Jäkligt trött

Jag och H har velat hela dagen. Ska vi ut eller inte? I och med att min sociala kompetens (iaf efter kl  18.00 på dagen) är noll så blev det tillslut ingen utgång. Jag är en ensamvarg, så är det.

Har ett och annat att säga om min granne (en av dem) också. Han är helt jävla dum i huvudet. Vem fan spelar sjukt hög musik kl 5 på morgonen? Ingen. Jag fick plinga på och be dem stänga av skiten. Han gör så jämt. Hoppas han vräks snart. Det verkar dock vila en förbannelse över den lägenheten då den förra hyresgästen var exakt likadan. Enda skillnaden är typ att han som bor där nu är bög. Det tror jag iaf.


Sjukt patetisk och mätt

Sitter här med ett stort lass grädde (och lite kladdkaka), två halvuppätna chipspåsar och en ben&jerrys. Skickar även "Heja Jarmo!"-sms till folk.

Skäms för att säga att jag trivs ganska bra här i tv-soffan ikväll.

Nu åter till teorifrågor med min käcka bonniers-trafikskola CD jag lite halvbusigt laddat ner olagligt. (dock INNAN ipred-lagen)

En ensam en

Ok, jag bangar sommarvärmen ikväll och umgås febrilt med körkortsteorin. Mitt uppskjutarbeteende är skrattretande. Teori om en vecka, måste klara det på första försöket. Robinson om 10 min, heja Jarmo.

Jag har även lite Ben&Jerrys och kladdkaka så helt ensam är jag inte.

Klart!

Har varit på rättegång idag. Har inte så stor lust att skriva så mkt om det, bara det att jag nu kan få lite ro i själen.

Ikväll hade jag tänkt att äta mackor med mozarella och körsbärstomater på. Min nya hobby. Sen plugga lite körkortsteori. Måste klara skiten.

Ska även raka halva mina ben. Rakade andra halvan förra helgen (då jag hade uppvikta chinos) så nu är det dags för andra. De är så jag jobbar. Gör inte mer än vad jag behöver.


En liten lista

SKOR: Converse. Bara högklackat när det är fest.
JEANS: Nudie eller Filippa K.
T-SHIRT: Filippa K, American Apparel.
UNDERKLÄDER: Allt från Calvin Klein till American Apparel.
VÄSKA: Just nu en favorit köpt på Absolute Vintage i London. Annars min Gant eller svarta Filippa K.
PLÅNBOK: Nån random, brun sak. Önskar mig en ny!
SOLGLASÖGON: Mina 10punds-solglasögon gick sönder häromdagen. Älskade dem. Just nu äger jag alltså inga värda att bäras!
KLOCKA: Min har pajat, behöver en ny.
SMYCKEN: Calvin Klein-ringar som jag fått av Mr C. De bär jag varje dag.
TV: Ingen aning.
MOBILTELEFON: Sony Ericsson
MP3: En svart Ipod Nano
DATOR: Inte värd att nämnas. En Asus som är ca 4 år gammal.
SMINK: Mascara från Apoteket (grym för känsliga ögon!), puder och bronzepuder från Clarins, foundation från Loréal och rouge från Face Stockholm och Chanel. 
ANSIKTSKRÄM: Clinique.
DEODORANT: Alltid Palmolive.
TANDKRÄM: Olika.
SCHAMPO/BALSAM: Från TIGI.
PARFYM: Roberto Cavalli.
MINERALVATTEN: Dricker sällan mineralvatten.
VIN: Vitt!
DRINK: Mojito.
BRÖD: Ljust med vallmöfrön.
MAT: Älskar Thaimat. Äter Paneng Gai så ofta jag kan. Annars, vanlig husmanskost eller sushi.
GLASS: Ben&Jerrys Halfbaked.
GODIS: Gillar inte godis. Gillar chips.
SÄNG: Ikea.
LAKAN: Ingen aning.
FRISÖRSALONG: Har inget favoritställe.
DAGSTIDNING: Metro.
MAGASIN: Brittiska Elle och Marie Claire, svenska Sofis Mode.

Imorgon

blir ingen rolig dag. Jag ska på rättegång. Det har tagit cirkus ett år. Man kan ju inte annat än att älska det svenska rättsystemet.

Ni är by the way för jävla tråkiga.


Igårkväll

Middag på Sense, drinkar på Caleo.

      



 

1. Linne nedraget som kjol, Primark, randig herrtröja från Filippa K, skor från Johanssons
2. Cupcake inhandlad i Haga
3. Älskar mina nya skor
4. Nyklippt

Nu är det klippt

Jag har bokat klipptid!!!!!!!!!!!!!!! Kl 18. Är sjukt trött på mig själv och nu är det dags att bli av med håret.

Nåt i denna stilen. Lite kortare kanske.



Bildbevis (och eventuella tårar) kommer sen!

JÄVLA TAXIJÄVEL

LÄR DIG BLINKA FÖRIHELVETE. (thina, vid linneplatsen, 09:40)

- du kommer bli galen på alla när du får körkort.
- no shit?

Jag svär som en borstbindare när jag kör. Tur att min lärare inte är nån jävla mes. Värst är iaf taxibilar och busschaufförer. De verkar ju fått sina körkort i flingpaketet.

Hejdå!

Sitter i sängen, helt sjukt svettig av min dator. Har slängt upp det fulaste jag äger på Tradera och betalat lite räkningar. Nu hade jag tänkt att plugga lite körkortsteori (prov om 2 veckor) och frågorna är sjukt intressanta. Hur mkt släp en bil får ha, vad tjänstevikt är och hur man kollar om generatorn är ok. I och med att jag inte kan svaret på någon av frågorna så är det bäst jag sätter igång. Imorgon, körlektion, födelsedagsmiddag på Sense och lite annat tjafs.

En bildserie

Har äntligen fått mina nya glasögon. Lite pilotinspirerade sådär, men inte så stora som alla andra har. Lite lagom. Jag gillar dem iaf... och mamma också!











Bra eller anus?

Nu jävlar är det Top Chef!


Dagens låt

Älskar 80talsmusik. Här kommer The Stranglers!


Godmorgon

Har sovit alldeles för mkt i natt. Har fått alldeles för lite lön. Helvete. Mitt jävla körkort ruinerar mig. Har iaf uppkörning den 15e, vilket är sjukt snart. Men förvänta er inget körkort, jag är en sån som klarar saker och ting andra gången jag försöker. Eller så kanske det bara beror på att man har den inställningen.
Idag ska jag bara ta det lugnt, vilket suger för jag hade velat jobba. Lågkonjunktur på Filippa leder till att man inte får så mkt tider när man är extraarbetare! Men i helgen rullar det igång igen. Ska jobba en del på utförsäljningen på Draken (järntorget) en del också.. då måste ni komma!

Idag ska jag umgås med min kära solstråle Madde, kan vara världens gladaste person! Nu måste jag skynda mig, har lovat henne frukost på min balkong. Men jag har bara äcklig Eldorado-makrill och en halv mozarella hemma. Så, off to Hemköp!


Halvsugiga dagar

Var ute igår, med maddsan. Hur kul som helst! Fick dock mensvärk de la grande och åkte hem vid 3snåret. Idag är det SATC som gäller. Det bästa sättet att bota kärleksproblem är med lite härlig girlpower... och glass såklart.

Well, hello there

Godmorgon vänner! Har en riktigt bra tvätt- och städdag! Är sjukt pigg med tanke på ölspelandet som pågick igår. Var hemma hos mitt favoritpar, S och B. Gick dock hem kl ett. H tyckte jag skulle beställa en kvinnlig chaufför för att minska våldtäktsrisken! Men det får man tydligen inte hos Minitaxi.. det var en slajmig kille som sa att jag minsann inte behöver oroa mig. Nehe, ok, så det är bara jag som inbillar mig att var och varannan brud blir påpucklad i taxin?! Det blev en manlig tillslut och H hängde med en bit. Taxichauffören körde i 30/h så notan slutade på 100 spänn. Notera att jag bor ca 2 km från S.
Var på Push förra fredagen! Hade enbart roligt för att mkt folk jag kände var där. Haha älskar hur det finns så mkt folk som verkar ha en pinne rätt upp i arslet som inte kan hälsa. Som står med näsan upp i vädret med en drink betald av slajmisar. Älskar hur jag verkligen får rycka tag i dessa människor och verkligen säga HEEEEEEEEEJJJJ.
Losers!

Dagens låt: http://www.youtube.com/watch?v=jtCGODjuRq0&feature=related

RSS 2.0