sovmorgon

ojoj, idag vaknade jag sent, kl tio. lite stressad, ska strax till filippa. börjar bli sjukt nervös nu, mest för naturkatastrofer och sånt... eller att planet krachar. hoppas INTE det är på ditresan, helst hem, för då har man ju hunnit med resan, helst inte alls!

nu måste jag sminka mig, pusspuss!


sommar?

kändes jävligt konstigt att lägga fram shorts, klänningar och linnen imorse. har börjat packa lite nu och jag är skitnervös!!!

är på jobbet och dricker redbull, gott. ikväll ska jag träffa mr c... ska köpa usbminne och lite annat.

hejdå!

hej hopp!

tänk vad vänner kan göra en på bra humör! det gillar vi! har jobbat idag och det gick bra, bara några dagar kvar nu! hann faktiskt göra en hel del imorse innan jobbet... skönt! imorgon ska jag växla pengar och köpa ett usb-minne, lär väl bli en del kort som ska tas...


Frikort

alla tjejer har frikort. nåt som ens framtida man får leva med, helt enkelt. här är mina!










godjävlamorgon

ok, är helt sjukt trött. lade mig vid 3 kanske, gick upp kl nio. det betyder att jag ser ut som en zombie nu. jag behöver alltid mina 8 h sömn och brukar vara väldigt noga med det. men inatt satt jag framför datorn i 6 h kanske och åt och  tänkte lite granna. så nu har jag huvudvärk såklart.

jaja, har iaf den stora kaffekoppen framför mig och det känns bra, den ska jag svepa.. hade tänkt att göra en massa innan jobbet idag, men skjuter såklart upp det. jag har ett jävla uppskjutarbeteende som heter duga och jag tror inte jag kan botas för det. jag tänker såhär; det jag inte behöver göra idag kan jag göra imorgon.

by the way, så ska jag och N ha en blogg eller liknande på resan, så håll utkik om ni vill se bilder och sånt.. och tack du anonyma för ditt pepptalk, i need it!


ojoj

läser igenom mitt senaste inlägg... "ojoj, vilken deppig tjej!" tänker ni säkert. äh, alla är vi lite deppiga ibland. jag har inte tappat tron på kärleken.. har upptäckt att det faktiskt finns en del fina människor därute...... det finns säkerligen någon som vill ha lite barn med mig och bo i ett stort hus på landet. (och i en lägenhet i stan). man kan ju alltid hoppas ialla fall.

sitter och äter lite sockerkaka från igår och googlar lite. underkläder faktiskt. underkläder är jävligt viktigt och snyggt ska det vara. calvin klein har mkt fint och även stella mccartney. ska shoppa loss en massa fint nu när jag sticker iväg.







stella mccartney

viewonfashion

tisdagstankar

idag har jag varit på ett ganska konstigt humör. lite schizo kan man kalla det. först skitförbannad för att nån idiot beställer en cheese utan gurka. varför gör man det? det kommer jag aldrig förstå. plocka bort skiten själv. hur svårt är det? folk kan vänta i 4 minuter på att få gurkan bortplockad. jag förstår inte. jaja, sen blir jag jätteglad när E säger nåt svinroligt. sen sur igen.
sen lite ledsen.. för att, ja vet inte riktigt. ska iväg, kommer sakna vissa personer, mitt jävla breakup, inget jobb när jag kommer hem typ, ja, jag vet inte.. känner mig lite splittrad. börjar analysera om varför det inte funkade, var allt mitt fel? och så spinner jag vidare på att allt var mitt fel och att jag måste vara världens sämsta flickvän och kommer nån någonsin vilja vara tillsammans med mig igen?! sen inser jag att det krävs 2 personer för att det ska ta slut. finns det nån som är rätt för mig? jag är mest förbannad över att det inte bara funkade. jävligt tråkigt. i satc (bibeln) säger dem att man kommer träffa 3 soulmates i sitt liv. stämmer det verkligen? kan man ha fler än en? isf har jag redan förbrukat alla. jaha, det var ju tråkigt det.
ja vet inte, allt känns lite "jävlahelvetesskitfanhelvete" nu faktiskt om jag ska vara riktigt ärlig. lite väl personligt detta, skulle kanske platsat i dagboken min. men jag skiter i det just nu, jag skriver vadfan jag vill.

Titta!


Lara Stone

"I kept saying 'Excuse me, excuse me, excuse me,' because I had to get to the catwalk, but she just kept posing. So I pushed her. It was only a few stairs."


alltså

har man inget att göra idag, ska man titta på paradise hotel. jävligt underhållande, dock inga stjärnor med kanske.. tar det 20 min att ligga med någon i tv är man inte så jävla bright kanske. vad hände med att spela svår?

idag är min enda lediga dag innan jag ska åka, så jag har en massa att göra. igår shoppade mamsen och jag loss på apoteket b.la, så nu är jag förberedd på allt som kan hända!

woho

det är lördag och jag gick upp kl 07,15 för att tvätta. ungdomens år är förbi. inget mer gå-direkt-till-jobbet-i-samma-kläder-som-igår, nä, nu fyller jag ju snart 24.

jobbar på filippa kl 12, sen är jag ledig imorgon och måndag. lyyyyyx. ska bli så skönt. ska köpa det sista inför resan.

nu ska jag lyssna lite på robbie williams nya.. han är bra han! (och snygg)




kickar igång dagen med lite beyonce




jag stannar hemma

vädret suger, jag har ont i magen och vill helst av allt titta på idol, mammas pojkar, americas next top model och säsongsfinalen av project runway. jag har inte tid att gå ut helt enkelt.
nu ska jag springa ner till hemköp och köpa chips och cola. "babyfacemannen" är ju häktad nu så jag kan strosa runt i fred.

hej fredag

har jobbat hela dagen, äntligen hemma. pendlar mellan vin och utgång eller lite idol och mys i soffan. vad ska jag göra?

jaha

det är the time of the month och när det är det, så känner jag mig som en gravid kvinna. jag känner mig alltså gravid 1 vecka i månaden. jag äter som en jävla häst. idag har jag nog ätit allt ätbärt här på donken. sjukt mkt. och jag vill bara ha mer. jag hade iaf lätt kunnat trycka i mig en chipspåse nu och lite nuggets på det. alltså, när jag väntar en KIDDO på riktigt, så avundas jag inte min framtida man. jag kommer rulla fram, äta som en gris och inte vara speciellt attraktiv. men den dagen, den sorgen...

den senaste timmen på jobbet har inte varit rolig. trasiga kassor, underbemannade, jävligt otrevliga gäster! allt på samma gång. vi funderade lite på ett kollektivt självmord här allihopa, men kom på sen att det kanske inte är någon bra idé.


t-o-k-y-o

har spenderat hela morgonen med att plugga lite tokyo. nu är jag riktigt laddad! har bara 3,5 dagar i tokyo så det gäller att ha allt planerat.

ser framemot helgen! är ledig söndag och måndag, ska umgås med mamsen min, fixa det sista, för sen kommer jag jobba varje dag fram tills jag åker.

lite ledsamt också, folk jag inte kommer kunna träffa på 2 månader, kommer sakna alla så mkt. iofs kommer jag ha jävligt ball och tiden kommer rulla på, men jaa...

nu ska jag fortsätta att plocka ihop alla mina saker, har (förmodligen) lägenhet när jag kommer hem (kommer dock vara pank som ett as, haha) det är fan dags att flytta hemifrån nu!

 

Ska definitivt besöka the new york bar! där spelades delar av lost in translation-filmen in... utsikten ska tydligen vara helt underbar!


godkväll i stugan

hemma från jobbet! ganska go dag.. så kul att jobba med alla flickor, blir som en stor skvallerstuga.
hanna hetsar på utgång, men jag är inte så sugen... eller? kom dock på att lördag är en roligare dag att gå ut på.. känner mest för att ligga hemma och kolla på efterlyst och somna i soffan. behöver fan spara pengar istället för att lägga dem på mojitos och white russians...

utvilad

ojoj, sovit som en gris inatt. så skönt! har ju inte blivit så mkt sömn de senaste dagarna...
sitter här och dricker morgonkaffe och äter mina leverpastejsmackor, ska iväg och jobba kl 12.

fick eld i arslet imorse och har ringt alla samtal jag behöver ringa innan resan. bankerna, om reseförsäkringen, viktiga intyg osv.. jävligt produktiv har jag varit och klockan är bara nio! om två veckor är jag i tokyo och det känns underbart.. tänk er, inte jobba på två månader och bara götta?! det förtjänar jag... så mkt som jag jobbat i mina 23 år!



BALI!

yo

ligger och lyssnar på denna låt på repeat och har gjort det hela dagen. men den är så jävla bra! refrängen är verkligen top notch.

ja, jobbet idag då, helt ok! dock jävligt störande med folk som inte hänger tillbaka kläderna själva och alla dem som frågar kanske 100 gånger "är det 30 % på denna tröja?" när det står klart och tydligt. då vill man ta en galge och slå bruden (ja, det brukar vara tjejer som frågar) rätt i huvudet. men det gör man ju såklart inte. får man samma fråga 300 gånger per dag så blir man smått irriterad. alltid kul att jobba med tommyboy dock.

om två veckor smäller det, hejhej tokyo! behöver verkligen, verkligen komma bort.



hej vänner

jag har inget liv! men det är det värt. jobb, jobb, jobb. är alldeles för snäll som tackar ja till så mkt jobb, men vafan, vill ju glassa runt i 2 månader och som sagt, jag är inte den sparsamma typen. en livsnjutare vill jag kalla det!

snart är det helg! helg och helg, jag ska jobba, men på filippa så det är ganska gött. imorgon ska jag träna, sen bara hem till min säng. förutom några timmar på jobbet ska jag bara sova i helgen. sova och läsa och ta det lugnt.

nu är det dags för leverpastejsmackor och the hills.

puss!



jag saknar lilla bella!!

från mig till er

det här kan vara min favoritscen ur filmen. den är så sorglig och romantisk på samma gång. låten är helt underbar. se, njut och sov så gott.


hejhoppsnopp

hemma från jobbet nu! vilken dag. den avslutades dock ganska bra. har bokat in ett spinningpass imorgon kl 06.45. KÄNN PÅ DEN. kvart i jävla sju. ska dock bli gött. sen jobba 9-18, sen vaccinera mig för sista gången innan resan och sist men inte minst myskväll med jonnis och hannis.

nu ska jag lägga mig och läsa lite, sen sova.

hola!

jag har preciiiis bokat biljett från bali till sydney! vi landar den 26e december. anja sa att det var 37 grader där nu, o herre... behöver nog inte oroa mig för att inte bli brun.
nu ska jag snart till jobbet, see ya!


oj jävlar

ok, sitter fortfarande vid köksbordet. mår jävligt illa. kan dock bero på vaccinet jag tog igårkväll. nån jävla blandning man skulle blanda ihop själv och dricka hemma. det stank skit! jag som skulle till gymmet. jaja, får se hur det blir med det. kanske senare...

godmorgon!

sitter vid köksbordet och myser till det lite. tända ljus, en stor kopp kaffe och mozarella/tomatmackor. ska dra mig iväg till gymmet om 2 h, haha ska sola lite också. det sägs nämligen att brudarna i australien är stekheta, så jag kan ju inte komma där som en liten blekfis och lägga mig på stranden... det gäller att vara förberedd!

sovit som ett litet barn, lade mig kl 23, vaknade halv nio... jag behöver mina timmar, annars blir jag så jävla cranky. ser inte framemot när jag ska ha en liten knodd (mkt barnsnack i bloggen det senaste) vadå sova 3 h per natt liksom???? det finns ju inte...

ikväll ska jag ha myskväll med hanny, ska bli så myyyyyyyyyyyysigt så.

puss!

brit brit


24 h

ledigt nu! känns bra. håller på och städar för fullt, 3 veckor tills jag åker och jag är typ ledig 2 dagar innan dess, så jag har ingen tid att packa. kan inte riktigt sätta mig dagen innan med det.
annars har det inte hänt nåt ball, vädret är piss och jag är plufsig. måste till gymmet imorgon!!!!

LÄS

har inte läst något av Paulo Coelho innan (jag vet, lite sen) men köpte nyligen "Veronika bestämmer sig för att dö".
Mucho bra, köp den.

söndag



såhär såg jag ut igår. hade jättekul hemma hos sofie, men sen åkte jag hem! kände inte för att vara bakis idag på jobbet.

hejdå!

RSS 2.0