Hejhopp vänner

Sitter här och funderar på om jag ska gå på den där middagen ikväll. Jag känner mest för att sitta hemma, kolla på en bra film. Men sen är jag tjejen som tog en powernap kl 23,45 och tittade på tv hela förra nyår. Jag gillar egentligen inte såna här dagar. Det är bara hets, hets, hets.
Hade jävligt ball igår, var på Hamngatan med tjejerna och hamnade senare på Peacock med grabbarna.


Såhär kul hade jag igår:



fotograf: emelie lager, finest

Ikväll

Efter diverse grupptryck drar jag till Peacock ikväll. Förfesten har alltså varit väldigt spontan, beståendes av mig och en flaska Baileys. (och en mamma som tittar på DH)

 

Linne inköpt idag (hejdå 100krs-regeln), Whyred
Svarta jeans, Filippa K
Bälte, Beyond Retro
Skor, skopunkten

Fyfan!

Har precis kommit hem från en runda med N på stan. Svullat som en gris, så nu sitter jag här i mina tajta jeans med magen halvt uthängandes.
Mitt sparande går sjukt bra! Har en ny regel som jag följt ganska bra. Får absolut inte köpa något över 100kr! Kände att köpstopp funkar liksom inte. Denna regeln började dock gälla EFTER utförsäljningen på Filippa... Hehe..

En dagens:



Mörkblå kavaj, Filippa
Herrjeans, modellen heter Sam (snyggast på tjejer), Filippa
T-shirt, ingen aning
Halsband, nyfyndat för 20 spänn på H&M



Nyfyndat bälte från Beyond Retro, 99kr. Sjukt snyggt, älskar guld/svart.




En av grejerna jag hittade på utförsäljningen. Har kostat 2 papp, nu 300. Fördelen med att jobba och packa upp alla varor innan de hamnar i butiken är att man får tag på alla godbitar först. Köpte för totalt 1300 vilket var ett skämt då alla saker totalt skulle bli ca 5000 med ordinariepris. We love utförsäljningar!



Brillor, Gina Tricot, 59kr.

Sjukt bra!

REAL HOUSEWIVES OF OC is the shit!

God morgon!

Okej, klockan är kvart i sex och jag är på väg in i duschen. Sovandes typ! Jobbade 6-20 igår! Utförsäljning ju! Hur mycket som helst att göra. Det härligaste var när alla man kände kom, vid kanske 17tiden då man började se ut som om man hade blivit överkörd av en lastbil. Och vid 19tiden började man bli otrevlig. Nästan iaf. Samma tid, samma kanal idag också! 7-19 på gamla biografen Draken på Järntorget! Finns en del godbitar kvar. Ses där!

Ett fel från godkänt och jeanstips

Ok, klarade inte teorin!!! Ett poäng från godkänt. Hur jävla irriterande är inte det? Jaja, vet att jag klarar det nästa gång. Nu ska jag koncentrera mig på uppkörningen på måndag! Klarar jag inte det heller blir det väl lite deppigt!!! Då bokar jag teori och uppkörning i någon liten by någonstans där det "värsta" som finns är ett övergångställe och kanske kanske en rondell. Då kan man ju fan inte misslyckas.

Jaja, jobbar imorgon 12-18! Nu har vi jeans för 250spänn, hur nice är inte det? Jag norpade de sista 28orna i detta par:



Sjukt sköna!

(ursäkta för den skitiga spegeln på jobbet)

Okej

Är på jobbet. Mår faktiskt sjukt bra! Klockan är bara halv ett och jag ahr redan tryckt i mig en risifrutti, 2 bananer, en yogurt, en mcfeast&co, en cola och en stor vatten. Kan ju vara därför jag mår bra! Flängde runt på Push igår, som alla andra, helt sjukt mkt folk! Mest förekommande raggningsreplik var nog "jag är en STCC-förare"...

Lite skvaller

Heheh, nej nej inget hett skvaller här inte. Tänkte bara berätta för er vilka dagar vi ska ha vår utförsäljning! Det kommer alltså vara kläder från vår- och sommarkollektionen 09 och det finns en massa fina saker.
Kom och hälsa på, jag ska jobba! Utförsäljningen kommer äga rum på gamla biografen Draken på Järntorget i Göteborg.

Tider för Filippa K utförsäljning:

Torsdag 11/6 07:00-19:00
Fredag 12/6 07:00-19:00
Lördag 13/6 10:00 - 17:00
Söndag 14/6 12:00 - 17:00

Kom kom!

Helt jävla slut

Jobbade hela dagen igår med inventering. Kvällen slutade med inspirationskväll, som det så fint heter på Filippa K-herrbutiken  (en gång per säsong), där man får titta på kommande kollektion (höst). Den var helt underbar. Provade en brun skinnjacka jag ska lägga vantarna på. Det var väldigt trevligt. Jag var dock jävligt skabbig efter inventeringen medan alla var sjukt uppstyrda och såg ut att vara hämtade ur en FK-katalog.. medan jag hade fett hår och var allmänt svettig typ. Några från jobbet drog vidare till Lokal och Social där vi dansade hela kvällen. Jag har dock ont i bakhuvudet idag. Dock inte av någon bakfylla, utan att nån randomsnubbe lyfte upp mig, över hans axel och började snurra runt (?), jag ville ner och i samma sekund kom hanna och öppnade toalettdörren som jag fick i huvudet. Trevligt va?
Har sovit 3 timmar inatt, började jobba kl 9 imorse och var hemma halv tre. Har typ legat i sängen sen dess och göttat mig.

Trodde aldrig jag skulle säga det här, men jag gillar Spencer!

RSS 2.0