jag är inte riktigt frisk

gick in på pressbyrån, köpte mig en chipspåse som jag skulle ha till mitt vita vin ikväll. den planen gick ju åt skogen. jag har precis ätit upp chipsen, på sisådär 2 min. jag som ska ha tajt klänning ikväll!!!!!!!!!!!!!

lördagmorgon

gick upp kl halv nio imorse. väldigt ambitiöst av mig, på en lördag. härligt att inte vara bakfull. jaja, måste berätta om vad som hände igår. jag har en granne, som många kanske förstått vid det här laget, som spelar väldigt hög musik. och då menar jag VÄLDIGT hög. han kan spela närsomhelst på dygnet, vad som helst. men helst bögmusik som jag kallar det. typ sexyback, phil collins och disneylåtar. jag har ringt på och klagat ett antal gånger. kanske 5 gånger. jag känner mig alltid som en gammal tant som kraschar festen, men jag tycker inte det är ok att spela ashög musik, vilken tid på dygnet det än är. jaja, detta händer igårkväll. jag ringer på.

- kan du sänka din musik lite?!
- oj, är det såååå högt?
- ja, det är det. det låter som att du spelar bongotrummar bredvid mitt öra.
- ok, är det verkligen så lyhört?!
- JAAAAAAAAAAAAAA, det är jättelyhört här.
- ok, jag ska sänka, förlåt.

jag går in och lägger mig, jag hör genom väggarna hur alla snackar skit om mig, den tråkiga grannen och jag hör att folk går. yes! tänker jag, jag vann.

sen en timme senare kanske, då börjar jag höra ett jävla åmande och dunkande in i väggen. jag börjar höra sjuka stön och stånkande. jaha, nu har alltså grannen sex. man kan ju tycka att han tog åt sig lite, när jag sa att det var VÄLDIGT lyhört. men nej. jaja, då menar jag inte såntdär lugnt, fint, harmoniskt utan de lät som jävla djur. jag kan absolut inte somna och jag kan ju verkligen inte ringa på och klaga. istället ligger jag där och undrar vad det är för sjuka saker de har för sig och jag längtar tills de äntligen kommer till skott så jag kan somna om igen. det tog kanske 20 min. ni kan ju tänka er, somna efter en sån sak. somna till en taskig porrfilm med jävligt fula huvudrollsinnehavare (kan inte tänka mig att bruden skulle vara snygg, grannen är inte top notch direkt)
jaja, ni ska jag kicka igång den här lördagen!

jag och kent

jag spenderar fredagen med kent. god pasta med mozarella och tomater, project runway. allt detta under täcket, liggandes i soffan.
jag har en ganska skön fredag. förutom min granne såklart. den störda. han spelar sjukt hög musik. jag tycker inte ens det är ok på fredag. jag jobbar faktiskt imorgon och hela världen behöver inte höra hans phil collins-låtar.
imorgon ska jag och jonna (och ev hennes pojkvän, kan vara världens snyggaste par) hem till sofie på maskerad. jag är inte maskeradtjejen, jag jobbar inte så. men får väl anstränga mig lite, det är trots allt roligt när alla går all in. så jag ska ta mig till buttericks imorgon bitti och hitta nåt snajsigt. inte för mkt dock, du kommer inte se mig vara en pumpa (haha, jonnas outfit).



hanny, jag, jonna

Fredag

äntligen fredag. har väntat hela veckan. ikväll ska jag ligga i soffan hela tiden, har inte tänkt att röra mig. är så sliten. jobbar hela helgen på filippa, men det ska bli kul. inte lika mkt slavarbete som på donken.
läste i aftonbladet att min drömkille av all times kommer till stockholm den 1 dec. är ju inte hemma då, så jag fällde lite tårar. han är så jävla grym, the strokes är så bra live. såg dem på en festival i london för 3 år sen och det glömmer jag aldrig. plus att han är kanske världens sexigaste man skadar ju inte heller.


Ikväll


sitter även och funderar

på hur många mcfeast jag ätit under min livstid. kan seriöst vara kanske 2000st. sen att jag brukar slänga på en extra ostskiva också, vill jag inte ens tänka på.

at work

käkar frukost på jobbet, började halv sju. vaknade kl fem och kunde inte vakna om... sjukt jobbigt.
idag ska jag ha utbildning, hoppas det är en smart grabb, är inte på humör för att vara pedagogisk =)

hemma!

nu är jag hemma. har varit en sjukt lång dag! började med möte med butikschefen på filippa, gick superbra, skönt med lite uppskattning när man jobbar hårt. sen hem, tvätta 8 (!!!!!!!!) maskiner. ja, vill helst inte tvätta donkenkläderna med vanliga kläder. sen har jag så jävla mkt filippa-kläder och det är special treatment på det mesta. typ handtvätt, 30 grader. asjobbigt, men vad gör man inte? sen slappa lite, sen iväg till jobbet 16-21.
nu ska jag slänga mig i duschen, sen i sängen med en bra bok.

later!

mätt och belåten

snodde ihop lite potatismos och falukorv. hur gott som helst! sitter vid köksbordet, lyssnar på U2 och väntar på att tvätten ska bli klar. jag skulle bli den perfekta hemmafrun. gillar att laga mat, tvätta och diska. (dock inte städa). Synd då att jag aldrig skulle palla att vara hemmafru. gud, vad trist. jag kommer bli kvinnan som jobbar 07-23. så en hemmaman skulle passa fint.

har unnat mig ett nytt nummer av glamour, men det är bara för att världens snyggaste tjej pryder om omslaget. skulle aldrig vilja vara blondin (no offence) , men skulle jag se ut som en, så skulle det vara hon. perfektion, säger jag bara.

såhär ser man ut när man tvättar. sletet hår och fula kläder.




bebis!!

jag vill ha en. gäller bara att hitta en man som vill ge mig en.
vem vill inte ha en liten bebbe när man tittar på olivia?! världens sötaste systerdotter.




ont - i - kroppen

idag har jag inte varit lat. jobbat som en liten gris. och ätit som en också. men jag gillar det. kollade igenom min kamera. varit ganska aktiv det senaste. shoooot!



innan h23



finaste sara







ma new shoes!



hannybanny

snabb som zlatan!

ok, nu har jag duschat, sminkat och svidat om på rekordtid. 8 min! ska iväg till heaven23 och dricka lite drinkar. förtjänar det efter en lång dag på jobbet.

plus att jag har köpt kanske världens snyggaste skor idag!

dem borde skjutas

alltså, jag börjar fan lipa när jag läser sånt här. för man vet att polisen kommer skita i det, männen går fria och kvinnan kommer få ärr för livet.

its a beautiful day

sitter och lyssnar på U2 och väntar på att kaffet ska bli klart. har sovit kanske 10 timmar, men är fortfarande helt slut. börjar inte förrän kl 14 idag, tänkte jag skulle gymma, men det tar jag imorgon innan jobbet istället.
nu är det nämligen inte långt kvar, ska ju svassa runt i bikini i 2 månader, då måste man fan vara fit.

jag antar att

alla läser den här bloggen. jag gör det, varje dag. man blir så glad! så gullig bebis också. man vill nästan klämma ut en unge själv bara för att känna den här kärleken som alex verkar göra. jag älskar hans blogg! plus att han verkar vara en så jävla ball människa och amanda är typ världens vackraste kvinna.

ok

jag är så jävla trött. inte sovit ordentligt på en hel vecka och så har jag jobbat hela dagen. igår var jag ute, eller ja, ute och ute, det var inte så jävla ball och jag blev typ aldrig full. konstigt det där, ibland blir man full på ett halvt glas vin och igår hjälpte det inte ens med typ 4 6:or och lite shottar. var nog inte så taggad från början. så det var lite sorgligt på slutet. lämnade mina vänner, hoppade in i en taxi och åkte hem själv. det är tråkigt det, att sova själv. känner mig lite ensam, men vem gör inte det?
hanna hetsar dock om att vi ska ut idag! börjar iofs inte förrän kl 2 imorgon, men nja... har inget att ha på mig ändå.

jaja, see ya laaaaaaaater

hejhopp i stugorna

ok, precis gjort HP. gick helt ok hoppas jag, bättre än förra gången. (hoppas jag). ikväll ska det drickas vin, hem till sara och björn först. imorgon jobb 9-18, suger som fan, men jaja...

nu måste jag äta pizza. mamma har gjort den själv, jag gillar inte ens pizza, men man får väl ställa upp för laget.

hejdå!

SAW VI

så jävla gött, saw VI. kommer snart på bio! älskar skräckisar. ligga under täcket med kudden framför ansiktet... hoppa till av rädsla.. i love it!


helvete

ok, kollar på the city, veckans avsnitt. nån mer än jag som noterade att freddie fackelmeyer var.. uhhhm... ganska het?




kolla, säger jag bara!




hemma!

är hemma efter två goa dagar i stockholm! hade hur kul som helst, inte så mkt shopping dock, ett par brallor och ett läppstift. gäller att hålla i slantarna. exakt EN månad kvar tills vi drar till stockholm och planet lyfter från arlanda.
har inte jobbat på en vecka, så jävla skönt att kunna tillfriskna ordenligt. dock fortfarande förkyld, men ingen feber iaf.
här kommer lite bilder från stockholm!


den obligatoriska "tågbilden"


äntligen framme


madde är sugen på frukt/godisfatet


blicken ur fokus och pepsodentleendet. första intaget av alkohol... det börjar redan


på g


blev kvar på förfesten hela kvällen


dagen efter...


...



stockholm är så vackert!

hejhopp!

ok, har fått ganska mkt pluggande gjort faktiskt. varvat med chipsätande, thaiätande (jag körde faktiskt till thaistället, märktes att det var ett tag sen!) och tédrickande. nu är det dock dags för sängen, tåget går kl 6 imorgon! som tur är får jag skjuts, mkt snällt.

var iaf hos läkaren idag, jag var tydligen för frisk för antibiotika! har ju ingen feber eller så längre, så han tyckte jag skulle hem och äta en massa c-vitaminer istället.. 100 spänn åt helvete!

godnatt, så ses vi i stockholm!


Inget bra sätt att ragga röster på, va?

"Som sverigedemokrat ser jag detta som vårt största utländska hot sedan andra världskriget och jag lovar att göra allt som står i min makt för att vända trenden när vi går till val nästa år."

Haha, alltså, läs detta.

Vilken jävla idiot.

Ooooh

jag sket i att rösta på det här med vårdvalet, lat som jag var! men tur var väl det. det fanns tydligen en svinnära mig här i vasa, typ 20 m bort, fick den automatiskt!!! göttans! nu ringde jag och bokade tid. alltså, ni ska veta, jag hatar läkare, sjukhus, vårdcentraler och liknande. jag får sån jävla dödsångest när jag är där. jag vet inte varför, men tror typ att jag ska få ett dödsbesked varje gång. nu bokade jag iaf tid och det kändes bra. hoppas inte hon säger att jag har svininfluensa, då dör jag. nää, men nu mår jag ju faktiskt bättre, det är bara halsen som är svullen. ge mig penicillin bara förfan, så jag kan åka till stockholm imorgon bitti!

nu är det en rejäl dusch som gäller. alla vet ju att man inte är världens fräschaste när man är sjuk (inte jag iaf). det ska bli skönt. och byta sängkläder och slänga morgonrocken som jag bott i den senaste veckan i tvättmaskinen bums! och så ska jag plugga inför hp också. ska ta hjälp av mattegeniet mr C ikväll faktiskt, i neeeeed it!



det finns hopp!

ok, jag mår mkt bättre. eller, har ingen feber iaf och känner mig piggare. min hals är dock fuckad och måste nog gå till accessakuten imorgon och få lite penicillin. för när jag får halsfluss är det ofta en nära-dödenupplevelse och jag får alltid skäll på sjukhuset för att jag inte kommit in tidigare. så blir det inte bättre imorgon, så drar jag dit.
mamma har köpt apelsiner ser jag. jag kan dock inte skala apelsiner, mr c är dock en baddare på det. men han är ju som sagt inte här så, ja, här sitter jag med en oskalad apelsin framför mig.


Klicka på bilden, vetja!


Ok

jag har inte dött, men nästan. vetefan vad som hände, men i tors insjuknade jag i denna konstiga sjukdom. feber, inte feber, halsont, feber, ont i leder, feber igen, hosta. måste fan bli frisk till ons, då bär det iväg till underbara sthlm i tre dagar.
nu ska jag käka en massa glass (bra för halsen!) och sen försöka sova lite. ska inte jobba på några dagar för det är fan det största misstag man kan göra - jobba innan man är helt frisk!

har ingen röst

men en jävlar massa vin. nu kör vi!


live from the bed

hejhopp! andningen går sådär, andas genom munnen bara, vilket är svårare än man tror. hemma från jobbet i två dagar, jävligt tråkigt, men gött att kunna bli frisk ordentligt.
har inte gjort något revolutionerande, ätit upp två sockerkakor på kanske 2 timmar, städat lite, sovit massa, kollat på teve. ja, inte mer än så.
jag kommer ihåg när man var liten, då fick jag alltid choklad och en tidning (typ "min häst") av mamma när jag var sjuk. nu fick jag ingenting!!! jag är tydligen för stor. ja, kanske det.
nu ska jag dricka morgonkaffe, känner tyvärr inte doften, men kaffe, det måste drickas.



jag tycker vi kör lite VV Brown såhär på morgon/lunchkvisten.



Snygging!

jahopp

då var man sjuk då. helt igentäppt, ont i bihålor och hals. det slog ner som en bomb! stannar hemma från jobbet idag. vet dock inte vad jag ska roa mig med hela dagen, är alldeles för rastlös för att ligga som en död sill i sängen. ska nog passa på att plugga lite och kolla på nya coco chanel-filmen.

by the way, nya säsongen av the city är så jävla mkt bättre än the hills, saknar lauren!




duktig

sitter och pluggar lite inför hp. har fått låna en grym bok av sara, med övningar och tips på hur man lyckas. får se om det funkar. behöver väl inte ens nämna att det är NOG-delen jag sitter mest med.
sjukt sugen på nåt, hemköp är dock stängt, så tänkte slänga ihop en sockerkaka. mumma!


Jag är kär!

i melissa horn, vilken kvinna! gillar i regel inte svensk musik, men hennes röst och texter är helt underbara! lyssna, lyssna, speciellt på "när det äntligen är över".



Jag vaknar bredvid dig
Ser alla bilder från igår
Du ser inte men hör hur jag frågar
Vem är jag ikväll?

Du är stor som en ande
Och gör mig liten som få
Men du får mig att le som ingen annan
Och sjunka lågt och be om mer

Åh när det äntligen är över
När broarna inte syns till
Åhh när du gett dig över
Så faller jag tillbaks
Dit du vill

När jag ändå är ensam
Ja, vad spelar jag för roll
Så när du säger jag finns om du behöver
Ja då öppnar jag min dörr

Och när jag ser att du ringer
Försöker jag att hålla kvar
Kvar i alla löften som lovats
Men vem är jag ikväll?

Åh när det äntligen är över
När broarna inte syns till
Åh när du gett dig över
Så faller jag tillbaks dit du vill

Åh när det äntligen är över
När broarna inte syns till
Åh när du gett dig över
Så faller vi tillbaks dit vi vill

När det äntligen är över

i did it

jag pallrade mig ner. dock utan strumpor i skorna, utan bh och halvt borstade tänder. inte så fräsch med andra ord. tog kanske 2 sek att ta mig till hemköp och tillbaka, kände mig så jävla skabbig.. sjuk. nu hemma och undrandes varför jag inte köpte glass, choklad eller chips? pms-veckan är på g och då vet alla att humöret är skit och att jag äter som en häst.

har dock gjort en kraftansträngning och börjat städa, rensa och fixa. jag ser väl inte ut såhär nu direkt.



(men hade gärna gjort det)

sjuk

helvete, vaknade upp och mådde skit. ont i halsen, kroppen och en stor förkylning på g. på min lediga dag! vad i helvete?! inser även att jag inte har tvättmedel hemma, tvätttiden börjar om en timma och jag ska alltså på denna timma ha hunnit ner till hemköp och köpt tvättmedel? jag som bara hade tänkt att ligga hemma idag, inte ens klä på mig. känns dock väldigt onödigt att gå ner och tvätta allt utan tvättmedel. blir nog inte rent då.

hejhopp

ok, helt slut! jobbat sen sju som sagt, hade ett break vid kanske kl 2. jag är heelt död! ibland blir jag lite rädd för mig själv, min arbetsmoral är sjukt hög...  fast det kanske inte är dåligt.

nu ska jag iaf vidare till filippa för personalmöte, hoppas det bjuds på vin! det brukar det göra. är ledig imorgon, har ju ingen att umgås med på kvällarna längre (förlåt mina vänner, vill ha er tillbaka nu) så jag måste få tillbaka mitt sociala liv. jävlar vad patetisk jag är!

Moi

Du heter: Thina
Smeknamn: Thinis, Tiny
Låt som när du är ledsen sörjer till? Olika, oftast nån riktigt blödig, så man gråter ännu mer till. 
Beroende av: Chips.
Vad tror folk om dig? Ingen aning, bryr mig inte så mkt heller. Det värsta jag har hört är att jag ser dryg ut.
Vad får du oftast komplimanger för? Mitt hår och mina ögon
Vad säger du för att imponera på någon? Drar ett roligt skämt!
Vad står det i ditt senast inkomna SMS?: "Fan, nu är jag helt förvirrad. Tur att det blir en sthlms tripp nästa vecka =)"
Var bor du? Vasa
Trivs du där? Ja, verkligen.
Äger du några Converse? 3 par. Ett par låga helsvarta, låga röda och ett par höga kamouflagefärgade.
Sprit, cider, vin eller öl? Vin och sprit.
Brukar du bli för full? Aldrig!
Vad har du för mobiloperatör? Tre
Är du allergisk mot något? Nickelallergiker
Hur svarar du i mobilen? "Helloooooo", "Ja, det är thina", beror på vem som ringer.
Vem ringde du senast? Mr C
Vad sa den du senast pratade med i telefonen? Massa
Antal timmar sömn i natt: 9 timmar. Välbehövligt!
Sov du ensam? Japp.
Brukar du komma i tid? Ja!!! Hatar folk som är sena!
När mår du bra? Oftast alltid.
När blev du fotad senast? i lördags, tror jag
Hur känner du dig nu? På riktigt bra humör.
Vanligaste färg på dina kläder? Blandat. Mycket färg, mkt svart!
Vad tycker du om fötter? Inget speciellt.
Vad saknar du? En utstakad framtid.
Hade du en bra kväll igår? Gjorde inte mkt! Somnade 19,30.
Favoritdryck på morgonen? Kaffe. Klarar mig inte utan det.
Rakar du benen? Ja! När jag ska ha kjol =)
När brukar du oftast gå och lägga dig? Olika, dock runt 23. Behöver mina åtta timmar!
Är du blyg? Njaee... eller reserverad i vissa sammanhang är väl mer rätt ord. Blyg när jag är osäker.
Sysslar du med någon idrott? Mycket när jag var yngre, men nu endast gym.
Vill du hellre ha mail än brev? Trevligare med brev såklart, men snabbare med mail.
Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Självklart.
Har du spytt offentligt? Ja, dock inte på ett jävla tag.
Är du nöjd med ditt liv? Hade varit mer nöjd med en egen lägenhet och om jag får 1,6 på Högskoleprovet nästa vecka. Små skitproblem antar jag.
Är du bortskämd? Nej nej... men om du frågar mamma, så ja!
Vad gör du i morgon? Jobba!
Vad är det värsta du vet? Det finns mkt jag inte gillar.
Hur mycket pengar brukar du slösa på en vecka? Jätteolika. Ibland blir det inget alls, ibland skenar det fan iväg riktigt ordentligt.
Vad längtar du till? Nästa höst! Då pluggar jag förhoppningsvis juridik. 23 nov, då ska jag resa!
Har du bra vänner och äkta vänskap? Jag har få vänner som verkligen känner mig.. men har väldigt många bekanta.
Vad är det finaste du fått? Kärlek... en liten systerdotter och fina ringar från mr C.
En speciell dag du minns? Min och mr C:s första date.
Hur gammal är du? 23
Du samlar på? Jackor.
Vem ringer du när du är arg/ledsen: Mr C, syster, mamma, Sofie, Madde, Sara, Nicole eller Hanna. Finns ett helt gäng underbara tjejer!
Gillar du golf? Nej, för fasen!
Vilken tid gick du upp idag? Halv fem
Har du sovit i din egen säng inatt? Japp.
Har du strumpor på dig nu? Alltid!
Är det okej att gråta? Mer okej än att inte gråta
När grät du senast? I lördagskväll
Vad skulle du göra om du vann en miljon? Köpt en bil, kanske en egen lägenhet..
Bär du glasögon eller linser? Glasögon och linser. Dock inte samtidigt
Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder? Nejnej, men kläder med bra kvalitet är oftast dyra.
När går du upp ur sängen en helgmorgon? 9.
Har du piercing? Nej, hade dock en i navelen.
Vill du gifta dig? Ja, vet dock inte hur. I Las Vegas kanske med Elvis som präst, på en strand någonstans.. Ingen aning.
Vill du ha barn? Helst tvillingar! Ligger i släkten så jag håller tummarna.
Solar du ofta? Gjorde det mkt innan, men har fått operera bort en del skumma leverfläckar, så passar mig lite nu.
Är du bra på att laga mat? Ja, det är jag.
Är du flygrädd? Nja, inte mer än vanliga människor.
Vad dricker du helst när du är törstig? Vatten.
Vilken är din favoritglass? Choklad, choklad.
Tror du på ett liv efter döden? Tror snarare att man blir en ängel som vakar över sina nära och kära.
Tycker du om sushi? Oh, ja!
Vad äter du helst när du ser på film? Chips, givet.
Bor dina föräldrar tillsammans? Nej.
Har du tandläkarskräck? Nej.
Är du morgon- eller kvällsmänniska? Morgonmänniska.
Vilken ögonfärg har du? Bruna.
Har du någon gång gråtit dej till sömns? Gud ja.
Biter du på naglarna? Nej, nej... men "drar" gärna loss dem.
Hur ofta tränar/motionerar du? 2-3 gånger i veckan.
Senaste låt du hörde? I gotta feeling med black eyed peas.

Vilken bra dag!

Lade mig kl halv åtta igår, gick upp 04.40. Borde vara olagligt, jag vet, men började jobba kl 05.15. Gick hur bra som helst att jobba, nästan lite kul. Men det finns jävligt mkt konstiga människor, speciellt inne i nordstan på vardagarna. En salig blandning. Har fått mkt uträttat efter jobbet också, bokat hotell i tokyo och bokat flygbiljett mellan tokyo och kuala lumpur. åker till KL den 28 nov! Är alltså bara i tokyo i 3 dagar, men det räcker säkert, med tanke på att det är en storstad. Ska bli jävligt ball faktiskt, äta riktig sushi och kolla in små korta japaner.
har även bokat in en liten trip till stockholm igen nästa onsdag! det blir dock en liten resa med m denna gång, ska försöka att inte shoppa så mkt och inte festa så mkt. men vi vet ju hur det brukar bli med den saken.

ikväll är det svenska hollywoodfruar, sen är det sängen för mig. börjar kl sju imorgon!



visst blir ni lite avundsjuka??! Tokyo by night!!

Faaaaaaan

Ingen bra dag alls! Godnatt




Godmorgon!

Ser ut som ett lik, har inte sovit mkt. Ska jobba, Filippa, bara 4 timmar. Ska ut, känner egentligen inte för det, men hänger med strömmen. Fotbollsmatch också, så jävla meningslöst, Sverige vinner inte ändå och blir det mål så är det Zlatan som gör målen.
Jaja, har väl lite sorger att dränka iaf. Jobbar som en gris nu också, är ledig om typ 2 veckor, kommer gå in i väggen snart.

Dagens låt, en gammal klassisker, en riktigt hjärtekrossare, Mr BIG - be with you


Obama i all ära

men fredspriset? vad hände?  hm.... 

Smällfet

Ligger i soffan, ätit hur mycket som helst. Som vanligt. Inte petig i maten här inte. Kollat på Inlåst, rätt bra. De fick ju möta brottsoffer idag, lite jobbigt att höra tjejen som blev rånad, hennes historia. Jag förstår verkligen vad hon menade. Ångesten, känslorna efteråt. Jag har nog inte lyckats beskriva för någon, för man fattar nog inte. Jaja, det mesta är knas just nu, vill bara härifrån, resa iväg, så jag slipper ta itu med alla känslor och allt som komma skall. Jävla deppigt här det senaste, ni kan ju tänka er vad som står i min dagbok då...

Förlåt, detta är ju inte ens någon "djup" blogg

men jag gillar citat, fina texter.. det är skönt att veta att man inte har konstiga tankar och att saker man känner är normalt och att man inte är puckad i huvudet.

Är hos syrran min, är supermysigt. Leker pirat, kurragömma och gosar mest. Så mysigt så!

Jag gillar sthlm mer och mer, har alltid gjort, men hösten är underbar i estocolmo... ska ju börja plugga nästa höst och är starkt inne på att flytta till sveriges framsida. Ge mig bara en lägenhet så är det biff!!



Huvudpersonen!

Att slå huvudet på spiken

"A couple of hundred years ago, Benjamin Franklin shared with the world the secret of his success. Never leave that till tomorrow, he said, which you can do today. This is the man who discovered electricity. You think more people would listen to what he had to say. I don't know why we put things off, but if I had to guess, I'd have to say it has a lot to do with fear. Fear of failure, fear of rejection, sometimes the fear is just of making a decision, because what if you're wrong? What if you're making a mistake you can't undo? The early bird catches the worm. A stitch in time saves nine. He who hesitates is lost. We can't pretend we hadn't been told. We've all heard the proverbs, heard the philosophers, heard our grandparents warning us about wasted time, heard the damn poets urging us to seize the day. Still sometimes we have to see for ourselves. We have to make our own mistakes. We have to learn our own lessons. We have to sweep today's possibility under tomorrow's rug until we can't anymore. Until we finally understand for ourselves what Benjamin Franklin really meant. That knowing is better than wondering, that waking is better than sleeping, and even the biggest failure, even the worst, beat the hell out of never trying."

fy!

ok, nu är jag hemma! har väl spenderat det senaste dygnet på donken och det är hemskt! eller, nej, nu överdrev jag, mina kollegor är underbara, men det är fan skitgöra! tack tack filippa k, skönt med omväxling, skönt att få vara snygg på jobbet och att kunna gå ut efter jobbet utan att stinka hamburgare typ!

imorgon ska jag till sthlm, längtar väldigt mkt, ska bli så kul så! träffa lite vänner och så lilla olivia såklart. hon har blivit så stor!

Tänker alldeles för mkt

Kan bli så jävla ledsen över att saker och ting aldrig blir som man tänkt sig. Man målar upp en bild, en dröm och sen bara jaha, kraschar allt i tusen bitar. Vad fan hände? Ibland undrar jag.. har jag stora förhoppningar? Varför värdesätter man aldrig något som är väldigt bra, som t ex vänskap, kärlek, familj... Vill inte ha människor runt mig som ger mig dålig energi. Det finns sådana, som bara suger musten ur mig. Men ändå... fortsätter man.. det kallas destruktivt beteende och det är inte bra. Man blir beroende av något som inte är bra, tror att det ska bli bättre, men det blir det ju aldrig. Eller? Ska man vara självisk och tänka på sig själv ibland kanske? Som ni märker har jag inte sovit något alls, vill helst av allt ligga i sängen, men nej, mer jobb idag. JAG BEHÖVER EN STOR KRAM, det var ett tag sen.....


!

Look inside
Look inside your tiny mind
Now look a bit harder
Cause we're so uninspired, so sick and tired of all the hatred you harbor

Fuck you
Fuck you very, very much
Cause we hate what you do
And we hate your whole crew
So please don't stay in touch

Fuck you
Fuck you very, very much
Cause your words don't translate
And it's getting quite late
So please don't stay in touch

Do you get
Do you get a little kick of being slow minded?
You want to be like your father
It's approval your after
Well that's not how you find it

Do you
Do you really enjoy living a life that's so hateful?
Cause there's a hole where your soul should be
Your losing control of it and it's really distasteful

Fuck you
Fuck you very, very much
Cause we hate what you do
And we hate your whole crew
So please don't stay in touch

Fuck you
Fuck you very, very much
Cause your words don't translate and it's getting quite late
So please don't stay in touch

Look inside
Look inside your tiny mind
Now look a bit harder
Cause we're so uninspired, so sick and tired of all the hatred you harbor

Fuck you
Fuck you very, very much
Cause we hate what you do
And we hate your whole crew
So please don't stay in touch

Fuck you
Fuck you very, very much
Cause your words don't translate and it's getting quite late
So please don't stay in touch

Helvete

kom på att jag trampade sönder min plattång igår. så går det när man lägger saker på golvet och har druckit lite för  mkt vin. morgondagens uppdrag blir till att hitta en ny.
var ute igår ja, mådde som jag förtjänade imorse. nu, en mcfeast & co-senare så är livet på topp igen.

Gammelgumma

Ok, vi gick ut igår, det var kul, men vi var ganska trötta. hamnade först på locatelli, sjukt nice som vanligt. drack mojitos (såklart), hängde lite i baren, sen inte så mkt mer. vi drog vidare till (hemligt) och det var.. haha, ja, alltså, överallt var det vevande småkids. de var typ 17. herregud, vi kunde ju lika gärna varit deras morsor. sen när de skulle börja stöta på oss fick man ju lite kväljningar. de tyckte säkert det var asball att det var lite fräscha milfs på stället. det är iaf ett dåligt tecken när mitt ex lillebror var där! men det var kul att träffa honom.
vi konstaterade att det inte var så jävla ball och åkte hem. madde däckade och allt är ganska svart för mig. festen kom alltså igång på riktigt när vi kom hem!

?

jag har fått en skum utbetalning till mitt konto. ganska mkt pengar, vet inte vart fan dem kommer från. ringde banken, de påstår att det är en löneutbetalning. jaha, man tackar och tar emot för det fina arbetet jag gjort som jag inte ens kommer ihåg. fast, man kan väl inte riktigt bränna pengar som man inte vet vart de kommer ifrån? tänk om jag typ har fått lilla märta från skånes lön? hon kanske sitter hemma och gråter över att hon inte fått sin lön en fredagskväll som denna.

jag sitter iaf och laddar inför kvällen. madde och en massa vin, kommer bli en helt underbar kväll. ska även inviga min nya snajsiga tröja jag köpte igår. (för mina egna pengar, dock)

Alltså

det här med sömn är väldigt viktigt för mig. nu låter jag som en trettio år- gammal tant, men så är det! 8 timmar, minst! är helt slut nu verkligen, somnade sent, så nu ska jag njuta av en stor kopp kaffe.
har även funderat på att tatuera mig. jag är ingen tatueringstjej, men det finns två väldigt fina ordspråk som jag gärna hade printat ner på kroppen någonstans, väldigt lite, inget blaffigt.. då kan det väl ändå bli lite fint? (tänk dig lite Megan Fox - typ världens snyggaste tjej) fast inte så stora...

Tamdiu discendum est, quamdiu vivas och Serva me, servabo te.

ååååh, nu är kaffet klart!




jag är en baddare på att köpa saker

Det blev två tröjor och en bh. jag blir smalare och smalare och brösten större, kommer se ut som pamela anderson tillslut. (fast en snyggare version)
i helgen blir det FF, mamsen ska till sthlm och jag ska såklart ha en fet fest med all den serbiska vodka som finns i skåpet. eller inte, det blir bara jag och madde som ska svänga de lurviga på lördag. det ska bli roligt, vi har en massa att ta igen. ska minsann köpa den där klänningen jag lagt undan på jobbet också, 35 % rabatt, då sparar jag ju en massa pengar. nu ska jag fortsätta röja i rummet, har tagit lite för mkt pauser ikväll.

Halleluja-moment

- kan du köpa chips med dej hem?
- men du har ju redan chips hemma?
- nä?
- jo, i skåpet under spisen.

behöver jag nämna att påsen redan är uppäten? nu ligger jag helt utslagen i soffan.


En snabbis

Hur gammal är du om fem år? 28

Vem tillbringade du minst två timmar med i dag? Thina!

Hur lång är du? 173

Vilken är den senaste filmen du sett? Nyckeln till frihet

Vem ringde du senast? Nicole

Vem ringde dig senast? Mamma

Hur löd det senaste sms:et du fick? "Där ser man. Stormigt! Hur känns det? Ja det hade varit mysigt. Hemma hos mig? Puss"

Föredrar du att ringa eller skicka sms? Sms!

Är dina föräldrar gifta eller skilda? Skilda

När såg du senast din mamma? Igårkväll

Vilken ögonfärg har du? Hasselnötsbruna låter finare än bruna

När vaknade du i dag? 09.30

Vilken är din favoritplats? I min säng

Var befinner du dig om tio år? Gift, 2 barn, bor utomlands.

Vad fick dig verkligen att skratta senast? Nicole!

Hur stor är din säng? 110 kanske

Sover du med eller utan kläder på dig? Halvnaken

Hur många kuddar har du i sängen? 3

Vilka städer har du bott i? Nässjö, Pauliström, Göteborg, London

Vilken är din favoritglass? Ben&Jerrys Halfbaked

Vilken är din favoritefterrätt? Kladdkaka med grädde

Tycker du om kinamat?  Thai!

Tycker du om kaffe? Måste dricka det varje dag, med mjölk och socker.

Vad dricker du till frukost? Kaffe och apelsinjuice

Sover du på någon särskild sida? Haha, tar alltid upp hela sängen, hur stor den är. Är inget bra sovsällskap.

Kan du spela poker? Klädpoker?  

Känner du någon med samma födelsedag som din? Nej, mamma valde en bra dag!

Vill du ha barn? Klart jag vill, tvillingar. Alice och Signe ska dem heta!

Kan du några andra språk än svenska? Engelska, lite franska och serbiska

Har du någonsin åkt ambulans? Nepp

40. Föredrar du havet eller en bassäng? Havet!

Vad spenderar du helst pengar på? Kläder och mat

Äger du dyrbara smycken? Jepps 

Vilket är ditt favoritprogram på tv? Vänner, Sex and the city, Family Guy, Viva la bam

Sover du med gosedjur? Haha, nej. Gosar med täcket.

Vad har du för ringsignal? Ingen aning, har alltid mobilen på ljudlös.

Vad har du närmast dig just nu som är rött? Min mobil

Flirtar du mycket? Jag är bara väldigt trevlig!

Kan du byta olja på bilen? Absolut inte

Vilken var den senaste boken du läste? Änglar och demoner

Läser du någon dagstidning? GP

Prenumererar du på någon veckotidning? ELLE

Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? Inköpslista

När var du i kyrkan senast? Begravning för två år sedan

Vem var din favoritlärare på högstadiet? Anders Hjälmdal, haha!


RSS 2.0