Live from Nässjö

Lång historia, men jag gick inte ut igår. Fick nåt jävla spyanfall (asäckligt, i know) och en sjuk huvudvärk. Kände inte riktigt för vin då.

Är ju avskärmad från omvärlden, så bestämde mig för att kolla expressen. (bästa källan no 1!) Jaha, terrorattack i Indien. Idioter. Mona Sahlin tycker att staten ska köpa Saab och Volvo. Jaha. Fadde har ny tjej. Ingen överaskning. Samma människor på Push fredag och lördag. Som vanligt. Jaja. Nu ska jag dricka te för att försöka lugna min kropp som verkar ha fått nåt jävla virus. Jag vet inte riktigt vad som händer, men fräscht är det inte. Ska försöka få lite pluggande gjort också.

Hejsvejs

Hur jävla het är hon inte?

http://www.youtube.com/watch?v=77fezOmHP9M, klicka klicka!


Hejhej tråkiga bloggen

Fullspäckad vecka! Körlektioner, jobbat natt, seminarium, vet inte hur jag hunnit med allt. Sovit dåligt också! Sitter iaf ner och äter frukost i lugn och ro för första gången denna vecka. Kom hem till ett städat rum (tack mormor!) Ok, snart är det hopp in i duschen, sen iväg till Nässjö till måndag, Bålsta efter det och hem till Gbg på onsdag... och tenta på fredag! Får se hur det går med pluggandet, nässjö is the place to be har jag hört.


Jag är död

Jag har nog aldrig varit såhär trött i hela mitt liv. Det var iaf inte lika okej att jobba igår. Kändes som en fredagsnatt, det var typ som om nån hade släppt lös alla galna djur i stan. Och otrevliga tjejer, dem hatar jag. Det var en brud vars kort inte funkade! Det var mitt fel tyckte hon! Då sa jag :"men vadå, ska JAG ge DEJ gratis mat för att DITT kort krånglar?" "jaa... " Sen höll hon på sig i typ 10 min. "DET FINNS FÖR I HELVETE EN BANKOMAT 20 M HÄRIFRÅN DIN DUMME JÄVEL".  I såna situationer är det bara att svära lite för sig själv i en timma efteråt. Men ni kan ju tänka er, 20 såna subbor på raken, sen vill man ju hoppa från en bro.

A gled in här kl 12, jag vaknade alldeles nyvaken. Pluggstuga at my place idag. Nu ska jag hinka i mig kaffe, see ya!


Ok, i made it

I survived. Gillar INTE att säga detta, men det var faktiskt okej att jobba. Stod i köket hela kvällen och kan ju säga att mina donkenhjärnceller och köksskillsen verkar ha försvunnit. Haha, ja, ni som har eller jobbar vet vad jag pratar om. Ketchup på bigmacen, delar ut burgare utan kött, glömmer lägga kött (en klassiker.) Kom iaf hem helskinnad imorse kl halv fem och kröp ner.

Idag är jag nog ledig tror jag, från skolan då och det är göttigt. Jobbar ju ikväll också och måste verkligen plugga idag.

Nu är det fan dags för kaffe!

Hoho hello

Ok, jag somnar snart. Är så jävla seg, fattar inte hur jag ska jobba inatt. Ok, jag har inte jobbat på kära donken på typ ett år och kan ingenting. Inga jävla nya kampanjer hoppas jag. Orkar inte med snorkiga gäster som tror att man är ny. Då slänger jag drickan över dem. Shoot me! Jag vill inte jobba, men är despo efter pengar och antar att mina nära och kära inte vill ha hemmagjorda julklappar. Kommer väl sluta med att jag stoppar händerna i fritösen OJ, OOOPPPPPPPS oj måste nog till sjukhuset nu, hejdå alla!!!!

Multitaskar här hemma nu btw. Pluggar, kollar Satc och lagar mat till mig och mr C. Han kommer hit snart, efter skolan. Skönt med sällskap när mamsen inte är här.

Haha, det var någon som skrev att jag skulle skriva mer om skandaler och skvaller. Haha igen. Skandalerna höll jag mig till när jag var 18-21 ungefär, nu är jag en nästan gift gammal tant på 22 år. Men skvaller kanske man kan fixa.

En månad to go

Ja, lite julstämning har man väl fått. Man fryser ihjäl när man går utanför dörren utan halsduk typ. MIn jul blir ett jävla kringflaxande. Julafton i Bålsta hos lilla bebben och juldagen i nässjö hos kusinerna. Blir mysigt! Och det här mecket med julklappar. Pojkvännen. Det är alltid pojkvännen som ställer till med besvär. Vad köper man till en kille? Jag vill köpa nåt riktigt bra i år. Inget jävla tråkigt. Fast mr C underlättar ju inte det hela precis. Alltid när jag frågar vad han vill ha säger han "inget". Likaså mamma. Vadå inget??!!!! Följdfrågan blir ju då, "så du anser att du har allt du vill ha.?" JA, blir svaret då. Mycket konstigt. Jag kan rada upp en  miljon grejer jag vill ha.

Den här t.ex:



Eller det här:



Varför inte det här?


!


Och med detta säger jag: godnatt!

Liggsår

Okej, jag har inte rört mig sen sist. Avverkat Bevvan-avsnitt varvat med plugg. Ja, just nu är det filosofer på tapeten. Det är inte kul, ingenting. Tänk dig Platon, Rousseau, Owens, jag ska kunna ALLT om dem till den 5e. Fy satan i gatan vad det suger. Det suger verkligen hästpung. Jag är sjukt hungrig, men orkar inte ens ta mig ur sängen. Jag är sjukt lat och trött just nu och känner mig så jävla kass. Jag har kunnat plugga hela dagen, men gjort allt annat istället. Ok, i och med att jag kanske snittar på 2 kommentarer i veckan, (vilket är jävligt kasst med tanke på läsarantalet) så vill jag veta, vad ska jag skriva om för att det ska bli roligare?

Sunny Sunday

Hej hopp i rutan. Är hemma från Mr C nu, inte gjort nåt produktivt eller hjärnstimulerande idag direkt. Matat hans katt med ost, hon verkade gilla det, så hoppas inte på att hon får nog bestående men. Hon är typ världens sötaste och när hon tittar på en med sina puppy eyes (?) så kan man inte motstå.

Mamma och mormor drar till London imorgon. Jag är inte alls avundsjuk. Inte alls. Faktum är att jag själv ser så jävla mkt framemot donken imorgon natt. Okej, de två senaste meningarna var sjuk ironi. Har bett mamma att köpa en massa fina saker till mig, vi får la se hur det blir med det.

Nu ska jag trycka i mig leverpastejsmackor och kolla bevvan. Ah, just det!! By the way, tipsa lite gamla, hederliga 90talsserier man kan ladda ner och ligga och glutta på såhär i vintertider. Typ Dr Quinn kanske, haha, det var så bra och Lilla huset på prärien!!!!!!! Det älskade jag.


Partypooper

Ring inte mig och fråga om vi ska göra nåt på helgerna, för jag kommer förmodligen tacka nej. Jag är socialt missanpassad och umgås bara med min pojkvän. Jag har blivit en såndär man själv hatade för några år sen. Men det är så jävla bekvämt. Gå hemma i mysbyxor och mormorstrosor, slappa i soffan, mysa, pussas, äta en massa onyttigt, gå på snajsig restaurang, bio eller whatever. Bara att springa runt i string i tajta kjolar och högklackat känns sjukt avancerat. Jobbigt framför allt. Man har så jävla höga förväntningar på en utekväll, så slutar det bara med att man blir för full och får åka hem kl 01.
BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ. Nej, gud, nu får jag skärpa till mig. I love vin och en bra utekväll med mina tjejkompisar, att springa runt i högklackat, men vägen dit känns lång. Så, nu har jag kollat i min kalender här och onsdag hade varit perfekt. Jag ser mina nya skor därborta i hörnet och dem ropar på mig. Så, nu ska denna slappa flickvännen försvinna för ett tag (iaf på onsdag). Nån som är på? Anna, Sofie, jag vet att ni är sugna! Kan inte någon bara tvinga mig ut så jag kan få tillbaka mitt sociala liv? Haha, fan vad jag låter patetisk.




Hejhej!

En hungrig thina här ja. Precis varit i skolan och haft föreläsning och feminism, för jävla intressant var det. Borde alla gå på! Nu är det dags för käk, det blir stuvade makaroner och korv, sjukt avancerat, icke, men gott gott. Sen blir det träff med S, var längesen, alltid roligt att träffa henne. Detta var allt for now, känner mig inte så blogginspirerad när jag står vid spisen och rör om i makaronerna.


Back in GBG

Okej, nu är jag hemma. Kan ju börja med att tågresan hem var skrikig och halvjobbig. Fullt med djur (gapiga 17åringar) som inte kunde sitta stilla utan prompt skulle byta platser, sjunga högt, jadajadajada.. jag höll mig till pluggandet. För jag är en astråkig 22åring.

Västerås var himla kul, har lärt mig jättemkt, b la att inte dricka för mkt vin och White Russians. Nejdå, jag lärde mig en del nyttigt också!

Köpte snajsiga skor och tänkte även slå till på en päls, men kom på att det nog inte riktigt är min stil och jag vill inte ha fake. Blev uttittad av typ 20 veganer när jag sa "men vafan, jag vill ha ett riktigt djur". Förlåt alla djuraktivister därute, jag är en stor djurälskare, men det är inte fint med fake-päls.

Klarade även min tenta galant vilket jag fick reda på att kära L när jag stod där i baren, så en extra tequilarose gick såklart ner.

Nu ska jag äta mina favoritmackor of all time, rostat bröd med leverpastej och kolla the Hills. Imorgon blir det dejt med Mr C, har ju inte sett mannen på 3 dagar och det är mkt för ett gnatigt, gift (nästan) par som oss. Höjdpunkten på min fredagkväll imorgon kommer nog vara en nachostallrik som jag redan nu ser framemot! (!) Men ska nog ta mej ut på lördag med mina väninnor och sätta på mig de nya fina, höga skorna och få känna mig lite sexig för engångsskull.
Annars leker livet just nu, förutom att jag sålt min själ till donken på måndag och tisdag natt, herregud skjut mig. Då kan ni ju fatta att jag är i desperat behov av pengar.

Nu ut i köket!

Hoho

Okej, vänner.. im in VÄSTERÅS på kurs! Det är asroligt. Jag och mina kurskamrater ska ut ikväll, Haha, jag vet inte hur detta ska gå, jag är på hotellet nu och dricker vin och diskuterar lite roliga saker.. klockan är typ 8 och jag är redan på pickalurven. Måste bara lägga in en länk http://www.youtube.com/watch?v=3tuvX_X7Rl, förlåt mr C men du vet att Julian.. ja... du vet. Haha, skojar bara. I love you!!!! Och du Julia, du kommer dö när du får reda på vem det är!!! Haha, säger bara en sak, nattstad-fotograf!!!!!!!!!!!! Puss på er! Tvingar alla att lyssna på Womanizer och dem kommer väl halshugga mig om 2 sek för att jag spelat brittan varvat med the strokes i typ en timma nu. Men jag gillar Västerås, har köpt ett par skitsnygga skor som jag ska visa sen när jag är hemma imorgon kväll. Har nåt kul hänt i Götet???

We like a bit of nostalgi

Har flängt runt en massa. Först föreläsning om liberalism, fin fint! Sedan en snabb vända på stan med mr C och sen IKEA med mamsen. Vi köpte typ halva IKEA och tog bussen hem. Haha, bussen. Vi är stadsbor in i märgen och bor man i vasa behöver man ingen bil minsann (enligt mamma) "vi har ju gåavstånd till allt". Men idag, ja, då hade det varit skönt med bil. Speciellt när en av de 350 sakerna vi köpte var ett vardagsrumsbord.

Har precis laddat ner lite Moby och REM. (lyssna för fasiken!) Lyssnade på dem väldigt mkt för några år sen så det blev en trip längs memory lane när jag satte på skivorna. Förstår verkligen varför jag tyckte om dem så mkt. Eller tycker om, för det är grymma texter.

Har även kollat lite Bevvan idag såklart nu när ljudet har bestämt sig för att komma tillbaka. Ännu en trip längs memory lane. Jag och syrran hade (eller har väl där nere i förrådet minsann) 9 vhs-band med bevvans alla säsonger när vi var små. På helgerna brukade vi sitta och titta i timtals och jag ville va Brenda och var såklart superkär i Dylan. Tanya fick minsann ta Brandon för han var den fule (tyckte jag då) och jag skulle ha Dylan.


Blir trött på alla som har pengar

Men som är snåla som fan. Alla har råd att ge en hundring i månaden till Cancerfonden eller nån annan hjälporganisation. Eller varför inte köpa Faktum? Det gör jag! Jaja, folk borde tänka lite mer på andra och inte vara så himla självcentrerade.
Helt plötsligt är det DU som står där på sjukhuset och får en diagnos. Livet är kort!




I can feel the love, nästan

Okej, jag har mitt liv tillbaka. Youtube, im back! Jag har fixat ljudet på min dator! Hur jävla grym är jag inte? Skickade snabbt iväg ett "jag är minsann bättre än dig!"-sms till mr C då han inte visste hur man gjorde. (fast han påstår såklart att han visste) Män.

Ett problem kvar, jävla ipodsladden! Men ska fixa det. I will. För jag behöver lyssna på dessa album jag laddat ner!

Tjena, tjena mittbena

Har haft en fullspäckad dag. Inga glamorösa saker. Endast tvättat, pluggat, städat och tagit en lång dusch. Och rakat benen. Som en vanlig söndag helt enkelt.
Just nu är jag sjukt irriterad på min dator, funderar på att slänga ut den jäveln genom fönstret. Laddat ner 7 nya album och ipodsladden känner tydligen inte för att connecta med min dator. Som om det skulle vara jobbigt. En sladd har en funktion! EN.

Imorgon är det körlektion igen och en föreläsning! På tisdag bär det iväg till Västerås (En skithåla va? Har aldrig varit där) ska på kurs. Ska börja jobba hos mamma snart och jag har ingen koll så det ska läras in lite nya saker i 2 dagar. Hade hellre åkt till Stockholm, men känner att jag inte direkt kan påverka valet av staden.


Hola chicas

Vad gör ni en kväll som denna? Jag och mr c dansar salsa i hans vardagsrum och lyssnar på spansk musik. Eller jag försöker lära honom dansa, han är faktiskt duktig. Nu kollar vi på film på fyran, jag sitter dock och tänker på ben&jerrys. Är sjukt sugen. Puss på er!

Till alla märkesbögar därute...

Det här hade varit gott!




Have a fun time in jail

Hoppas han tappar tvålen så att säga! Jävla idiot-äckel. Jag känner honom inte, men vet mkt väl vem det är och jag hoppas han får ett lååååångt straff (vilket han inte kommer få, för alla advokater och domare är MÄN)

http://www.gt.se/nyheter/1.1368752/kandisfotograf-greps-for-valdtakt

"Kändis"fotograf är väl att ta i...

Thinas rum, 14.30

Sitter här i sängen, i samma tröja jag haft de senaste 3 dagarna. Kalla mig äcklig, men jag använder faktiskt deo och duschar ibland. Har pluggat lite och städat lite. Slängt iväg ett sms till mr C om att jag vill bjuda på sushi efter han slutat jobbet kl 17. Väntar febrilt på svar! Mest för att jag är jävligt hungrig, men inte vill äta själv. Och blir man bjuden på sushi tackar man inte nej!

Den där mr C. Han är alldeles underbar! Med risk för att låta nykär, så är jag väldigt nykär. Efter 1,5 år känns det bra att det fortfarande känns så. Eh, klart att man har sina ups and downs, men mest är det ups!

Ikväll fortsätter svenssonlivet för mig, Stjärnor på is. I like it.. mest för att jag själv tränat konståkning i 7 år och vart på läger med några som är med (dock en jävlans massa år sen).

Kanske borde hoppa ur denna äckliga, dock sjukt sköna, tröja nu och ta en lång dusch!


We all like a bit of skvaller

Okej, nog för att man allmänt tror att fröken Rosing blev tappad i golvet med huvudet före när hon var liten... men det här liksom?! Läste detta på hennes blogg: " Till dig Helena vill jag bara säga att du är min stora stilikon och jag tycker du är Sveriges största förebild för oss tjejer. Du är GRYM!" Hon talar alltså om Helena Seger, Zlatans brud. Ja, det är det hon är för oss, Zlatans brud. Sveriges största förebild för oss tjejer?! What?! Inget ont om Seger, men någon uttalad förebild är hon inte.

Sen att det skulle vara något mellan Linda och Kleerup? Kan någon rätta mig om jag har fel?

Hej där lördag

Igår degade jag och mr C bigtime. Spelade playstation, kollade discovery och åt alldeles för mkt. Ni vet såna där romantiska saker man brukar göra med sin pojkvän. Han skulle jobba idag och jag behöver plugga. Sprang förbi KTB (skolbibliotek för er som inte vet) kl 10 imorse (pluspoäng) och hämtade en bok. På en lördag. Fint.
Känner iaf jävligt taggad att plugga en massa idag. Kanske tar en sväng förbi gymmet också.

Har precis hällt i mig lite kaffe, ska snart städa lite och sen hit the books.

Är det bara jag som tänker sitta inne hela helgen och bara ta det lugnt?


Goddag på er

Torsdag och jag är ledig! Känns underbart. Hade ännu en körlektion imorse, gick hyfsat bra, dock lite pinsamt när jag skulle backa in mellan 2 bilar (2 asnya och fräscha) och en ägare till ena bilen stod och glodde på mig. Han väntade väl på att jag skulle köra in i hans bil. Men icke!
Idag blir det plugg som gäller, träning och mys med flickorna ikväll. Käka lite kinamat kanske.

Tänkte även tipsa om en blogg. Nu diska, sen lite CSI.


Svisch!

Ja, ni kan ju tänka er hur det är att övningsköra i stan i Göteborg. Svisch, oj där kom 5 bussar, oj en spårvagn, oj 2 långtradare och lilla jag mitt i smeten. Mina absoluta hatobjekt i trafiken är bussar, taxibilar och cyklister. De har ju fan inget vett! Jag vet inte hur många gånger jag utbrister "jävla idiot!" under lektionen. Men inte är det en gång iaf!

Förlåt, för mitt kassa uppdaterande, men jag har inte gjort nåt roligt under hela veckan som är värt att skriva om. Jag har degat i soffan, kollat nya säsongen av CSI och gått på föreläsningar. Mitt liv är inte speciellt intressant just nu! Är det nån som har nåt spektakulärt på g? Inspirera mig. Snälla.

Blev dock väldigt glad idag när jag fick kärleksbrev! Från en tjej! Ett armband, så fint! Me likey.




Vilken underbar dag

Vaknade på sjukt bra humör, har precis haft en väldigt lyckad körlektion och mår allmänt bra, men det kan snabbt ändras då mitt humör/temperament är som en jävla bergodalbana.
Idag har jag en föreläsning kl 13, sen tänkte jag sticka iväg och träna och sen hem till käre Mr C.
Håller btw med anna, vi behöver ett nytt Big Brother eller nåt! NU!

Färjan

Mamma och jag är laddade framför tv med kladdkaka och allt. Kollar ni? Sjukt roligt avsnitt! Skulle dock inte vilja bli uppraggad av den skallige killen, han är lite sliskig! Haha, han den andra, Dilman.. han är så rolig! När han sa "... lite roliga lekar, för att släppa isen..." jag och mamma höll på att dö!



Nä, nu börjar det! Tjing, tjing

Lite partypics om du är partysugen en sån här fin måndag




















Måndag

Har precis haft tenta, gick nog hyfsat! Hoppas jag iaf, aja, vi får la se. Är sjukt hungrig, tänker dock inte vara en jävla latmask och köpa sushi som vanligt, utan jag ska laga mat. Jag är kung i köket för er som inte visste! Blir nog lite halvt utgång ikväll, eller, vi vet ju hur det brukar gå. Några glas vin = en thina på pickalurven. Men det är bara kul! Börjar inte förrän 13 imorgon ändå.

Ohhhoo, sitter och diggar lite till Katy Perry. Lite väl mainstream för min smak, men det finns 2 låtar på hennes album som är sjukt svängiga. Haha, svängiga.. låter som om det är 50åring som talar.

Hm, ska man käka upp resten av kexen eller laga mat?

Jaa, just det ja! Höll på att glömma, min hud håller ju på och fuckar up sig, så jag sprang in på Åhlens och befallde dem att hitta nåt till mig som ska fixa den babylen igen. Clinique är ju ganska chill på hudvårdsprodukter har jag fått för mig, så jag köpte lite grejs. Det halvt ruinerade mig, så bäst fan att det är bra!


Just nu









1. Fixar nya ipoden
2. Inte illa pinkat! Bara 4 kvar nu
3. Plugg, plugg... typ, läser 1 sida, sen kollar nån kass blogg, sen en till sida.. bra studieteknik, thina!
4. Chillar i mitt senaste kap. Mr Cs öltröja.

Godkväll!

Sitter här vid datorn och trycker i mig kex. Jag och Mr C fick kexcravings på resan hem från Skåne och köpte sjukt mkt onyttigt och som alltid blir man ju mätt efter 2 kex. Så, nu ska jag försöka få i mig det sista.
Har haft det mkt mysigt, tittat på små grisar, räfsat löv, legat framför en tänd brasa hela helgen i Mr Cs hus  i Skåne.

Sitter iaf här med sjuk ångest, för jag har tenta imorgon och jag har inte alls pluggat mkt! Fattar inte varför, för jag har verkligen haft tid denna vecka. Men men, kanske borde stänga av datorn..

Godmorgon!

Sitter här vid köksbordet med tända ljus och känner mig lite halvtöntig. Men måste erkänna att tända ljus är lite mysigt på morgonen. Today is a busy day, har svinmkt att göra. Skickade ett sms till mr C igår att jag skulle baka idag så vi hade en massa gott i helgen. Detta ångrar jag bittert idag. Orkar fan inte gå ner till Hemköp och köpa ägg och margarin. När jag tänker efter, orkar jag inte ens röra mig från den här stolen.
Oh, jag var så kass igår! Haha, jag satt vid datorn från kl 13 - 16, sen kollade jag på Hogan knows best, haha, det är roligt! och sen satt jag vid datorn tills jag somnade. Fan, vad jag är pinsam

Hoppas ni har sovit gott, bjuder på en gammal dänga här!


Broke

Pank som jag är, men man kan inte leva utan en ipod. Så, imorgon har jag en ny!


Äntligen

Nu har man snajsat till bloggen lite! Tryck F5 om du inte kan se! Fint? Är dock inte klar än.

Hormoner i överflöd

Det här är inte okej. Kollade precis på reprisen av the Hills och grät när Heidi gjorde slut med sin förra pojkvän Jordan. Whats up with that? Men det var så sorgligt.

Har schlappat sjukt mkt idag, nästan lite dåligt samvete, borde plugga, har tenta på måndag igen... men hm, har ju hela kvällen på mig iofs.

Just det! Bokade biljetter till Nässjö och Bålsta innan. Först hälsa på mormor, morfar, moster och kusinerna, sen Bålsta och hälsa på Bebben Olivia, syrran och hennes man. Det ska bli mys!


Hade jag fått välja, så hade jag sett ut såhär









Glömde ju!

Kollade på Kobra tidigare idag och de pratade en hel del om George Bush och alla komiker i USA som skämtar om honom, yadayadayada.. de visade iaf en jävligt rolig tecknad serie som handlar om Bush och heter "Lil´Bush". Det är en kille som b la jobbat som manusförfattare till The Simpsons som gjort serien. Det var iaf jävligt roligt och om ni inte sett det innan, så kolla! Försökte hitta ett klipp på youtube, men i OCH MED ATT JAG INTE HÖR VAD DE SÄGER (förlåt, men capslock hjälper mig få ut aggressionerna), så tog jag bara nåt random och hoppas att det var kul. Enjoy!
(med detta säger jag INTE att jag hatar Bush över allt annat, bara att han framställs väldigt roligt i den här serien!)




Att försöka duger inte

Fick ett köpsug alldeles precis. Surfat runt på varenda webshop, hade kortet i handen, men nej, fann ingenting. Förutom linser då, men det räknas inte, för det måste jag ha. Tur var väl det att jag inte hittade något, för det verkar inte riktigt ha gått in i mitt huvud att jag inte har nåt jobb. Jag är arbeitslös! Sjönk sjukt lågt innan och gick in på donkens sida och skulle kolla om det fanns några tider att jobba i november, men nej, det fanns det inte. Så, nu ska jag typ hota nån liten 95a och sno deras tider på donken i november eller kanske slappa lite eller kanske tvinga mamma att anställa mig lite tidigare än i slutet av november? What will it be? Lyxhora eller hårt arbetande?
Skönt att inte jobba dock, att åka till Skåne i helgen hade varit en omöjlighet annars, för på seven jobbade jag ALLTID helger.

Är sjukt pigg, har sovit hela dagen. Min dator är dock segare än segast, det tar t om ca 10 min att STÄNGA AV DEN och ljudet funkar ju inte, ja, ni kan ju tänka er att jag är aningens frustrerad här borta i sängen i vasa. Ska man springa ner till seven och köpa cola eller ska man plugga? FAN JAG HAR INGET LJUD PÅ DATORN. Hur ska jag kolla youtubeklipp? Försöka gissa vad dem säger? Jag är sjukt rastlös och jag vill göra nåt kul. Äta nåt gott. Hm, orka ställa sig och bre macka nu, hmmhmmm kanske man gör? Nää....

Ska in på dass nu och skrubba min hy som fortfarande inte är helt ok, dricka lite mjölk, plugga lite (det där skrev jag för att verka duktig) och ska kolla tågbiljetter till syrran min. Hejdå!

Lily A



Fashionspot
IMG
Montage Agency

GÖTT

Obama is the shizz. Han är så jävla grym och hade McCain vunnit hade jag hoppat från en bro tillsammans med Julia. Fy satan i gatan va glad jag är! Höll på att dö igår när jag läste metro och nåt jävla snille svarade "nej, jag ska inte kolla, valet rör inte mig" när han fick frågan om han skulle kolla på nån valvaka inatt. Du borde skämmas. Detta valet rörde alla och valet av president rör hela världen. Jävla pucko. Satt iaf och kollade på F&F inatt och har haft sjuk huvudvärk hela dagen, men så värt det.

Tenta på måndag, så ikväll blir det plugg och i helgen blir det skåne med mr C. Ska bli mys, jag ska plugga och han ska slava i trädgården.

Ellen

Ja, jag är besatt av henne. Jag vet inte varför, men jag hade älskat om hon vart min bästa kompis. Hon verkar vara en sån härlig kvinna. Igår kväll youtubade jag ellen och alla hennes gäster i säkert 3 timmar och fann detta underbara klipp på hennes bröllop. Det var nära till tårar för det var så vackert, Portia är vacker och låten "today" med joshua radin är sjukt vacker. Vet inte varför jag blivit så sentimental på sistone, ingen bulle i ugnen eller sådär askasst liv, men nåt är det, kanske mina p-piller eller så kanske man bara blir mer lipfärdig ju äldre man blir. TITTA HÄR.

Ja, just det.. det funkar inte längre att lägga in youtube-klipp. Alltså, ni vet, så man bara kan trycka på play direkt. Varför? Eftersom ni suger på att kommentera (vissa av er, typ 2/3) så skicka en lapp, skrev ett brev, maila mig på fejjan, skicka en kompis, vafan som helst, tala om för mig varför det bara går att länka!




Live from the bed

Jag slösurfar, Mr C pluggar. Ska tvinga han att övningsköra med mig sen ikväll. Har nämligen körlektion imorgon och körläraren gav mig "läxa". Mr C blir dock inte glad varje gång jag ber honom köra med mig. Han påstår att det sliter på hans bil. Vadå sliter? Jag förstår inte vad han pratar om. Man får ju fan ställa upp för laget.

Kollar just nu bland Mr Cs bilder i hopp om att han har nån ny, käck och snygg bild på mig jag inte upptäckt än.
MEN.
Ja, ni märker ju kvalitén.







Vilken snygging han har till flickvän.

Hola

Pigg och utvildad, känns skönt. Idag är det bara skola i 2 timmar, introduktion till en ny kurs, sen skutta hem till mr C.
Ja just det, nyår. Jag har lagt fram 6000 förslag till mr C, det hade varit roligt att fira utomlands tycker jag. Mina förslag duger inte så jag bad honom bestämma. Hans första förslag var att vi skulle äta pizza (och jag gillar inte ens pizza) Får se vad han kommer fram till... Detta kommer bli intressant!


Förlåt, men vem fan

köper halvfulla nagellack? Tradera-auktioner är mitt nya tidsfördriv. Folk säljer så roliga saker!



Eller vad sägs om "chanel"-lösnaglar? Detta är klass, mina vänner.


Min nyfunna kärlek

för Tradera. Tävlingsmänniskan i mig kommer fram. Så fort jag ser att nån lagt ett högre bud än mig, trycker jag på den jävla knappen och lägger ett högre bud, so long suckers liksom. Nu jävlar ska jag vinna dessa 2 auktioner. Man blir ju som besatt!

Har ett Make me a supermodel-maraton här hemma, kladdkakan är i ugnen och skolan börjar inte förrän 13 imorgon.

RSS 2.0