Nä, men hejsan

Ok, jag var ute igår. Det kan man ju verkligen påstå. Förfestade med Anna och Agnes, 4 flaskor skumpa och vin och sen var det kalas kan man ju säga. Vi gick till Push, ramlade i trappan på Push (mamma, det berodde på klackarna, inte alkoholen) var tvungen att visa klackarna för vakten för att inte misstas för en jävla packad subba. Han nickade och godtog orsaken. Det var ju bra. Orka bli utslängd för att man är för full. Vi drack och vi dansade, hade mycket trevligt. Gjorde dock av med typ 300 spänn, vilket är sjukt mkt. Då menar jag inte att jag brukar groggludra, utan att jag och mina vänner brukar dricka mkt på förfesten så vi slipper köpa något alls ute. Vi brukar alltså köra en på en fylla som håller hela kvällen. Förfesten var alltså hemma hos mig, i mitt rum. Vi lyssnade Spotify och mamma kollade på Let´s Dance. Efter Push drog vi till Peacock, det var ball, hängde dock inte av mig jackan så det blev jävligt svettigt. Hade den nog på mig av ren snålhet. Jag sov inte själv inatt. Jag hade med mig ett top notch-hemsläp. Agnes.  Vi åkte hem vid tre-snåret (hon påstår klockan 4)
Nu ska jag hälla i mig kaffe. Jag börjar jobba kl 12, sen är det nån grej med jobbet ikväll. Middag och prisutdelning för "Bästa butikssäljare" och sånt. Det kan bli roligt. Det blir nog alltså utgång ikväll igen. 
Jag känner mig iaf som femtio bast nu. Helt sliten och seg. Annat var det när man var 18-20. Då gick man från efterfesten till jobbet.

Trött

Ok, hoppade in extra idag 9-16, vilket känns jävligt gött då hela min lön typ går till att handla kläder. Det sämsta med jobbet helt enkelt. Jaja, igår var det iaf kickoff för sommarkollektionen som kommer i april och den var jävligt snygg. En sommarklänning var helt underbar, den tänker jag lägga vantarna på. Resten av gänget gick och tog några glas vin, jag blev upphämtad av en trött mr C kl elva. Vi åkte till seven, köpte pizza (dem är sjukt goda där!) cola, chokladbollar och gick hem och tryckte i oss. Somnade som stockar.

Var jävligt svårt att gå upp imorse, bussen gick 07,31, jag gick upp 7,20. Ni kan ju tänka er hur fräsch jag är nu.
Ikväll är det iaf utgång, har inget att ha på mig, men det är en annan femma.

Ses i vimlet.

En sväng på stan

Var uppe klockan sju imorse för att springa till tvättstugan. Gjorde även lite ärenden, slappade och bestämde mig sen för att gå på stan och kolla bokrean.Tyckte inte det fanns nåt bra faktiskt, haffade istället åt mig dessa:



Har haft en sjukt skön förmiddag, nu ska jag strax iväg till jobbet. Ikväll var det nån grej i herrbutiken, uppvisning av vår- och sommarkollektionen.. Kan bli kul. Sen hem till mr C!

HarperCollins

Solarnavigator

Galen tant

Jag har på senare tid konstaterat att det finns mycket konstiga människor i Göteborg. Det finns sjukt många som pratar med sig själva, wierdos helt enkelt. Igår satt jag på bussen och pratade i min mobiltelefon. Så hörde jag en kvinna som mumlade en massa konstiga saker, sen helt plötsligt skrek hon "NEJ, NEJ". Hon skrek lite till.Jag pratade vidare. Sen helt plötsligt ställde hon sig upp och skrek "MAN FÅR EJ TELEFONERA I BUSSEN, MAN FÅR FÖRFAN INTE TELEFONERA I BUSSEN, JÄVLA IDIOTER".

Jag slängde raskt på luren i örat på mr C och hoppades att hon inte skulle langa upp en machete eller liknande. Man vet ju aldrig med dessa schizotanter som härjar i Göteborg.

Yo!

Det gläder mig att några får tummen ur och orkar flytta fingrarna mot tangentbordet för att svara på min lilla fråga jag ställde! Hehe. Ni är för goa och verkar alla gilla semlor väldigt mkt. Vad ska vi säga, semleutdelning på vasaplatsen på fredag?

Nu till nåt helt annat. Från dag 1 på Filippa K så har jag sneglat åt en helt jävla underbar skinnjacka vi har i butiken. Den kan vara det snyggaste jag sett. Grejen är att priset är ganska saftigt, så jag tänkte vänta med att köpa den.Vi hade EN small i butiken. Idag var det inne en tjej och provade MIN skinnjacka. Hon verkade gilla den. "Helvete" tänkte jag. "Köp förihelvete inte jackan". Den kostar 3500. Sjukt mkt anser jag och med min personalrabatt är det fortfarande dyrt. Men så går hon... Jag tar jackan och ska precis hänga undan den till mig och hon kommer tillbaka. Hon hittar inte jackan. Hon frågar om den är undanlagd. "Nej" svarar jag. NEJ?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jo, klart den är! Men så duktig som jag är hämtar jag den.Hon frågar MIG om råd. Hon frågar om den ser liten ut. Min hjärna skriker "Ja, förihelvete, den är skitful på dig, mkt snyggare på mig och den passar INTE". Medan mitt jävla pucko istället säger "Ja, gud, jättefin". Där kom Sälj-Thina fram. Hon gick sen ut ur butiken igen. Jag slutar jobbet och ber till Gud att hon inte köper den, då gör jag istället det imorgon. Men gissa? Hon kom tillbaka och köpte den tydligen när jag slutat jobba.Så idag har jag svurit extra mkt till Gud och lärt mig att nästa gång ska jag fan vara snabbare och tänka mindre ekonomiskt. Vilka i-landsproblem.

Gick dock inte hem tomhänt från jobbet. Köpte en vinröd liten sak... en underbar top (framgår inte så bra på bilderna) med rynkade armar/axlar. Finns även i svart!


Jag kör en Juliette

Hur många av er som läser bloggen känner mig? Hade varit roligt att veta, ni behöver inte skriva namn! Men vänner och eventuella ovänner.. ni får en semla om ni kommenterar. Mutning is the new shit.


Ni har väl inte missat?

The Hills-trailer för säsong 5! Det var fanimej på tiden. Sjukt bra dag idag! Mitt humör svänger, i know, men idag har jag haft en riktigt bra dag.. och jag börjar förstå att jag kan klara av precis vad jag vill. Man får ha lite jävlar anamma i sig bara.



Oooh äntligen har Victoria och hennes man förlovat sig! Titta vad glada dem ser ut! Jag är ju en jävla känslobrud, så man blir nästan lite tårögd, haha!

Jaja

Mr C tycker jag ska döpa min blogg till Brun-Thina. Vi får la se.

Nu ska jag äta macka, dricka kaffe och sen får vi se om jag orkar se "The Breakfast Club". Har iaf jobbat idag och det var sköj som vanligt. Imorgon blir det körlektion och sen jobb 13 - 19.30. Jag ska lära mig stänga butiken, woho!

Peace!


Vilken härlig måndag..

Ni vet när man är på sånt där humör då man bara vill lappa till subban bredvid en på tåget och sen skrika rätt ut? Så känner jag nu. Gjorde precis tentan och det gick BRA. Blir så jävla besviken på mig själv som har världens sämsta självförtroende när det kommer till tentorna. Jag tror att jag ska floppa varje gång, lipar för att jag tycker att jag är osmart. Hej prestationsångest. Detta inlägg blev lite väl djupt för min smak kanske, men har någon några bra studietekniktips så man slipper ångesten?

Har ialla fall slagit

upp rätt sida nu. Snälla, varför var Gud tvungen att ge mig sämsta självdisciplinen ever? Nån som har nåt bra tips? Maten blev iaf god, lite stark kanske.. Har även beställt nya glasögonbågar på nätet. 5 st tror jag det blev. Langar upp här, för jag kommer behöva hjälp att bestämma vilka jag ska ta. Jag har alldeles för diplomata människor runt omkring mig. Ni utan namn har nog mer frispråkiga åsikter.




Söndag var det ja!

Nå, vad gör ni? Bakis, duktiga och pluggar eller gör nåt annat? Jag sitter vid skrivbordet och chillar, väntar på att min thaimat ska bli klar. Första gången jag gör thaimat ordenligt från scratch, får se hur det blir!
Känner mig annars jävligt sleten och får lite panik över min kalender, grejer varje dag och helg som ska fixas och göras.

Jobbar fram till tors, sen på kvällen är det nån kickoff för vår - och sommarkollektionen i herrbutiken inne i stan, fredag blir det partaj med A, lördag partaj med jobbet plus att jag ska jobba hela helgen också.
Så ser min vecka ut.


And lördag it is

Har sovit ganska dåligt inatt, både mr C och jag rör oss alldeles för mkt och då blir det ingen god sömn alls. Idag blir det plugg för hela slanten. Jag får inte under några som helst omständigheter syssla med nåt annat. Inget internet, inget youtube, ingen TV. Har nämligen världens sämsta självdisciplin som ni kanske vet vid det här laget.

Okej

I feel sick. Hoppas inte vinterkräksjukan känner för att drabba mig. Typ "thina har haft lite tur det senaste, nu hoppar vi, bacillerna, på henne." Fy fan. Var med om det förra vintern, smittade mr C, hans mamma och min mamma. Jag var kanske inte det mest älskvärda barnet just då.

Nu ska vi käka tacos, chips och semlor. Ska kolla Hot Chick på fyran ikväll. Halvrolig sådär!

Sen ber jag alla bitterfittor sluta läsa min blogg, tack.

Uppe med tuppen

Vaknade kl åtta, klarvaken. Skönt - då hinner man med mycket. Har rensat kläder, städat och rensat lite till. Lagat mat. Nu ska jag bara dammsuga och duscha sen bär det iväg till stan. Måste till skomakaren med ett par pjucks och en väska och så ska vi handla lite grejs till våra semlor ikväll. Jag älskar semlor! Mitt rekord är typ 10 på en dag tror jag det var.. Jag var uttråkad och jävligt sugen.
Nån mer som har semlor-cravings?


Jag och mina nya (lila) jeansjacka

Fick den här på jobbet idag. Helt underbar och jag älskar lila. Hur fint som helst. Gratis är gott, så att säga.



Godnatt vänner! (och ovänner)

I think I am in love



The Fashionspot

Jag älskart

Ok, på jobbet har vi Spotify, alla har varsin playlist som vi kan spela i butiken. Men man kan ju liksom inte spela vad som helst. Jaja, på morgonen när jag har öppning så har jag min skämslista, typ Britney, Rihanna och sånt där. Högsta volym när jag går runt där och dammsuger, dansar lite extra när Womanizer går på.
Glömmer dock radera denna lista när vi öppnar och såklart börjar "Rehab" döna högt ur högtalarna mitt på dagen. "Jo, eeh, men asså hon är ju skitbra." Dagens läxa: radera skämslåtarna!
Just de, var ju på basketmatchen häromdagen. Asroligt, förutom att vi var dem enda som hejjade på motståndarlaget. Så, vi hade ett par Kissie-kopior framför oss som gav oss bitchblickar när vi applåderade.
Skulle ta mig hem till mr C från Frölunda torg på kvällen  och det gillar vi inte. Kände våldtäktsmännen flåsa en i nacken.

Dagens låt! Kings of Leon - Use somebody


Hejhoppp

Lunch nu, har precis tryckt i mig en sallad och en chokladboll. Nej, jag gick inte till gymmet imorse. Det var så jävla gött i sängen plus att jag drömde att jag var i australien på en stekig strand och göttade mig, så att stå svettig på ett löpband lockade inte.
Ikväll ska jag som sagt på basket. sen hem till mr C. Den här veckan händer det inget spektakulärt i mitt liv, enbasrt jobb, plugg och träning.

Pusshej

Godkväll!

Är sjukt trött. Bara tanken på att jag verkligen måste tvätta håret (ser ut som en jävla hillbilly) och fixa lunchlåda tills imorgon gör mig ännu tröttare. Hade tänkt bli duktig igen och vara lite hurtig. Därför blir det gymmet innan jobbet imorgon, alltså kl 07.00. Haha, jaja, det var iaf planen. Tror nog jag klarar det. Idag fick jag reda på att jag ska åka på kurs i sthlm den 9e mars, 2 dagar,  det får alla nya på filippa k göra, kan bli mkt trevligt. Får nog med mig Å och H också!

Imorgon kväll blir det basketmatch! Inte för mig, utan jag och H ska gå och kolla. Klart man snyltar till sig gratisbiljetter när tillfälle ges. Ett helt basketlag (snittlängd 3 m) kom nämligen in idag och blev superglada när dem hittade jeans som passade.

Nu koka makaroner, sen sova!



Tjollaahooppp

Hejhej, sitter på jobbet, har lunch! Somnade fan inte förrän kl två inatt, är därför lite seg i bollen idag. Jobbar till 18, sen hem och rensa ur min garderob. Så jävla skönt. Tänkte även se om jag har tid att inviga denna serie Gossip Girl alla tjatar om.
Såg precis att  biljetten jag bokade fel var sjukt billig, så det var ingen större förlust. Man får tänka, en tröja mindre att shoppa typ.

Laterrr

Jag som inte trodde det kunde bli värre

Jo, men Thina lyckades precis boka Göteborg-Bålsta FEL JÄVLA HELG!!!!!!!!!!!!! En vecka efter jag egentligen ska dit. Grejen är att jag säkerligen hade kunnat åka om jag inte hade högskoleprovet då!!! (måste jag vara en sån jävla high-achiever just den jävla helgen?) FAN FAN FAN. Pengar jag inte har, rätt ner i sjön! Så, nu har jag bokat en ny biljett. Ingen som är sugen på en tripp Gbg-Bålsta (stopp i örebro, enköping, och några fler härliga städer) den 28 mars?!?!
Nån som har gjort ett sånt jävla puckat misstag eller är det bara jag som lyckas?

!"###¤%%!¤&#"!=?

En halv inlämning kvar sen är jag klar med skiten!



Det (är meningen att det ska vara) är Pharell påklistrat på datorn, ett infall jag fick i London, säkerligen ganska packad.

Hemma!

Ok, nu är jag hemma. Känns skönt! Är dock mätt som fan, har ätit som en gris hela helgen och köpte typ 3 kg godis på hemfärden (jag som inte ens gillar godis!) så nu sitter jag här med byxorna uppknäppta och känner mig allmänt som en humptydumpty. Gymmet i veckan it is. Nu ska jag boka resa till Bålsta, lilla Olivia fyller ett år snart och det ska ju naturligtvis firas!

Min lördag

spenderades ute i snön. Pulkaåkning, promenader och längskidåkning!



Mr C:s place



Hur mysigt som helst!



Skottade med pulkan såklart!





Här var jag lite sur, syns det?



Glädjeskutt!

Jag skulle bestämt hinna se Måns på Melodifestivalen, vaknade upp efter en 2 timmars-nap och hade min egna hejarklack här hemma bestående av mig själv. Mr C tyckte jag verkade lite väl besatt...
Alla hjärtans dag var det ja! Vi slog på stort!



Jag lämnade kvar tre bitar till mr C såklart!

Ni som jämrar er över att jag inte skickat invites till Spotify... det verkar inte funka! Men skall kolla upp ikväll när jag kommit hem.

Uppe

Nu har vi käkat frulle och är mätta och glada. Har satt högsta värmen på alla element för vi fick sova i halsduk, mössa och mjukisbyxor inatt. Idag vill nog mr C få ut mig i skogen (jag är en riktig stadsbo) och vi får se hur lång tid det tar innan jag klagar över hur kallt det är.
Nu håller jag på med min andra inlämning och mr C eldar. Solen skiner på snön och det är faktiskt väldigt fint. Mer snö till Sverige! (så länge jag kan hålla mig inomhus och titta på skiten innanför fönstret!)

Hejhej

Snökaos

Okej, jävlar va mkt snö det är i Skåne! Hur mysigt som helst. Fastnade dock med bilen i snön och fick gå i becksvart mörker på vägen in till huset, lite blair witch project och typ skogsmördare i tankarna såklart.







Mr C hälsar!

Jaha

Lång dag idag igen, jobb jobb och jobb. Sen hem och tvätta, treata mig med en chipspåse idag också. Körlektioner imorgon bitti, sedan jobba 11-17. Efter det bär det av till skåneland med mr C. Alla hjärtans dag var det ja. Dra-på-sexiga-underkläder-som-ligger-långt-in-i-garderoben-dagen! Typ så. Vi bojkottar det lite i år, ska "bara laga mat och sådär". Jag vill ha romantik varje dag, inte bara på alla hjärtans! Egentligen bryr jag mig inte så mkt, gjorde slut med ett ex på alla hjärtans dag en gång. Hemskt, jag vet. Jag var dock snäll och lämnade present först.


Playlist

Här kommer en halvbra playlist, mkt av den musik jag gillar finns inte på Spotify! Men detta lyssnar jag på ikväll!
Gick iaf hem tidigare från jobbet, kl fyra, mådde inte alls bra. Men nu är det mkt bättre efter en hel del mat och vilande. Imorgon blir det jobb igen 9-17 sen ska jag på mascara-mission på stan. YSL är sämst har jag fått erfara, orkar inte ha en ögonfrans-situation varje morgon med torr jävla mascara. Jaja, ännu ett ilandsproblem.

Klicka på bilden för er som vill ha en skön playlist!



WESC headphones

Yo mates!

Vaknade upp pigg och utvilad efter ca 9 timmars sömn. Det snöar och jag är på toppenhumör! Nu ska jag iväg och jobba, 12-19. Skön tid! Har med mig den lille lunchlådan för att jag åt på mcdonken cirka 7 gånger förra veckan på lunchen vilket resulterar i onyttig mat + förlorar jävligt mkt pengar på det.
Ha en bra dag, kramis!


Tjohopp hejsan

OK, jag gick hemifrån åtta och kom hem halv nio. Lång dag med andra ord! Dubbel körlektion, fick motorstopp mitt på vasaplatsen, dog lite, som tur var kom en spårvagn och räddade mig. Sjukt pinsamt. Gömmer mig även lite extra när jag kör förbi handels, har ingen lust att träffa på och behöva vinka på en kompis mitt i ett motorstopp. Ge mig bara körkortet förihelvete!! Sen off to Filippa K, fick kläder idag IGEN, i love. Köpte dock ett par svarta chinos, sjukt perfekta! Tips tips! Vill ni ha, kom dit och hälsa på då!
Efter en mkt rolig dag på jobbet åkte jag till jobb nummer 2, möte i K-backa. Alltså, sorry alla som kommer därifrån men såfort man hamnar på Kungsbacka station är det som om man är i en annan dimension. Sönderblonderade tjejer med idominsalva och killar med partillefrisyr, pösiga jeans instoppade i vita sockar med typ halvtaskiga gympaskor. I love the förort!
Nu myser jag i min übersköna morgonrock och ska strax sätta igång med inlämningsuppgift nummer två!


Kvällsgodis



http://www.wmagazine.com

Hehe

I love CSN! Eller lite hatkärlek sådär. Man skäller och förbannar, men sen när det visar sig att det blir lite catching! cathing! klirr i kassan i såna här finanskriser så blir man glad. Som jag blev nyss. Ringde CSN och snyltade och hamnade med en härlig norrlänning i telefonen som talade om att jag minsann skulle få pengar redan på onsdag. Jag trodde inte jag skulle få ett öre, men så räddar denne lille killen mig (och mitt patetiska försök till snyltande av mamma). Jag älskar honom! Im happy! Plus att jag kanske har en lägenhet på gång!



(detta är inte norrlänningen)

Testing, testing





Fräckt!

Tjoho!

Sitter på mamsens jobb och har precis lunchat. Nu är det dags för efterrätten - semla såklart! Nån requestade Spotifyplaylists, klart jag kan länka det, men nån filur kanske kan visa hur jag ska göra? Jag är rätt ny på den fronten. Så lämna en vänlig Spotify for dummies i kommentatorsfältet, tack!

Förlåt

men vad det nån mer som tappade hakan igår när Caroline af Ugglas kom vidare och fick nån jävla andra chans av den internationella juryn? Då var jag beredd att hoppa från balkongen. Hon bräkte nåt om snälla, snälla i ca 2 min, det var den sämsta låt jag någonsin hört. Den enda som kunde höja stämningen i Skandinavium igår var ändå Marie Serneholt, ok, jag är inget stort fan, men hennes låt var fan ändå bäst igår och den var catchig och hon var sjukt snygg. Alcazar och Emilia var också bra! Hon den där Nina som skrek nåt om Tick Tock (?) var ju klädd som om det var dags för ett S&M-party.
Hela upplägget var sjukt dåligt, vadå duell? Vad hände liksom? Jag fattade noll, allt gick så fort. Kommer Caroline af Ugglas att vinna hela skiten flyttar jag från Sverige! Sjukt pinsamt isf.
Nu ska jag till gymmet, sen till jobbet! Sjukt ambitiöst i know, men låg och tänkte på Marie Serneholts spiror imorse så valet var inte så svårt.


Gamenight

Ok, jag är lite stressad nu. Mr C är här om 1,5 timma. Innan dess ska jag ha duschat, dammsugit, städat och skickat in min inlämningsuppgift.
Ikväll ska vi till S & B för lite härligt dubbeldejtande med vin, tacos och spel. Imorgon är det jobb klockan 12, så ingen jävla fylla för mig ikväll.
Have a nice one!

Dagens brutta


Spotify

Ok, jag har lagt vantarna på en spotify-invite. Har precis upptäckt detta fenomen. Är lite sen. Men vad jag älskart! Väntar dock på en hake. Jaja, haha. Jag ringde syrran och frågade om hon ville ha en invite. Vad är Spotify, frågade hon. Jag kände mig inte lika sen då.
Ett störningsmoment kan jag också nämna -  alla som tror att dem är så jävla finurliga och lägger månadskortet i nån ficka i lilla handväskan och tror dem är så smidiga när de bara lyfter upp väskan framför den blå lilla grejen och det piper till. Man ser det lilla leende i deras ansikte och de är verkligen supernöjda över denna smidiga lösning. Men det bästa är när det inte piper. De står där med deras stora ryggsäckar och verkligen försöker från alla vinklar, men det piper inte. Då får de ändå ta upp kortet. Så, lösningen är inte så smart, för det funkar helt enkelt bäst att ta upp kortet. Igår på vagnen hände detta, en kvinna stod säkert i 5 min och försökte trixa och fixa med väskan så att hon slapp ta upp kortet. Jag satt precis bakom och var sjukt nära på att skrika "ta upp kortet, ditt jävla dumhuve", men kände att det inte var läge. Efter säkert 3 min av försök tog hon upp kortet. Det är ett störningsmoment när folk tror att dem är finurliga, men så funkar det ändå bäst när de helt enkelt tar upp kortet. Jaja.
 Var på gymmet igår iaf och jag är faktiskt helt fascinerad av hur öppna alla sveriges kvinnor är med sin nakenhet i omklädningsrummen. Ok, det är ett omklädningsrum, jag fattar att man behöver vara naken. Men folk springer runt nakna, kramas, böjer sig åt alla möjliga håll. Jag står mest i mitt lilla hörn, byter trosor med handduken på mig och är snabb med jeansen.

Låg precis

och kollade på The City med en dubbelnougat i handen. Ser Allies späda kropp. Slänger dubbelnougaten åt helvete och nu ska jag till gymmet. Okej, Allie är lite för spinkig för mig, men hallå eller, jag har fan inte tränat på typ 2 månader.

Och en sak till. Jag kommer säkert bli mordhotad eller nåt efter det här av några galna gäss-anhängare. Inte så, men vad trodde folk? Att gässen får VIP-behandling? Jag blir lite trött på svenska folket som är sjukt naiva. Oj, fifflar dem med köttet på ICA? Oj, plockas gässen levande? Oj, oj oj.. Dont get me wrong, jag älskar djur och är emot djurplågeri. Sen att försäljare drar tillbaka leverantörer... det gör dem ju enbart för att det blivit uppmärksammat i media.

Jaja, nu ska jag till gymmet. Hejdå!

Bonusshopping

Fick reda på att jag klarade min ena tenta igår. (inte fått reda på den andra än) Det ska firas. Klickade precis hem tre saker från H&M. Är sjukt pank och vet inte varför jag beställde dessa grejer. Älskar att mr C kläckte ur sig tidigare idag att "jag tycker du blivit bättre med din ekonomi, du tänker efter mkt mer nu innan du köper grejer". Bevisligen inte. Men jag behöver faktiskt ett par snygga höga skor när jag jobbar helger (nästan ett krav på högklackat lör och sön) och hittade ett par snygga på H&M. En sak till. Det lönar sig att läsa skitbloggar ibland. Idag fick jag nämligen veta att med koden "1304" får man 50 spänn rabatt från allt man beställer från H&M t.om den 15 februari. Det passade jävligt bra idag!



Hej bloggen

Har precis tryckt i mig en semla och en dubbelnougat väntar. Jävla fettobrud denna vecka. Och veckan innan. Hade dock tänkt pallra iväg till gymmet sen. För mycket fladder nu helt enkelt.

Idag är jag ledig och det är sjukt skönt. Har slappat med mr C. Ikväll blir det nog årets kock-efterfest med S, hade varit riktigt nice. Behöver komma ut lite. Behöver också raka benen. Mr C sa imorse att det kändes som att klappa ett rådjur.


Utvilad

Shit, vad jag har sovit bra inatt. Somnade som en bebis kl halv elva och upp som en sol halv åtta. Kaffet är på g och mackan likaså. Zappade förbi femman och såg Kenza på Vakna med the Voice. Sicken Schnygging! Jaja, idag jobb 10-18, sen träffa A en snabbis. Sen äntligen hem till mr C jag inte umgåtts normalt med på typ 4 dagar. Det ni!

Jävlar

vad ont jag har i fötterna, helt sjukt. Gick av pendeln och höll på att dö. Ni vet när man har sån skoskav så det typ värker i hela kroppen. Jag kunde fan inte gå en meter till. Var tvungen att ta taxi hem från centralen, 70 spänn åt helvete men jävlar vad jag njöt när jag tog av mig skorna. Nu är jag iaf hemma och det har varit en lång dag på jobbet. Inte så mkt att göra, men mkt nya kläder på ingång, alla vårnyheter och det är ju alltid lajbans.

Alla tjatar om det här jävla Gossip Girl förresten. Man kanske skulle börja kolla. Jag behöver bli beroende va nåt annat mer än CSI. Ge mig en bra serie att missbruka!

Godnatt

Och med detta klipp säger jag godnatt.

Vill ni ha er ett gott skratt innan ni somnar, ja då ska ni klicka.

Herrå!

Jag kan bli lite trött

på lärarna på Göteborgs Universitet. Iaf på dem på min institution. Kursen är avslutad och jag vill veta vad jag fick för resultat på mina senaste tentor. Att det ska ta sån jävla tid att rätta en tenta. 3 veckor ska det ta. Jag har kollat GU:s hemsida hela dagen och resultaten har fortfarande inte kommit upp. Jag vill fan veta. Tänker på detta dag och natt, om jag klarat den eller inte. Känns som om jag ska skita på mig varje gång jag går in för jag är så jävla nervös. Hur fan kan det ta tre veckor? Ok att de har fler studenter än mig, men hallå, det finns två alternativ. Rätt eller fel. Fel eller rätt. Så enkelt är det.

Ny vecka har kickat igång

Hej friends. Är nu hemma efter en vända på stan, fikat med S och kollat lite utbildningar jag vill söka till i höst. Skönt med en ledig dag iaf. Haha, aah just det.. ni vet den där jävla inlämningsuppgiften jag tjatat om hela helgen? Den som jag satt med hela natten? Eh, jo, den skulle tydligen lämnas in NU på fredag. Jävla idiot jag är, borde kanske läsa intruktionerna lite nogrannare. Så, mailat min lärare och bett henne förbise mitt mail med inlämningsuppgiften. Jag ska polera den lite, som jag så fint skrev.

En stolt ägare

till mitt nya jävla fynd. Den är lite varmare än en vanlig kavaj, så jag kan ha den ute. Så resonerar jag för att förtränga att jag egentligen inte hade råd. Såhär såg jag ut idag:


Är som mest

kreativ på kvällen. Jag kan skriva hur mycket som helst på vilken inlämning som helst. Men det kan jag fan inte göra på dagen. Jag vet inte varför, jag har sämsta självdisciplinen på dagarna. Det finns så mkt annat att göra då. Nu har jag iaf snart klar med inlämningen, ska snart skicka iväg den. Sitter i sängen med datorn i knät och det är så varmt, så varmt om benen. Jag anar att fläktremmen (heter det så?) är trasig för mina ben är typ svettiga. Lyssnar på The Clash. Gör jag alltid när jag behöver få lite eld i röven.

 Jaja, imorgon är det måndag och jag ska inte jobba. Jag ska b la ringa till åklagaren och boka tid för genomgång av brottet. Nu har dagen D kommit. Rättegång. Jag orkar egentligen inte alls, men sen så tänker jag att människor ska fan inte tro att dem kan bete sig hur som helst utan några som helst konsekvenser. Man måste ta sitt ansvar. Jag orkar inte gå igenom allt i detalj en gång till, för det har jag redan gjort 700 gånger. Men men, som sagt, dem ska fan inte komma undan med det här. Jag vill ha upprättelse.

Nu ska jag skriva lite till, sen ska jag sova så skönt. Är helt slut efter den här veckan.




Musiktips!

Mycket bra det här. Är säkert 4 år efter, men hörde dem på jobbet igår och jag blev kär.
Låt mig presentera Glasvegas med låten Daddy´s gone.


Day and night

Ok, nu blir det till att äta ett nudelpaket per vecka i en månad typ. Hemkommen från jobbet och jag har precis köpt en kavaj/rock som är sjukt snygg. Detta jobb är dock inte bra för min ekonomi alls. Men ack så roligt det är.
Älskar att mina jobb är så olika. Hos mamma ska jag vara en jävla påläst nerd, som pratar försäkringar, lån, ersättningar och sånt! Då ser jag ut såhär:



Det lyser nerd i ögonen. Inte riktigt min stil kanske.

Och så FK.





Brallorna jag fick av jobbet i förrgår! Fräscha va?! Lite 70-tal sådär.



Snäppet roligare.

Nog med bilder på mig. Nu ska jag baka sockerkaka!

RSS 2.0