Godmorgon

Igår lade jag mig kl 22. Kände mig som en riktig farmor när grannen som är äldre än mig hade fest och jag funderade starkt på att knacka på och klaga lite. Kl 22, på en fredagkväll. Nä, nu får jag skärpa mig. Nu måste jag snart få till en utgång. Jag är fan 23. Tanken av att vara bakis gör mig illamående, så ska det ju inte vara. Utgång ikväll kanske? Jag har ju nya skor som behöver invigas. Det vankas iaf lite grillpartaj hos mr C, sen får vi se. Alla samtal mottages med glädje. Dock inga efter 03,00.
Nu ska jag och mamma ner på stan, jag ska köpa skor. Sen blir det glasögonköp och sedan jobbet 14-18.

Ha en underbart svettig dag, för, ja, varmt är det!

/en svettig thina i morgonrock

Lågkonjan

har nått Filippa K. Kom och fynda! Helt sjuka priser och väldigt fina saker. Kom och köp!

Glasögon

Har bokat tid för undersökning på lördag. Det blir nog även nya glasögon! 2 par tror jag. Jag är nog den enda som gillar dem jag har tänkt ut. Men det är väl det som är meningen, att jag gillar dem?!

Jag, tjock?

Har lunch på jobbet. En timma sitter fint. Har hunnit äta potatismos och fisk, läst nya ELLE, varit på toaletten. Efter maten tänkte jag, som jag alltid gör, gå till cafét här bredvid och köpa en dammsugare och en chokladboll. Det gör jag kanske 3-4 gånger i veckan (ångest). Det är ganska pinsamt att jag trycker i mig 2 st kaloribomber 3 gånger i veckan. Jag skäms. Jag går dit, de tar tydligen inte emot kort idag. Maskinen är trasig. Jag säger att jag bara har 15 kr kontant. (har även minus 200 kr på kontot så det var ju bra att de inte tog kort) hon säger att det är okej. "du är väl här en hel del". Eh, jaa, ja, det är jag väl. Hon var absolut inte otrevlig, utan väldigt snäll, för jag fick typ 20 kr rabatt. Men ändå, folk märker alltså att jag gottar flera gånger i veckan. Nu får jag nog vänta en vecka eller två!

Ännu lite skämsmusik

Det finns nån tråkig jävel som alltid kommenterar nåt löjligt när jag nämner "skämsmusik". Att jag ska stå för min musiksmak. Hehehe, hahaha AS IF! Nästa ut är FLO-RIDA!!!!!! Speciellt låten "Sugar". Sjukt svängig. I love.

Har iaf tryckt i mig äggmackor och kollat på The Hills. Nu är jag mätt och sitter i den stora klädhögen här i sängen. Det brukar se likadant ut varje kväll. Ner med allt på golvet då jag ska sova, och upp med allt på sängen igen när jag vaknar så att det ska se fint och prydligt ut.

Dagens låt: Flo-rida med Sugar

GODNATT!

Sjukligt trött

Hej, tjena, hallå. Är svinigt trött och nästan sprang hem från jobbet idag. Ville bara sova! Naturligtvis kommer det in folk 18,57 och ska handla. Då får man ta fram det påklistrade leendet och be dem dra åt helvete lite tyst. Sov nämligen jävligt dåligt inatt och drömde konstiga drömmar.
Hittade en jättefin bikini i någon gammal, dammig påse på jobbet som jag snabbt lade vantarna på. Laddar inför Kroatien i sommar. Tränade igår också och det gick bra. Hann även med lite solning och vägning. Dock med skorna på och vattenflaskan i handen. Då kan man dra bort sisådär 4 kg kanske...

Nu ska jag städa rummet så jag kan somna fridfullt inatt.



(bilden har inget med texten att göra)

Hallå bettan

Har varit ledig de senaste två dagarna och det har varit sjukt skönt. Har mest slappat och shoppat lite. Dock inte Filippa K, man tröttnar lite lätt när det är det enda man har på sig på jobbet hela dagarna. Har träffat min advokat, ska äntligen (om man nu kan säga så) på rättegång den 28e maj. Sjukt nervös, men det ska nog gå bra!
Har precis slängt in en potatisgratäng i ugnen och kollar på Hells Kitchen. Det blir tyvärr inte roligare än såhär. Blir så jävla trött på dagens ungdomar som inte bryr sig om att de förstör en del av en annan människas liv när de vill ha lite snabba pengar. Jävla idioter.


Lever ni eller?

Jag är hemma från skogen. Har kollat lite efter fästingar och har inte hittat en enda. Tack gode gud. Min största rädsla här i livet! Har aldrig haft en och kommer aldrig ha en eller. Mr C är en riktig skogsmulle och tvingar ut mig i gummistövlar och tycker att vi ska hugga ner döda träd hela dagarna. Jag solar hellre och låter han jobba. Nejdå. Hmmppf.

Live från hotellrummet

ja, en del av mr Cs överraskning var alltsa att vi drog till malmö och bodde en natt på ett snajsigt hotell. Han anade ingenting så det var grymt kul. Igår kväll var vi ute och åt middag på 2rok med hans kusiner (han visste inget om det heller). Han möttes av födelsedagssång när vi gick in på restaurangen. Efter det gick vi till Koi, där har de grymma mojitos. Nu ska vi till hans sommarhus och ha det gott till på onsdag. Då åker jag hem! Det hela blev väldigt lyckat då han inte visste någonting.

En dagens

 






 Svart, kort volangtop, filippa k
Jeans, filippa k

Det finns folk och så finns det folk

Vi har inget öppet köp i butiken. Bara bytesrätt. Många drar till med att det är lag på det. Haha. Det är inte lag på det. Sen finns det den kategorin som säger att de pluggar juridik för att skrämmas lite extra. Det har jag också och vet att det är upp till varje butik att bestämma det. Jag förstår inte varför alla arga kunder påstår att det är lag på det och de minsann ska ringa Sverker. Många drar till med det namnet. Som om jag skulle bli livrädd och skita på mig där bakom kassan.

Jag blir lite trött på:

Folk som kan gå över lik för ett par jävla jeans. Folk som inte hälsar när de kommer fram till kassan. Folk som inte tar med sig kläderna de inte vill ha, från provrummet. Flickvänner som inte låter sina pojkvänner köpa vad de vill. Folk som "råkar" tappa kläder och låter dem ligga kvar på golvet. Alla dagar är inte bra dagar. Godnatt!

Kändisspaning

kändiskåt som jag är, plus att jag älskar kungafamiljen och är en sann royalist.. Emma Pernald var inne i butiken idag, jag dör. Hpn var söt!

Snart börjar jag

Tänkte bara dricka en massa té först. Har snytit ut halva hjärnan nu på 3 dagar, är dock fortfarande lika förkyld. Imorgon jobbar jag bara 12-16, jävligt göttigt. Sen är jag ledig i ungefär en vecka!

En till liten lista

Hur känner du dig just nu? Lite snuvig, som om jag behöver ta en dusch, mätt.

Vem är den roligaste människan du känner? Mr C, Sofie, Hanna

Gillar du att slåss? Har bara slagit till någon en gång. Då blev jag kallad fitta, så det var ok.

Sparare eller slösare? Slösare, inga konstigheter

Din drömväska? Marc Jacobs

Bortsett från datorn, vad hör du just nu? Lite Royksopp

Ditt favorit svärord? Helvete. Fitta kan också funka!

Pålägg som gäller? Behöver jag ens svara på det? Leverpastej.

Tatueringar, piercingar? Har haft en i navelen, men kändes lite fjortis, så den tog jag bort. Vill tatuera mig.

Vad känner du för distansförhållande? Allt går om man vill! Klart att det kan vara jobbigt, men är man kär så är man.

Gillar du att vara själv? Älskar att vara själv. Alla behöver egentid.

Vad har du lärt dig från dina tidigare förhållanden? Att det inte är roligt med en toffel till pojkvän, att det inte funkar att vara tillsammans med någon som är exakt likadan som du är. Olikheter kompletterar varandra!

Har du dejtat en miljardär någon gång? Dejtat och dejtat, men en son till en miljardär. I London.

Vad tycker du om droger? Folk gör som dem vill, det är inget för mig.


Sitter och gottar mig

med en grymt god kopp kaffe. Jag är en riktig barista! Har haft körlektion precis och nu är det nära. Fan vad jag tragglat med det... Mr C kallar mig för en "tornado" och det är INTE en bra egenskap i trafiken, enligt min körlärare iaf.
Nu ska jag kolla nya säsongen av the Hills, äta klart, städa lite, sen iväg till jobbet.

Tjollahopp

Hade hur kul som helst igår! Träffade massa gamla donken-friends, drack vin och tjoade och tjimmade. Tog bussen hem halv ett, alldeles lagom. Nu är jag på jobbet, har lunch och tänkte springa till Acne och kolla lite pjucks. De rear tydligen ut svinsnygga för 300 spänn.

Nu ska jag slänga i mig lunchen!

Jag kom att tänka på en sak

Högstadiet. Jag hade myggbett till bröst och jävligt ful frisyr. Sen efter åttan hände nåt. Jag kom ihåg att efter sommarlovet daskade någon mig på rumpan och sa att jag minsann blivit snygg efter sommaren. Fy fan. Högstadiet. Jaja, världen är fortfarande lika hård. Jag är iaf hungrig och lite småfull. Druckit vin med S och är nu påväg till mr C. Sitter på 50-bussen. Fy, helvete. Tårgasen och karatemovesen är i minnet.

Färdig!

Nu har jag städat klart. Följden av detta är att jag luktar toalett. Asäckligt med andra ord. Ska strax hoppa in i duschen, ska hem till S och vina lite. Sen ska vi kanske göra stan osäker, men bara kanske. Jobbar en lång dag imorgon och det orkar man inte göra när man helst av allt skulle vilja ligga i sin säng och krama kudden. Så det får bli en tidig kväll. Men ni vet ju hur det brukar bli när man säger så. Tillslut står man där och viker samma jävla tröja i tre timmar och längtar hem till sin säng.

Chopp chopp

Drömde om ett monster inatt

Hon såg ut såhär.


Tjenispenis

Idag är jag ledig. Dock inte i mitt egna hem. Nejnej, här ska det städas tydligen. Eller, JAG ska städa. Hann iaf smita ut och springa ner till Beyond Retro, knep en sjukt snygg jeansväst (mr C tyckte jag såg ut som en bonde) och en lila kavaj. Spanade också på en dator jag vill ha. Kände inte riktigt att jag kunde be dem att lägga undan den till den 25e, så jag hoppas att det finns någon kvar då. Mr C:s överraskning kommer ju snart, i helgen rättare sagt och jag är lite småfattig efter hela den grejen, som jag inte kan skriva om i bloggen. Han påstår att han inte läser den, men jag vet att han gör det. Men mysigt ska det bli.




Mamma toppade precis mitt hår

Hon är ganska kass på att klippa faktiskt. Men jag orkar inte spendera 500 kr för att gå till en frisör som man inte kan skrika på, för att toppa håret. Bättre med mamma då. Kommer ihåg när hon skulle klippa min syster för x antal år sen. Tanya hade hur fint  och långt hår som helst.. och om jag säger såhär.. håret var INTE lika långt efter den klippningen. Så, ja, jag var nervös.
Mamma utbrast "ja, jag vet ju inte om detta är rakt nu" ett antal gånger, men jag slet saxen ur hennes hand när jag var nöjd.
Nu ska jag sova, ses imorgon bitti.

Det här är inte okej

1. Mitt Ä på datorn har lossnat. Måste på jakt efter en ny dator nästa vecka. Det var fan droppen.

2. Jag har tydligen köpt 5 par nya byxor på 1,5 månad.

Garderobsrensningen fortsätter....

Ojooj

Nu jävlar har jag eld i röven! Har deklarerat, städar och bakar kärleksmums, samtidigt! Deklarerat och deklarerat.. skickade bara iväg smset, kollade igenom lite snabbt. Inte så att jag tänker ifrågasätta skatteverket när de vill ge mig 13 lax.
Nu har jag Christian Walz på hög nivå, rensar garderoben, sen blir det duschen!

Mitt i den här vidrighetshetsen

kom jag att tänka på en sak. Varför inte färga håret? Jag har så sjukt jävla tråkigt (har t om läst kissies.se) och då kan man lika gärna gå och dö. Jag har inte färgat håret sen jag gjorde blonda slingor i 7an. Haha, shit pommes, jag såg ut som ett östeuropeiskt fnask. (i barnversion). Men något sånt här, vad tror ni?



Ni har ca en timma på er att protestera, sen går jag till Hemköp.

Pic: Rachel Bilson

Vidrigt

Ok, den som är fräsch även när man är sjuk räcker upp en hand? Nej, just det. Jag är så jävla äcklig nu. Feber är inte trevligt. Man fryser, svettas, svettas och fryser. Sen att jag svettas lite extra av datorn är ju inte kalas kanske. Jag har inte duschat på 3 dagar, knappt borstat tänderna och har äckliga finnar i ansiktet. Nä, nu ska jag fan ta tag i det här. Försöka städa klart i rummet, äta en ordenlig middag och sen slänga mig i duschen. Behöver nog raka benen också. Provade nämligen ett par shorts på jobbet häromveckan och tyckte väl att den resterande personalen stirrade lite extra med äckelminer i ansiktet. Eller det kanske bara var jag som inbillade mig. Eller så var det nog så.

Imorgon är det fredag och det ska bli skönt. Jobbar dock 9-18 fredag och lördag, men ledig söndag. Nu är iaf halsontet borta, så då kan jag gott jobba.

Känner mig som en jävla zombie

Ligger i soffan, solen skiner in och det gör typ ont i ögonen. Har inte varit ute i det fina vädret på två dagar. Mår kasst och det skulle nog inte hjälpa. Det brukar hjälpa att sova av sig feber helt enkelt. Bänkar mig därför vid datorn och kollar Make me a supermodel och ANTM. Jag är inte alls avundsjuk på er andra. Imorgon ska jag iaf gå till jobbet, måste måste ha pengar i sommar så jag kan resa runt med mr C och ta det lite lugnt för en gångsskull. Brukar alltid jobba ihjäl mig på sommaren, men inte denna har jag tänkt.

Hoppas ni har en god morgon

Det har inte jag. Konstaterade nyss när jag ställde mig fraamför spegeln att det inte blivit bättre. Vare sig finnen eller min hals. Tittar ut genom fönstret och är avundsjuk på alla som är ute. Själv ligger jag i min säng och bevakar auktionen på tradera.

Har nu druckit upp mitt mjölkglas

och funderar på vad jag ska göra härnäst. Har läst ALLA bloggar, kollat fejjan 70 gånger, mailen likaså. Vill kolla film, men vågar inte ladda ner. Får nog vända mig till surfthechannel.com. En kompis som alltid ställer upp. Har iofs nya brittiska Elle framför mig (väldigt mkt bättre än den svenska) som jag inte läst ännu, men nä. Fan. Det blir nog lite 2 & 1/2 men.

Puss!

För att tråka ut er lite:

Du heter: Thina
Smeknamn: Thinis, Tiny, älskling
Låt som när du är ledsen sörjer till? Det finns flera.
Beroende av: Chips.
Vad tror folk om dig? Ingen aning, bryr mig inte så mkt heller. Det värsta jag har hört är att jag ser dryg ut.
Vad får du oftast komplimanger för? Mitt hår och mina ögon
Vad säger du för att imponera på någon? Drar ett roligt skämt!
Vad står det i ditt senast inkomna SMS?: ”Well hello! Hur är läget? Tänkte kolla om du var up för en fika imorgon eller fredag? Puss”
Var bor du? Vasa
Trivs du där? Ja, verkligen.
Äger du några Converse? 2 par. Ett par låga helsvarta och ett par höga kamouflagefärgade.
Sprit, cider, vin eller öl? Vin och sprit.
Brukar du bli för full? Aldrig!
Vad har du för mobiloperatör? Tre
Är du allergisk mot något? Nickelallergiker
Hur svarar du i mobilen? "Helloooooo", "Ja, det är thina", beror på vem som ringer.
Vem ringde du senast? Mr C
Vad sa den du senast pratade med i telefonen? Inte mkt.
Antal timmar sömn i natt: 6 + 4 typ. Hade feber, så vaknade och somnade om kanske 20 gånger.
Sov du ensam? Japp.
Brukar du komma i tid? Ja! Hatar folk som är sena!
När mår du bra? Oftast alltid.
När blev du fotad senast? Skulle precis ta en bild till bloggen, men är alldeles för ful och för sjuk för det nu.
Hur känner du dig nu? Lite hungrig, ont i halsen och ganska trött.
Vanligaste färg på dina kläder? Blandat. Mycket färg, mkt svart!
Vad tycker du om fötter? Inget speciellt.
Vad saknar du? En utstakad framtid.
Hade du en bra kväll igår? Nej, somnade 17,30 och vaknade 23,59.
Favoritdryck på morgonen? Kaffe. Klarar mig inte utan det.
Rakar du benen? Ja............
När brukar du oftast gå och lägga dig? Olika, dock mellan 22 och 00.
Är du blyg? Njaee... eller reserverad i vissa sammanhang är väl mer rätt ord.
Sysslar du med någon idrott? Mycket när jag var yngre, men nu endast gym.
Vill du hellre ha mail än brev? Trevligare med brev såklart, men snabbare med mail.
Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Självklart.
Har du spytt offentligt? Ja, dock inte på ett jävla tag.
Är du nöjd med ditt liv? Hade varit mer nöjd med en egen lägenhet och om jag hade fått 1,5 på HP. Små skitproblem antar jag.
Är du bortskämd? Nej nej...
Vad gör du i morgon? Ska sova och ta det lugnt så jag blir frisk.
Vad är det värsta du vet? Det finns mkt jag inte gillar.
Hur mycket pengar brukar du slösa på en vecka? Jätteolika. Allt från 0 kr till 2000 kanske. Eller nej... det beror på om jag måste göra viktiga inköp :)
Vad längtar du till? Sommaren. Ska göra en massa fina saker med Mr C. Längtar tills jag kommer in på juristprogrammet.
Har du bra vänner och äkta vänskap? Jag har få vänner som verkligen känner mig.. men har väldigt många bekanta.
Vad är det finaste du fått? Kärlek från mr C! Kärlek från vänner och familj.. och en fin Olivia såklart.
En speciell dag du minns? Min och mr C:s första date.
Hur gammal är du? 23
Du samlar på? Jackor.
Vem ringer du när du är arg/ledsen: Mr C, syster, mamma, Sofie
Gillar du golf? Nej, för fasen!
Vilken tid gick du upp idag? Sju.
Har du sovit i din egen säng inatt? Japp.
Har du strumpor på dig nu? Nej, inga strumpor.
Är det okej att gråta? Mer okej än att inte gråta
När grät du senast? Efter Högskoleprovet
Vad skulle du göra om du vann en miljon? Köpt en bil, kanske en egen lägenhet..
Bär du glasögon eller linser? Glasögon och linser. Dock inte samtidigt
Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder? Nejnej, men kläder med bra kvalite är oftast dyra.
När går du upp ur sängen en helgmorgon? 9.
Har du piercing? Nej, hade dock en i navelen.
Vill du gifta dig? Ja, vet dock inte hur. I Las Vegas kanske, på en strand någonstans.. Ingen aning.
Vill du ha barn? Helst tvillingar! Ligger i släkten så jag håller tummarna.
Solar du ofta? Gjorde det mkt innan, men har fått operera bort en del skumma leverfläckar, så passar mig lite nu.
Är du bra på att laga mat? Ja, det är jag.
Är du flygrädd? Nja, inte mer än vanliga människor.
Vad dricker du helst när du är törstig? Vatten.
Vilken är din favoritglass? Choklad, choklad.
Tror du på ett liv efter döden? Tror snarare att man blir en ängel som vakar över sina nära och kära.
Tycker du om sushi? Oh, ja!
Vad äter du helst när du ser på film? Chips, givet.
Bor dina föräldrar tillsammans? Nej.
Har du tandläkarskräck? Nej.
Är du morgon- eller kvällsmänniska? Morgonmänniska.
Vilken ögonfärg har du? Bruna.
Har du någon gång gråtit dej till sömns? Gud ja.
Biter du på naglarna? Nej, nej... men "drar" gärna loss dem.
Hur ofta tränar/motionerar du? 2-3 gånger i veckan.
Senaste låt du hörde? Christian Walz - Whats your name

Ja, men vad trevligt

Inte en endast käft har saknat mig. Jaja, jag har sjuk (ont i halsen) hostar snor och mår sådär bra som man kan göra ibland. Har även en stor, irriterande finne ca 2 cm västerut från näsan som inte vill försvinna. Som ni märker är jag ganska fräsch. Försöker dock pigga upp stämningen med lite internetshopping. Hittar såklart inget jag vill ha. Men jakten fortsätter. Sjukanmälde mig från jobbet imorgon. Lika bra, febern kommer och går och halsontet vill inte försvinna.

RSS 2.0