Behövs lite ytlighet till denna numera djupa, tråkiga blogg

En av julklapparna jag fick utav mamma var "Influence". Den är faktiskt väldigt bra och inte nån sån där tråkig, modeblablablabok, typ "nästa år är det inne med..." Här intervjuas olika designers och kända människor om vad som inspirerat och influerat dem till framgång.



Sen hoppas jag inte ni missat Whitney Ports nya serie, The City.




Jag vet inte

Jag är trött på folk som tar saker, flickvänner/pojkvänner, vänner för givet. För en dag, kan de faktiskt vara borta och då står man där och ångrar saker. Jag har haft 4 vänner som dött under de senaste åren. Alla runt 20årsåldern. Det är först nu jag har börjat fatta det. Det är först nu jag faktiskt börjar inse det. Jag har börjat få smått ångest för att jag kanske inte ställde upp tillräckligt. Att man inte frågade "hur mår du egentligen?" tillräckligt många gånger förrän det är för sent. Man borde ställa upp mer för sina vänner. Jag försöker ialla fall så gott jag kan. Visa att personer i ens liv är viktiga för en och man ska alltid tänka att när man säger "hejdå, vi ses snart!" så kan det vara sista gången. Så har det varit för mig 4 gånger. Jag menar inte att man ska tänka på döden hela tiden, men man ska visa uppskattning och behandla folk bra, ställa upp för dem som mår dåligt och se till att personen känner sig uppskattad.

Randy Paush inspirationstal
borde alla titta på. Har nog haft det på bloggen tidigare, men titta om du inte sett det innan. Gillar hans citat "don´t complain, just work harder".

Jag vet inte riktigt vad jag ville få ut av detta inlägg, men bara det att jag kan vara trött på att bli tagen för given ibland (säkert ni också) och att folk får lära sig att dela med sig med dem som har det svårt och inte bara tänka på sig själva.

Hello

Jag har haft en underbar jul. Fått topnotch-presenter och jag kan ärligt säga att jag är nöjd med allt. För, allvarligt talat, visst kan man bli lite besviken när man öppnar det där sista paket och man fick inte riktigt allt man önskade sig. På julafton blir man en bortskämd gris. Men inte i år inte! det förbättras nog med åren, antar jag. Är fortfarande själv hemma, mamma har flängt runt i ett par veckor nu. Men det är ganska skönt. Mitt nyårslöfte i år blir att skaffa egen lägenhet.

Imorgon ska jag göra av med pengar, tänkte jag. Ge mig ut, dock tidigt på morgonen så jag slipper trängas med alla framåt eftermiddagen. Jag älskar att gå själv på stan.

Nu ska jag trycka i mig en aladdinask och webshoppa lite.

Puss och god fortsättning!

Jävligt sur

Ok, jag är sjukt sur nu. Hela jävla dagen är förstörd pga det. Tänkte städa, tvätta, fixa, slå in julklappar, mysa och ha det allmänt göttigt, själv hemma. Men nej, nu har jag ingen lust med något av det.
Vad hjälper då? Tröstshoppa online? Festa? Gråta och tycka synd om sig själv? Inget av det just nu iaf..
Jag tänker stirra in i väggen hela kvällen och tycka synd om mig själv. Ja, det borde hjälpa.



Hon är ju snygg iaf.

Laddad

Vill helst inte bege mig ut i julstressen idag, på en fredag. Men måste verkligen! För sent för julklappsshopping på nätet nämligen. Idag och hela helgen blir det plugg och lite bakning, städning och tvättning. På söndag jobb igen, 12-19.

Jobbade natt idag ju, dock helt sinnes mkt att göra. Stod dock i köket så det var helt okej. Men detta resulterar dock i att man stinker lök så in i helvete. Och då menar jag jävligt mkt stank. Så nu in i duschen, ching ching!


A happy rich bitch

Ok, först och främst. Jag är äckligt trött, jag mår illa. Gick på seminariumet, asäcklig, fett hår och glasögon och sa inte ett knyst för jag orkade inte öppna munnen. Men lämnade in iaf och man kan inte få mer än G så..

SEN, jaha då springer man hem och ser att man fått brev på seven. Vad är det nu, undrar jag? Jo, 5 papp. Ja, 5000 i slutlön. Hejhej, fattiga månaden is over. Jag hade totalt glömt bort slutlönen och semesterdagarna och trodde jag skulle få leva på bröd och vatten tills i slutet av januari! Men icke sa nicke, 5000 kr man inte räknat med är ganska mkt.

Nu ska jag sova så jävla skönt i nån timme, sen upp igen och jobba kl 19.

Hejdå!


Haha

http://www.tradera.com/Erotiska_Negerlappar_i_vaxartat_material_Protes-auktion-80041992

Klicka klicka! Det sjukaste på länge.

Godmorgon?

Klockan är nu lite över fem och jag ligger i sängen och funderar på om jag ska gå och lägga mig eller hålla mig vaken. Har nämligen bestämt mig för att gå på det tidiga seminariet kl 10 istället, så man blir av med skiten så att säga. Så, vad är bäst, somna eller hålla sig vaken?

Hej hopp

Körlektionen gick mycket bra, kuta hem och sov lite. Lina var precis här, bjöd henne på cupcakes och jag bangade föreläsningen idag. Skrev vår inlämningstjosan på cirkus 20 min, haha, den blev inte så bra. Men sjukt tråkig och oviktig uppgift egentligen, så det gjorde nog inte speciellt mkt.

Nu ska jag plugga, sen ta en lååång dusch. Ska även trycka i mig lite mat. Sen blir det jobb mellan 19-05. Imorgon seminarium kl 13, så inte mkt sömn imorgon heller.


Musiktips!

Kaiser Chiefs nya album "Off with their heads" är jättebra, alla låtar är top notch så att säga! Lyssnar ni inte redan på dem så är mitt tips att ladda ner alla deras album!




Godkväll!

Har precis tryckt i mig 2 svingoda cupcakes och kollat the hills. Nu ska jag städa, dammsuga och plugga lite för att sen gå och käka på restaurang! Hereford i Linné, ganska dyrt, men ack så gott. Det blir mr C, hans familj och en vän till familjen. Imorgon blir det megastressigt IGEN, dubbla körlektioner, skola, skriva klart en inlämning och sen jobba natt. Längtar till helgen! Ingen jävla stress och bara sitta på arslet. Lite kuriosa: på den restaurangen frågade mr C chans på mig.. jag svarade nej först!!!!!!! Haha...

Pusspuss

Hemma

Jag bytte tid med en kille och gick hem kl 23 i stället. Palla sova typ 3 timmar innan en körlektion. Det är slöseri! Antingen hade jag krockat eller typ skitit i det och då går ju 400 spänn rätt ner i sjön. Hade en liten diskussion angående hela serbien-jugoslavien-kroatien-grejen med taxichauffören på hemvägen. Vissa människor är sjukt seriösa angående den frågan... jaja, imorgon blir det stan en snabbis innan skolan och en sväng till gymmet också! Yey, det ska bli roligt!
Det börjar dyka upp lite fett på oanade platser, så löpbandet blir min bästa vän ett tag här framöver. Puss och kram, ses på stan.




Hej mina små lussebullar

Idag är det söndag och det märks verkligen. Jag har pluggat lite och sålt lite saker på tradera vilket känns sjukt jävla behövligt i dessa tider. Jag loggade även in på Handelsbanken och insåg att jag inte är så fattig som jag trodde. Så humöret har gått upp 2 snäpp idag.
Sov hos mr C igår och det enda vi gjorde var att äta och kramas i soffan. Det blev potatisgratäng, chips, jordnötsringar, cola och glass. Gick nog upp ca 15 kg igår. Tur att man har en pojkvän som älskar en villkorslöst. (?)
Blir dock inte en slö söndagskväll då jag börjar jobba kl 19. Till kl 4, sen har man körlektion 09,15.. sen skola 13-15. Sen jobb igen kl 19. Det blir inte mkt sömn det. Behöver jag ens säga att jag längtar till tisdag? Då blir det nog lite sömn. Och sen lite mer nattjobb på ons. Det här med att jobba natt, varvat med skola och körlektioner på dagarna är inte så roligt. Men måste göras.

Nu ska jag hälla i mig kaffe.


Till er från oss

Lina har varit väldigt kreativ under natten. Det här fick jag på mailen imorse. Vill ni skratta lite såhär på en lördagsmorgon, klicka... vill ni sura vidare, klicka inte.
Men själv garvade jag i kanske 10 min.
Själv har jag precis tryckt i mig frukost, ska ner i förrådet och hämta mina skridskor, sen iväg till mr C, visa lite moves på isen och sen blir det slappkväll. Och lite mer plugg. Denna tenta som kommer den 15e är inte nådig nämligen.

See ya!

Jag gillar´t

Idag har det inte konstaterats så mycket. Dock att jag har en envis, äcklig finne i ansiktet och att spilld makrill på morgonrock inte luktar gott. Ja, jag har alltså inte gjort särskilt mycket efter kl 14,00. Mest ätit och surfat. Ok, mest surfat. Inte pluggat.. någonting.. alls. Kollade en snabbis på Robins. Har alltid stört mig lite på Veronica Maggio. Men hon verkar rar.

Jag har tänkt att ägna resten av kvällen åt att titta på Hogan knows best. Jag tycker seriöst att det är riktigt roligt. MTV ligger nog nummer 3 på listan av kanaler jag tittar mest på. På listan även ligger femman, tv4+, sexan och nian. För att klämma in lite allmänbildning blir det lite Kobra och Dokument utifrån då och då. Annars är det Made, Sweet Sixteen, Celebrity Rehab, Life of Ryan, Laguna Beach, The Hills. Jag älskar alla ytliga realitysåpor. Nä, nu fan skäms jag. Borde nog läsa "The Globalization of World Politics" nu. Ja, den ligger faktiskt här bredvid mig.

För en sekund där tänkte jag radera detta inlägg. Haha, men man kan faktiskt vara smart och gilla iqbefriade program. Testa, det funkar. Hemligheten ligger i alla böcker.. där finns kunskapen!

Lite alone-time

Sådär ja, då var det den tiden i månaden igen. Ont, ont, ont. Pallrade ialla fall upp mig ur sängen imorse, åt en snabb frukost med mr C och sen iväg och träffade S på brogyllens.
Sen en snabbvända på stan och köpte en ny kalender till mig (det enda jag kan unna mig tills lönen i januari typ) och så har jag handlat klart julklappar till mr C. Nu är det bara mamma och mr Cs mamma kvar!

Idag ska jag bara ta det lugnt, plugga en massa, städa rummet och chilldilla. Inget mer än så! Sen har jag äntligen fått med mig mr C ut på isen imorgon. Det ska bli kul...

Nu käka mackor, ses i snön.


Samtal med tant på SJ

- Hej, jag ringer angående att jag försökt boka resa på hemsidan i 3 dagar. Först står det att det finns, sen att det är fullbokat. Det blir ju lite irriterande.

- Ja, det kan jag förstå. När var det du ville åka?

- Helst 22 eller 23e. Innan jul.

- Tyvärr, det är fullbokat på alla intercitytåg.

- På julaftonsmorgon då, kl 6? Då finns det väl nåt?

- Ja... haha....

- ? Ja, får väl åka på julafton då...

- HHAHAHHAHAHEHEHEHEHEHEHHEHEHHEE, JA, DET FÅR DU!

Då gick hon från att vara värsta snälla sj-tanten till att förvandlas till en nedvärderande subba. Haha, hon tyckte det var roligt att jag skulle få åka tåg på julafton. Man hörde minsann lite "hehe" där också. Typ "när du sitter på ett tåg i 4 timmar myser jag hemma med familjen" -skratt.

I LOVE SJ!

En liten berättelse

Jobbade 20-04 igår, helt okej, lite fyllon bara.. dock helt jävla puckade. Dock snälla. Det är så jävla roligt, ALLA fyllon går ALLTID före alla andra i kassan, slänger fram pengarna och skriker "hamburgare, hamburgare" sen säger man vänligt, men bestämt, du får ställa dej i kön som alla andra. Typ 78 gånger måste man säga det. Gamla fyllon är lite som barn i trotsåldern. De fattar absolut ingenting och gör precis som dem vill. Tillslut så får man titta dem djupt in i ögonen (varning för lite lätt illamående då) och säga väldigt långsamt (så de ska hinna med, och koppla det jag precis sa) och säga: DU FÅR FAKTISKT STÄLLA DIG I KÖ SOM ALLA ANDRA. Och DÅ trillar poletten ned. "Ja, visst ja, förlåt"
Jag känner verkligen att det är sjukt hjärnstimulerande att jobba på donken. Jag får verkligen använda mina färdigheter. Hälla upp dricka och prata som en förälder. Springa runt som en idiot (servicetid 60 sek) och serva alla. Tur att det är så jävla bra betalt! (not)


Sov ialla fall gott och dagen började bra...

blev lite sämre och nu börjar det bli bättre igen. Nu, film innan skolan - Anchorman.

Hejhej

Det kan nog inte bli sämre

Min jävligt optimistiska dag övergick till ren lidelse. Jaha, då hade man tänkt boka biljetter till min syster i jul. 362 kr var det billigaste, sen ligger det runt 1000lappen. Jag trycker på 362, sen står det helt plötsligt att resan är slut. Jaha, tänker jag och trycker på en annan tid, samma pris. "resan är fullbokad" jaha... jag trycker på en helt annan dag (typ en vecka tidigare) och det står samma sak. Ja, men rätta mig om jag har fel, men när det inte finns resor brukar det väl stå "finns ej"? Lägligtvis så kommer det inte upp nån sån där jävla ruta på de dyra resorna. Jag har försökt köpa mig en jävla resa nu i en timma typ och jag blir så jävla trött.

Nu hade jag därför tänkt att lägga mig så att denna jävla dag tar slut nåndag. Min shrink kommer få höra ett och annat imorgon och hon kommer väl diagnostisera mig som "ett jävla psykfall".

NU JÄVLAR SKA DET KLAGAS

JAG HATAR SJ. JAG HATAR SJ. JAG HATAR SJ. JAG HATAR SJ. JAG HATAR SJ. JAG HATAR SJ. JAG HATAR SJ. JAG HATAR SJ. JAG HATAR SJ. JAG HATAR SJ. JAG HATAR SJ. JAG HATAR SJ. JAG HATAR SJ. JAG HATAR SJ. JAG HATAR SJ.
JAG HATAR SJ. JAG HATAR SJ. JAG HATAR SJ. JAG HATAR SJ. JAG HATAR SJ. JAG HATAR SJ. JAG HATAR SJ. JAG HATAR SJ. JAG HATAR SJ. JAG HATAR SJ. JAG HATAR SJ. JAG HATAR SJ. JAG HATAR SJ. JAG HATAR SJ. JAG HATAR SJ.
JAG HATAR SJ. JAG HATAR SJ. JAG HATAR SJ. JAG HATAR SJ. JAG HATAR SJ. JAG HATAR SJ. JAG HATAR SJ. JAG HATAR SJ. JAG HATAR SJ. JAG HATAR SJ. JAG HATAR SJ. JAG HATAR SJ. JAG HATAR SJ. JAG HATAR SJ. JAG HATAR SJ.
JAG HATAR SJ. JAG HATAR SJ. JAG HATAR SJ. JAG HATAR SJ. JAG HATAR SJ. JAG HATAR SJ. JAG HATAR SJ. JAG HATAR SJ. JAG HATAR SJ. JAG HATAR SJ. JAG HATAR SJ. JAG HATAR SJ. JAG HATAR SJ. JAG HATAR SJ. JAG HATAR SJ.
JAG HATAR SJ. JAG HATAR SJ. JAG HATAR SJ. JAG HATAR SJ. JAG HATAR SJ. JAG HATAR SJ. JAG HATAR SJ. JAG HATAR SJ. JAG HATAR SJ. JAG HATAR SJ. JAG HATAR SJ. JAG HATAR SJ. JAG HATAR SJ. JAG HATAR SJ. JAG HATAR SJ.
JAG HATAR SJ. JAG HATAR SJ. JAG HATAR SJ. JAG HATAR SJ. JAG HATAR SJ. JAG HATAR SJ. JAG HATAR SJ. JAG HATAR SJ. JAG HATAR SJ. JAG HATAR SJ. JAG HATAR SJ. JAG HATAR SJ. JAG HATAR SJ. JAG HATAR SJ. JAG HATAR SJ.
JAG HATAR SJ. JAG HATAR SJ. JAG HATAR SJ. JAG HATAR SJ. JAG HATAR SJ. JAG HATAR SJ. JAG HATAR SJ. JAG HATAR SJ. JAG HATAR SJ. JAG HATAR SJ. JAG HATAR SJ. JAG HATAR SJ. JAG HATAR SJ. JAG HATAR SJ. JAG HATAR SJ.

JÄVLA FITTHEMSIDA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tips!

Nu får ni fan ta och hjälpa mig. Om ni kan. Det är såhär att jag har två små kusiner, killar, på 10 och 7 år. Och dem gillar hiphop/R&B, speciellt den stora. Eminem och sån skit som man egentligen inte ska lyssna på när man är 10. Dem har jävligt kass musiksmak med andra ord, men det har väl alla i den åldern. Grejen är att dem vill ha antingen dataspel eller en massa musik i julklapp. Jag gick in på det där Games eller vadfan det heter, en stoooor affär med en massa spel och jag vände efter 2 sek. Jag kan inget om datorspel, så jag bangar nu denna idé. Jag tänkte ge mig på att bränna lite bra skivor. Ännu ett problem, jag lyssnar inte på hiphop, eller, jag gillar Kanye, men thats it. Jag är ju inte helt pantad, jag vet ju att det finns snubbar som Ludacris, Chris Brown osv. Men orkar inte lyssna igenom alla deras skivor i jakt på en bra låt.. så om det är någon som sitter inne med lite sköna låtar, eller en skön låt (dock inte för mkt av typ ord som fuck, pussy och sånt där...haha då blir jag helt plötsligt en kass kusin) så langa hit dem! NU! För jag vet inte var jag ska börja.
Tack och hej!


Jag har precis tittat på den här filmen



Den var rolig, men inget hjärnstimulerande. Precis som jag ville ha det idag.
Mr C tror att jag tycker Ashton är skitsnygg. När jag tittar på Punk´d säger han "jag vet varför du tittar på det där..."
Haha, va? Skulle jag tycka att Ashton var snygg?


I´ve got a thing for brunettes







Gia Marie Carangi, 1960 - 1986

En bra dag

Idag har jag haft en sådan. Bra körlektion, lunch med mr C, intressant förläsning. Har inte gjort nåt superduperviktigt och roligt, men är ganska glad ändå. Dock väldigt trött, sovit skitdåligt de senaste dagarna, somnat efter kl 01, vilket är sent för mig. Brukar vara duktig på att lägga mig i tid. Så, nu tänkte jag krypa ner i sängen, göra en stor kopp kaffe, värma lussebullar och slänga på en iqbefriad film, så man slipper tänka så mkt.

Jag har kommit på en sak. Folk i Sverige har en tendens att klaga ganska mkt. Typ "åh, jag har inga pengar, problem med pojkvännen/flickvännen, jag vill ha en egen lägenhet, bättre jobb, en ny klänning". Typ så. Ganska ytliga och föränderliga saker. Jag vet att jag är sån iaf. Kan klaga ganska mkt på skitsaker. Sen ser man hur alla andra har det i världen och då håller jag käften ganska snabbt.

Kanye West - Welcome to Heartbreak

Busy busy

Gud vad jag har flängt runt hela jävla dagen, nu är jag äntligen hemma. Ska dock till mr C om en timma, så är inte riktigt klar med flängandet.

Ska jobba på donken på onsdag och det kommer tyvärr bli en vana i december. Men som sagt, jag behöver en januarilön!

Det var någon som efterlyste mitt helgonarmband och det köpte jag i gamla stan i nån liten butik i stockholm! Men det borde ju finnas på fler ställen kan man tycka.

Nu är det slut på det här sjukt oinspirerande inlägget.

Later

Lusse-Thina

Okej, nu är jag mätt som satan. Precis tryckt i mig 4 stora lussebullar och jag håller typ på o spy. Sen att jag har en chokladkaka som ligger nedanför sängen och lockar gör ju inte saken bättre.

Allt jag sa att jag skulle göra idag gör jag imorgon. Förutom träningen då, för det hinner jag inte. Ska upp tidigt, duscha, sen handla lite julklappar, själv, så skönt att gå runt själv, hämta gamla tentor, gå till bokhandeln, föreläsning.. Sen blir det mys med mr C och lite körkortsplugg.

Nu ska jag förbereda mig lite inför föreläsningen imorgon, sen ska jag nog hinna med nåt avsnitt av.. hm, greys kanske?
Man får ju beslutsångest när man går in på surfthechannel. Grym sida, om ni inte upptäckt den!

Sen ett shoutout till mitt kvinnliga ragg (som gillar pepparkakor) det är så skönt med NORMALA tjejer.

Puss o godnatt!

Voff

Vad är det med brudar som alltid avslutar blogginlägg med mjau? Eller typ "den där klänningen var fin, mjau."  Jag fattar verkligen inte grejen.

WHATS UUUUUUUUP

Är det bara jag som sitter hemma ikväll? Är alla ute och svirar? Jag ligger i sängen med hörlurarna intryckta in till hjärnan. Min galna granne är på g igen och denna gång är det pampiga julsånger varvat med annan skit.

Har iaf myst med mamma ikväll.. lussebullar och stjärnor på is och sen brittan-dokumentär såklart.
Imorgon ska jag en sväng på stan och köpa julklappar, sen lite träning och sen åka skridskor! Åh, det ska bli kul att få glänsa lite.

PUSS


Haha

Årets julklapp kanske? En Quikpod!







En sån där makapär så du kan ta en massa bilder på dig själv! YOU KNOW YOU WANT ONE!

Holler

Här sitter ja i sängen och slurkar kaffe och snyter nosen typ var 5e sek. Igår var det fredagkväll och det betyder INGET VETTIGT för mig. Var hemma och dega hos Mr C och pillade oss i navelen typ. Idag blir det till att tvätta och plugga och såna där svensson-saker. Inget utgång här inte, för jag är pank pank pank. Sen att det är julklappstider gör ju inte saker bättre. Men jag är faktiskt en sån (tro det eller ej) som faktiskt lyckas skrapa ihop rätt bra julklappar ändå. Alla vet ju att det är göttigt när man får det man verkligen velat ha!
Just det, skrev tenta igår, gick nog susen tror jag, hoppas jag. Mina tentanerver har lugnat ner sig lite och dem är inte lika spralliga längre och all over the place som man också kan uttrycka det.

Hejhopp!


Meh!

Min homie B ska spela i Los Angeles och Las Vegas i vår. Slängde iväg ett sms till Mr C att det hade varit roligt att se henne i USA.

Han svarade såhär:
"älskling jag tänker aldrig åka 1500 mil för att se britney"

Han vet inte vad han pratar om.


Hola på er

Plugget har kommit igång likaså min kurering. Jag har käkat en massa clementiner, choklad (!) och mamma kom nyss in med nån sörja (mynta, salt, mm i kokat vatten) som man ska sniffa ihjäl sig på, andas in som fan med andra ord, framåtlutad skålen med en handduk över en så inget går till waste så att säga. Fattar ni? Det är nåt jugoslaviskt hokuspokus. Men det funkar. Nu känns det som om hela hjärnan sippat ut från näsan och det är ju alltid bra.
Har även lyckats beställa lite från asos. INGET till mig dock, sjukt duktigt av mig, men jag har ju köpstopp nu i och med att jag är in between jobs så att säga, så jag har inte köpt nåt på länge. Eller, ja, ett par skor men dem behövde jag. Dem var olovligt snygga där i skyltfönstret.
Jaja, nu ska jag sluta käbbla och försätta plugga. Ska sitta uppe hela natten om det så ska behövas, för jag har ju för i helvete tenta imorgon, kl 14,30.. tänk på mig då, när jag sitter o svettas och kommer nysa och snyta mig bland typ 300 andra studenter i en tentasal. Fräscht! Om man har tur kanske man blir utslängd. Sen har jag hört en sak... stämmer det att ljuset inne på toaletterna i tentasalarna är typ "fixade" så att man inte ska kunna läsa någon som helst text därinne?? Verkar ju fyndigt, men samtidigt lite overkill. Detta är något jag tänkt på länge.. tell me!! Nej, jag har inga planer på att fuska..

Tänka unna mig lite CSI sen, hoppas inte ni missat den 9e säsongen, den är en av de bästa. C YA


Men thina då...

Jag kan vara så jävla cp ibland. Göra saker som är helt störda. Det är så lätt att ge råd till alla andra, men man är alltid kass på att följa sina egna råd. Varför är det så? Jag vet iaf vad mitt nyårslöfte kommer vara i år!! TÄNK FÖRST, AGERA SEN!!!!

Apropå cp, min granne har inte alla hästar i stallet. Vem fan spelar hög countrymusik såhär mitt på dagen?? Vem fan gör det överhuvudtaget?? Jag slog i väggen typ 45654 gånger,  men det funkade inte. Därför har jag nu spelat brittan "circus" på repeat typ 56 gånger på svinhög volym.

http://www.youtube.com/watch?v=ooBavfWW2s4, ingen kan säga att hon är kass på scen! (varnar för att bloggen numera verkar ha blivit en britney-blogg) KLICKA.









Jaja, jag är besatt

http://www.tudou.com/programs/view/oDSf8DcOUto/
men här har du ett sneak-peek!  Hon kommer dock inte spela i Sverige, men i London i juni! Gissa vem som ska hänga längst fram?

Ok, jag är sjukt förkyld och jag har tenta imorgon. Inte lätt att plugga när det droppar snor från näsan 24/7. Vet inte riktigt hur jag ska lösa detta, men det fixar vi. Idag blir det alltså till att kurera mig hela dagen och kvällen och tentan är inte förrän imorgon kl halv tre, vilket är väldigt skönt.
Är som ni kanske förstått hemma nu, har haft några underbara dagar! Aja, nu är det julklappsshopping som gäller.. på nätet såklart. Hatar allt folk på stan.. hela hetsen liksom.





Ungdom!

Det är jag det. Skulle på bussen till syrran här i fjollträsk (stockholm) och chauffören utbrast :"ungdom?"  ehh, ja? halva priset. Och hon trodde jag var under 16. Vet inte om jag ska ta det som en komplimang eller inte.

Snälla, nån skjut mig, syrran vill lyssna på E.M.D.


RSS 2.0