Och frosseriet har börjat

Jag är dock inte olycklig, utan bara jävligt sugen. Har precis tryckt i mig mackor och tortellinis och nu ska jag anfalla glassen och jordnötsringarna. Jag är ensam ikväll. Men det är hur göttigt som helst. Mr C har tenta imorgon och vi sover typ inte bra ihop, mamma är ute med jobbet och that leaves me. Jobbar dock imorgon kl nio, så det är okej. Denna vecka har varit sjukt stressig, har b la ringt en studievägledare som var jävligt inkompetent. Jag var tvungen att fråga henne säkert 3 gånger "är du studievägledare?" Jävligt tyket kan ni tycka, det tycker inte jag. Här är en vilsen student som behöver råd och allt hon sa var typ :"jao, det går nog kanske, jag vet inte riktigt".



Är det nån mer som är hemma och göttar sig ikväll?

Kommentarer
Postat av: Jonna

Läser din blogg lite då och då,vet inte hur jag halkade in här från början men tycker du verkar vara en skön människa!

Är också hemma o slappar ikväll, orka gå ut o socialisera efter en seg jobbvecka när man kan vara hemma med en buffé av chips,glass,godis o tacos liksom ;)

2009-03-13 @ 22:31:39
Postat av: thina

hej jonna! tack så mkt! jag är redan sjukt mätt och har inte ens gett mig på glassen ;) det är väldigt underskattat att vara hemma en fredag, jag älskar det dock!

2009-03-13 @ 22:57:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0