Man önskar att man hade sett ut såhär ikväll...


Okej!

Nu har jag tagit en ordenlig powernap, ikväll vankas det ausgang med hannis. Det ska bli ball! Kollade mitt HP-resultat innan, allt gick tiptop, förutom matten, som jag förväntade mig. Det drog såklart ner hela poängen, så det blir HP i höst igen.
Earth Hour! Jaha, nu ska jag sätta på plattången, ladda mobilen, prata extra mkt i telefonen, dra på teven och sätta på kaffebryggaren. Närå, men jag orkar inte släcka ner. Inte en endaste jävel i vasa behagade sig att släcka ner 20,30. Klockan nio släckte vissa. Jaja, jag förstår inte hur det ska hjälpa att alla släcker ner i en timma.

Yoo

Ok, då var man hemma igen. Mattedelen gick inte bra, hah inte statistiken heller. Vi får se hur det går! Jag räknar med att få göra det i höst igen. Ikväll vankas det utgång och det ska bli ball. Jobbar dock imorgon kl 10, men det blir la lugnt!

Har rast nu

Har precis skrivit mattedelen. OMG. Det var typ "oj, det har ju inte blivit så många B, då kryssar vi i några där. Jämnar ut bokstäverna lite". På den nivån var det. Haha nu är det snart dags för nästa moment!

Skulle endast köpa

trenchcoaten på jobbet idag. Ja, det brukar låta så, ska "bara köpa denna". Blev såklart fler saker. Har även shoppat lite på nätet, i löve it. Fick hem två par skor och en tunika/klänning häromdagen. Jag försöker stolt visa upp mina nya saker på bild här nedan. Ja, ni ser ju hur jag lyckas blunda på första bilden och hur jag trillar omkull på andra. Skorna är sjukligt höga och mamma fångar detta in the moment så att säga. Jag tippar liksom över till vänster. Om det är fetma eller klackarna som är orsaken kan bedömas på egen hand.




Jaha, då var det snö igen!

Helvete, jag som hade tänkt att slå till på min trenchcoat idag! Dock lite halvgöttigt att det snöar, då kan jag vänta lite till med att köpa den! Jaja, fick min deklaration igår av pappa skattemyndigheten, får tydligen tillbaka 13 000! Hur jävla nice är inte det?? Knepet är att be chefen att dra lite extra skatt varje månad, jag ser det som ett sparande! =) haah!! grymt! jaja, vaknade kl sex imorse och har övat lite högskoleprov sen dess. Matte går helt ok faktiskt, är inte så puckad på mattefronten som jag tror! En sida som är sjukt bra är ordprov.se! Lite halv b, men man kan göra frågor inom alla ämnen som är med på HP och får det rätta svaret direkt! Testa ni som ska göra det!!

Nu ska jag fortsätta, sen kila till jobbet kl nio!

Jag har precis

duschat och är redan svettig typ. Den där jävla solen rätt in i mitt rum. Ska dock inte klaga. Resa till stockholm är bokad. 14-17 maj! Wehuuuuu. Har nån uppföljningskurs med jobbet i en dag, men gör såklart en liten semester av det hela. Har högskoleprovet på lördag, (by the way) och måste få typ 1,5 för att komma in på det jag vill eller söka nästa år. Orka vänta ett år till!!!!! Hur ska man göra för att få 1,5? snegla på kompisen bredvid? byta hjärna med mr C? grejen är att jag är faktiskt ganska smart, men det är mattedelen jag kommer floppa på. läste precis att "det är bra om man har grundläggande kunskaper i matte" HAHAHAHAHAH. 1+1, räknas det?
nån mer som ska göra det? vi kan peppa varandra! idag ska jag jobba, sen hem till mr C *mattesnillet* och han får fan lära mig dessa grundläggande kunskaper alla talar om!!!!!!!!!

Okaj!

Gått bra på jobbet idag. Imorgon är det lön och jag tänker unna mig en trenchcoat från jobbet jag suktat efter länge! Det är dessutom 50% nu, så jag kan inte banga. Nu är det leverpastejsmackor som gäller och Den rätte för Rosing såklart!

Nu kickar vi igång helvetesveckan

Ok, sämsta bloggaren är tillbaka. Bjuder på lite bilder från i torsdags. Hade sjukt trevligt, var hemma 04,15. Sov en timma, sen skulle jag med tåget 06,00 till syrran i Bålsta. Jag mådde som jag förtjänade, Hanna likaså, men det var som sagt en jävligt trevlig kväll. Nu ska jag nana kudden, sen imorgon måste jag sätta igång med plugg inför högskoleprovet, sen på tisdag har jag en prövning i engelska b, vilket inte kommer att bli kul. Har inte för mig att vi gjorde så mkt på gymnasiet, men vid ett enda tillfälle ska jag tydligen ha läsförståelse, ordkunskapsprov, hålla ett jävla tal i en kvart, redovisa 5 tidningsartiklar och en massa annat tjafs. Jaja, vägen mot Ally McBeal är hård.


Solen är inte så underbar

Skrivbordet är precis vid fönstret, jag har morgonrock så svetten rinner typ. Men ska inte klaga, det är ju vår nu. Ska bara trycka i mig mina äggmackor, försöka njuta av sista slurken av kaffe, sen in i duschen!
Jobbet kallar, ha en underbar dag!

Hemma

Nu är jag hemma från jobbet. Har haft möte med butikschefen hela kvällen. Jag har fått heltid fram till 15e maj, yes!
Är helt slut, ska lägga mig och läsa lite, sen ska jag sova. Jobbar 09,50-17 imorgon, sedan utgång!

Jag ligger i sängen

och försöker andas utan att spy typ. Har precis tryckt i mig ett halv kilo tortellinis. Fy fan.
Nu ska jag till systemet! Sen på möte med jobbet, vi har fått en ny butikschef. Later!

Jävligt sleten





Från att ha varit småsur över att jag har världens sämsta självdisciplin, svurit lite för mig själv,  har jag nu avverkat en uppgift i engelskan! Sluta klaga, börja jobba! Jag fick till det med bilderna iaf! Ni fattar, sur, glad, tummen upp.. plus att jag ville visa mitt städade rum.

Vårstädning

i tangentbordet. Vidrigt! Jag har lyft bort bokstäverna och hittat allt från chips till damm. Asäckligt. Och Ä funkar inte riktigt som det ska. Får inte tangenten på plats igen. Har även fått skit i ögonen efter denna vårstädning.
Detta är vad jag gör nu. Städar tangenterna. Och lyssnar på Kings of Leon. Plugga var det ja!

Vår!

Okej, när man bara har kavaj ute, då jävlar är våren här. Lade mig kl 22 igår, vaknade kl 07, klarvaken och pigg. Vart på körlektion som gick utmärkt, dags för uppkörning.

Idag är jag ledig, ska plugga engelska och schlappa. Haha, ja, just det! Vet ni vad som hände? En kille ringde till jobbet och bjöd ut mig! Hur jävla modigt var inte det? Helt random bara, "jag var inne och handlade innan, vill du ta en fika?".
Jag tyckte iaf det var lite roligt. Att man vågar ringa sådär bara!

Imorgon blir det lite vinpimpleri, ska bli najs.

Nu, Jay Leno!


Hey mates

Har precis kommit hem från jobbet, sitter här laddad framför datorn. Den 31 mars har jag en prövning i engelska B. Ja, vill man plugga juridk måste man ha alla MVG, så nu har jag några st att plugga upp. Får se om jag söker i höst eller nästa. Jaja, nog om detta. Mr C fyller år snart och jag är ju sjukt romantisk som vi alla vet, så jag har planerat nåt snajsigt. Ekonomin kommer ju fara dit pepparn växer, men det är det värt. Kan naturligtvis inte skriva om det här. Nu tror ni att det är något extravagant, hehe, det är det inte.. men mysigt iaf.

I helgen blir det Bålsta, lilla Olivia fyller ett år. Stannar till på måndag. Mr C drar till Sälen. Ingen alkohol, inga brudar. Ja, jag är ett psykfall till flickvän.

Dagens låt: New young pony club - Ice cream

Godmorgon!

Sjukt schlappig lördag för mig, låg hemma med min glass och mina jordnötsringar. Mamma var sällskapet och vi tittade såklart på Melodifestivalen. Som alltid, går det åt helvete när svenskarna röstar. Sen är det så jävla ball när man läser i tidningarna att svenska folket anser att "fel låt vann". Jag röstade iaf på Måns, EMD och Alcazar. Inte min normala musiksmak kanske, men dem var iaf bäst igår.
Nu ska jag iväg till jobbet, jobbat sjukt mkt det senaste så nu är jag lite trött på det, imorgon är jag dock ledig och det ska bli jävligt skönt.

Lite Stockholm by night

















(så ser jag tydligen ut när jag dansar)

Och frosseriet har börjat

Jag är dock inte olycklig, utan bara jävligt sugen. Har precis tryckt i mig mackor och tortellinis och nu ska jag anfalla glassen och jordnötsringarna. Jag är ensam ikväll. Men det är hur göttigt som helst. Mr C har tenta imorgon och vi sover typ inte bra ihop, mamma är ute med jobbet och that leaves me. Jobbar dock imorgon kl nio, så det är okej. Denna vecka har varit sjukt stressig, har b la ringt en studievägledare som var jävligt inkompetent. Jag var tvungen att fråga henne säkert 3 gånger "är du studievägledare?" Jävligt tyket kan ni tycka, det tycker inte jag. Här är en vilsen student som behöver råd och allt hon sa var typ :"jao, det går nog kanske, jag vet inte riktigt".



Är det nån mer som är hemma och göttar sig ikväll?

För trött för att skriva

Jobbade tio timmar idag, likaså imorgon. Återkommer när jag är vid medvetande typ. Vill bara säga godnatt och slänger upp en härlig länk jag vill att ni ska trycka på.


Det går inte att skämta med stockholmare

Okej, jag är i stockholm och jag har konstaterat att stockholmare inte är så snälla. Jag, hanna är hemma hos min polare och pimplar vin (förlåt mamma)  Vi skulle till Café Opera igår och kände att 180 spänn inte var värt det. Vi skulle skämta med vakterna lite och frågade om det inte fanns någon göteborgslista, hehe, men neehe sjukt sura var dem. Gick inte på vår göteborgshumor. Jag sa även till den steroiderpimplande vakten att han borde le mer. Jag trodde han skulle slå mig. Holländarna i kön betalade och vi gick in. Det var någon jävla coctailtävling och vi frågade alla när skiten skulle ta slut. Ingen log. Alla var sjukt seriösa och ingen ville dansa. Sen tillslut kom gobbarna fram (hannas ord för gubbarna) och skulle äckla sig. När killar (spec 60+) är sliskiga då blir jag sur och sjukt otrevlig. Jag pallar inte killar som är respektlösa. Girlpower. Frågor som "har du gräs?" eller "har vi legat med varann?" är inte heller populära. Då får man en snyting av mig. Vi hade iaf trevligt tillslut, shottade samboca och omvände stockholmarna för några sekunder. Bilder kommer imorgon kväll då jag är hemma igen. Vi kom hem halv tre och fylleåt falukorv. Det var gott! Taxiresan hem var okej, inga våldtäktsmän i sikte.

Nu ska vi pimpla vidare och ut i stockholmsnatten. Jag har iaf köpt en sjukt snygg, röd klänning och en väska. Visar imorgon, om någon vill se såklart. Jag vill visa, för jag är stolt över mina fynd.

Trött 2

Ligger i sängen, sjukt svettigt då jag har datorn i knäet. Ska upp om några timmar, tåget går 08,02 mot Stockholm. Ska bli roligt med en minitrip.
Idag har jag jobbat, blev fett utskälld av en kund, men hon var helt jävla störd så det gör inte så mkt. Men blev ändå på dåligt humör, för man kan ju inte direkt lappa till henne. (även om jag var nära)
Har även tvättat, städat och schlappat. Just det, bio igår, sjukt bra film, en av de bästa jag sett. Slumdog Millionaire. Härligt att se en film för en gångsskull som är gjord från hjärtat och med ett budskap. Varenda minut var bra. Musiken var bra.

Nu ska jag kolla klart på Rachel Zoe Project, sen måste jag sova.

Godnatt!

Trött

Jobbade till tio igår, fixade med utförsäljningen. Öppning idag. Härligt! Sovit kanske 6 timmar. Men det räcker nog. Kanye och dammsugaren i högsta hugg så går allt. Vi öppnar klockan tio, ska bara putsa speglarna och putsa mitt ansikte lite sen är det ready set go, öppet. Ikväll ska jag på date, vi ska se slumdog millionaire. Verkar grym.

Dagens låt: Brittan såklart med If u seek Amy

PUSS

Godmorgon

Vaknade en minut innan klockan ringde, det är bra skit. Mår inte sådär toppen idag heller, men det får gå. Nu är det frukost som gäller, see ya.

Ytlighet, jatack

Ok, jag har legat i horisontell position hela dagen, varit allmänt sjuk och skabbig, som följer med att man är väldigt förkyld och har ont i bihålorna. Har haft en tråkig dag, från kl 12 har jag suttit framför datorn och sitter fortfarande kvar. Innan dess var det Oprah och körlektion som gällde. Nu har jag iaf duschat och snytit ur allt snor jag äger och har och kollar på The Rachel Zoe Project. Ok, jag kanske inte gillar just henne stenhårt men serien är helt underbar. Man bara frossar i vackra människor och massa, massa vackra kläder. Det behöver jag nu. Drömma mig bort lite. Är inte så fashion idag i min morgonrock nämligen.

Imorgon jobbar jag 11-22, vi ska nämligen ha utförsäljning snart och behöver fixa en hel del inför den. Så, imorgon blir en lång dag.



Bild: Reality Magazine

Ett bra program



Bland (många) alla skitprogram på tv finns det ett samhällsprogram jag brukar titta på. Klicka på bilden, väldigt intressant!

Bild: SVT

Lite bilder från helgen





Dagens outfit


Morgonrock och strumpor.

Hej hopp från sjuksängen

Hade körlektion imorse, satt mest och snörvlade som en idiot. Jag är en sån brutta som har halsfluss kanske 3 gånger per år, det har dock blivit bättre sen 2007. Så, minsta halsont så blir jag lite nojjig. Dricker en massa té och sånt. När jag då har halsfluss blir det ganska illa. Går ner typ 7 kg (ganska bra iofs) och kan inte svälja eller dricka en droppe. Grejen är att jag har ganska hög smärtgräns så det gör egentligen inte så ont som det borde. Haha, kommer ihåg en gång dock, (stackars mamma) då jag antagligen hade haft halsfluss i typ en vecka, men jag kände ju ingenting, mamma frågade om jag hade ont och så, nejnej, svarade jag. Tillslut åkte vi in till sjukhuset och läkaren trodde typ att mamma var en sån där psykomamma som typ inte brydde sig om att jag var sjuk och läkaren tvingade mig att ta penicillinet på sjukhuset för hon trodde mamma inte skulle ge mig det hemma. Jag var tydligen ganska illa däran. Haha, det är ju bra att läkarna gör sitt jobb men jag sa kanske 560 gånger att jag inte hade känt något och det såg inte så illa ut i halsen heller.

Jaja, från en sak till en annan. Fick ett par nya jeans igår på jobbet, sjukt snygga. Grejen är dock att man måste ta en storlek mindre än vad man brukar (dem töjer sig nämligen ganska mkt) så jag klämde i mig i ett par alldeles för små jeans och fick typ skavsår uppe vid höfterna. Hade sjukt ont i magen hela dagen (hejhej självplågeri) och när jag satt på vagnen hem fick jag nog. Knäppte upp jeansen och gick hem från vasa viktoria i uppknäppta jeans. Ganska synligt, men jag höll typ på att svimma. Vilken göttig känsla när jag knäppte upp, ett halleluja-moment. Vill man vara fin får man lida pin,som det heter.

Vafan?

"Henrik Nyberg och Fredrik Bäcklund har tisdagen den 10e februari fått i sig 5 semlor var på under en timme!"

Läser jag på semmelracet.se som en anonym (såklart) kommenterat om. Det är väl förfan ingenting! Jag funderar starkt på att hoppa på tävlingen!

Jävla tanter

Förra veckan hade tanterna gått samman och bestämt sig för att de skulle tracka thina. Jag satt på bussen till mr C och pratade i normal samtalston när en uppenbarelse (tant såklart) som såg allmänt schizo ut (vad annars) och petade mig på axeln och sa att "man får minsann inte prata i telefon på bussen, det är hänsynslöst mot alla andra", "ursäkta mig", svarade jag, "men jag får väl förihelvete prata i telefon hur jävla mkt jag vill". Jag har respekt för äldre människor, men de kan fan inte bete sig hur som helst. Klart man får prata i telefon på bussen! Hatar folk som pratar högt och i typ en timma, men liksom, jag hade pratat i kanske 1 min när hon kom fram till mig. Såklart pratade jag vidare!

Vi ska ha utförsäljning nästa helg så idag har jag burit en massa kartonger och fixat och donat! Så, nu är jag helt slut och ska strax sova. Jobbar 9-18 imorgon också. Helgen har inte varit snäll mot mig, var på jobbfest i lördags, var helt ok, förutom vissa människor som var svinpackade på scenen och spydde på borden.

"Mr D" undrade om det var en herrjacka, svaret är ja! Den finns även i vitt och svart!


RSS 2.0