Hej friends

Jag är hemma och har köpt med mig dubbelnougat (i love) och jordnötsringar. Ikväll ska jag skicka in min jävla inlämningsuppgift som jag förträngde hela gårkvällen och trycka i mig allt detta gott jag köpt med mig. Känner att pattarna är större än vanligt och jag kommer inte in i ett par 27or längre, gym nästa vecka it is. Glömde dock två spinningpass förra månaden så jag är "skyldig" gymmet 80 spänn, men jag är för fattig (och snål) för att betala det. Haha, då är man fattig. Men jag får väl pallra mig dit nu, så jag kan känna mig hot hot naked igen.
Har jobbat idag och det var ball förutom att jag gjorde fel typ 700 gånger. Ursäkta, men det är inte mitt fel att det är ordinariepris som kommer upp istället för outletpriset. Men det är bara att le och säga att det är min andra dag och då brukar det funka. Dock inte med 25% av tjejerna för dem gillar inte snygga tjejer.
Jaja, nu är slut med tjötandet och nu ska jag öppna jordnötsringspåsen. Hehe, fy fan. Jaja, träning på måndag var det ja.

Sunny Saturday

Hej hopp, sämsta thina ever. Slappade med mr C igår, pluggade endast pyttelite och tryckte i mig 3 kg lasagne. Spenderade hela kvällen med att kolla på gamla familjefilmer, mr Cvar så sööt och liten och puttinuttig. Jaja, nog om det. De ringde från filippa imorse och jag ska jobba extra idag. Mycket bra, för tillskott i kassan behövs och OB på det. Grymmaste jobbet har jag hittat, massa rabatter, gratis kläder att jobba i och bonus på lönen om man sålt bra och grym lön. Sånt gillar jag. När de behandlar sina anställda bra! Så igår plockade jag på mig ett par jeans. Behöver nog lite toppar idag.. Folket som handlar är blandat, vissa har stenkoll, andra inte. Igår kom det in en brud och frågade om vi hade REPLAY-jeans. Jag höll på och dö av skratt. Men höll masken.

Nu måste jag skynda mig, så jag hinner med det sabla tåget!!! Puss och have a nice day.


29/1

Har absolut inget att skriva och då kan man ju fråga sig varför jag skriver,  jo, så att jag ska slippa börja med (notera att klockan är strax innan elva) med en inlämningsuppgift som ska lämnas in imorgon kväll. Jag har världens sämsta självdisciplin, vet knappt vart jag ska ta vägen. Jag har kollat varenda blogg, tidning och annat tjafs på nätet i ca 8 timmar nu och kommer på fler saker jag måste göra innan jag ska börja med uppgiften. Men nu sitter jag här, lite mer taggad iaf och har absolut inga ursäkter längre. Har kollat klart hela säsong 4 av HK, skrivit till folk jag inte svarat på fejjan (är sämst på att svara där och på sms, och på samtal) ätit upp negerbollarna (ja, jag kallar dem det, skrev bara chokladbollar häromdagen för att vara politiskt korrekt) städat rummet och plockat ögonbrynen.

Nä, nu jävlar ska jag stänga ner jävla internet. (i bet you see me on f-book om 3 min)

Nejnej, PEPPPPPPPP (som julia skulle sagt)

Over and out


Hej hopp i stugorna

Nerbäddad och sjukt trött. Lång dag idag igen och nu har jag äntligen kommit hem. Imorgon är jag ledig (eller?) och då blir det gymmet. Haha, älskar hela den här viktdebatten som pågår just nu. Ärligt talat så har jag aldrig tackat nej till kakor, chips och liknande bara för att jag "bantar". Jag älskar det skräpmat för mycket. Däremot tränar jag en hel del (ok, varit ganska dålig på det på sistone) och det funkar hur bra som helst att äta en massa skit då. Folk påpekar varje gång dem ser mig att jag gått ner i vikt, men det beror på  att jag inte jobbar på donken längre (gick upp cirkus 8-10 kg då), plus att jag tränar. As simple as that. Kan vem som helst klara av. Så, nu kan alla sluta påpeka det. Ja, jag vet att jag gått ner i vikt, men det är inget negativt. Så alla som inte äter chips, kakor och sånt kan sluta fjompa sig. BÖRJA TRÄNA, då kan man äta vad som helst. Har man ingen motivation, häng upp lite Jessica Alba-bilder! Det funkar.



Måndag

Lite skönt att äntligen kicka igång veckan. Bara jobb och mer jobb iofs, men ändå skönt att tiden rullar på. Jag vill ha vår!

Hade körlektion imorse, så jävla dåligt att jag inte hinner köra oftare, men tiden ryms inte. Har nu stolt avverkat Korsvägen och Vasaplatsen/Vasa Viktoria, ni inbitna gbg-are vet vad jag snackar om, massa bilar, bussar och spårvagnar kors och tvärs! Men det gick bra, svetten rann och pulsen uppe i 300 men det gick bra.. förutom att jag vid Korsvägen blev så nervös så jag var ca 2 cm från att köra in på spårvagnsspåret (där man inte får köra) med en vagn bakom och framför mig. Men körläraren avstyrde det hela som tur var.

Nu ska jag kolla lite HK, sen iväg igen.


Hejhopp

Sitter på mamsens jobb och jag ska ha mitt första kundmöte idag och jag är supernervös. Har pluggat på allt jag kan om Skandia nu, men ändå liksom, sjukt nervös! Men det går nog bra. Håll tummarna!

De ringde från filippa k idag också, ska jobba fredag och söndag! Skönt att äntligen komma igång och jobba en massa.

Mr C slängde ur sig att han ville till NY i april, jag är inte feg så att säga, men pengarna ligger inte på hög, så jag måste jobba! OCH samtidigt ta körkort och plugga lite Affärsjuridik. Okej, späckad vår för mig! Lite Blondinbella-varning. Fattas bara en päls.

Nu ska jag häva i mig kaffe, puss!

Min söndag









Bakat chokladbollar, degat runt i min gamla t-shirt jag haft sen jag var 12 säkert, kollat HK and HK only & läst lite.
En slapp söndag helt enkelt. Imorgon är det måndag och då kör vi igång igen! Jobb och plugg.

Godmorgon ladies & gents

Ok, en ganska pigg thina här! Middagen igår var supertrevlig, vin och bra musik flödade! Hamnade sedan på okänt, pinsamt ställe (take a guess) Det var dock helt okej ändå, mötte upp mr C och gick hem med honom! Jag gick först och köpte present till honom på 7eleven, en bounty och en burk cola, det tyckte jag han förtjänade! Det var sjukt uppskattat.

Idag ska jag ta det superlugnt, plugga lite och läsa. Det var längesen!


Inte än...

Nehe, framflyttat till halv åtta! Men helt okej för mig, dansar till brittan och får upp tempot rejält här hemma. Notera att det bara är jag, som för-förfestar... med mig själv.
Såhär ser jag ut NU! Spännande va? Vill ju visa ringarna jag fick av min man, han kan han!




The Killers - Human

Sitter i sängen, har The Killers på högsta volym och målar naglarna. Är ganska taggad för ikväll. Känner mig jävligt glad. Har nytt jobb, underbar pojkvän och en familj som jag älskar. Tänker på alla dem som inte har dessa saker och inser att f r om nu är det slut på klagandet. Det kan jag göra i min ensamhet, i mitt huvud. Vill inte vara en otacksam liten skit, för det finns folk som har det värre. Jag ska vara glad att jag är frisk och att mina nära är det.


Amor vincit omnia et nos cedamus amori.

Ha en trevlig kväll alla!

Helg

Idag har jag och mr C gått en runda på stan. Fyndade lite på Weekday, 75 % rabatt och bra utbud, då kan det inte gå fel.
Ikväll blir det rejäl utgång med tjejerna, börjar med en middag hos fröken C. Sen får vi se vart kvällen tar oss.
Innan dess har jag tänkt kolla lite Hells Kitchen och ta en powernap.


(När ni kommenterar, skriv gärna namn, annars har jag ingen aning om vad ni snackar om!)

Fredag!

Ok, det är som sagt fredag och jag fick inte mer gjort än tvättningen. Jo, betalade en räkning också. Mr C har varit här, jag lagade en improviserad korvstroganoff, sjukt gott och sen somnade vi och vaknade kl 17. Härlig början på dagen.
Ikväll blir det dubbeldate med A & A, blir nog ball. Kanske kanske, drar till Tranquilo efter det, jävligt tveksamt då vi är satans trötta.


Hej alla glada och morgonpigga

Själv har jag redan hunnit ner med en smockad ikea-påse till tvättstugan. Sjukt mkt tvätt! Men det är ganska kul att tvätta, inte själva processen med att slänga in det i tvättmaskinen kanske, men just upphängandet. Lite terapi sådär, med god lukt och sånt.
Idag ska jag göra mkt nytta hade jag tänkt mig. Handla en massa mat, betala räkningar, posta ett jävla brev till CSN jag glömt i en vecka nu och plugga lite.
Annars mår jag faktiskt ganska bra. Jag är vrålkär som vanligt. Bara körkort och lägenhet som fattas, ge mig.


JAG FICK DET

jag fick jobbet, jag är grym!

Nattliga funderingar

Okej, för en vecka sen var jag på noll, nu är jag uppe i 150..  som i mkt saker på gång. Känns så ialla fall. Alltid något att tänka på, något som måste göras eller fixas.
Imorgon ska jag provjobba, wish me luck, och det ska bli kul. Men som sagt, jag gillar inte nya saker. Jag vill vara bra på något från början (helst innan jag försökt) och alla vet ju att det inte fungerar så. Men som mamma brukar säga, ibland måste man bara kasta sig in i saker, inte tänka så mkt och det stämmer ju.

Nu ska jag måla klart naglarna, sen läsa lite ur "Flyga drake" (som ligger på top 5 på bästa böcker) sen sova.
Imorgon har jag dubbla körlektioner, sen som sagt, jobba 13-18!


Thina årsmodell typ -92





Ja, det är jag till vänster.

Hejhej friends

Ok, flängt runt som en jävla dåre idag. Mammas jobb. Ja, en kvinna som multitaskar till max. Kommer jag bli likadan?
Igår var det en sjukt göttig dag. Jag och mamsen kollade CSI-boxen hela dagen/kvällen och jag kunde inte somna. Låg och tänkte på hur en idiot kunde klättra upp 4 våningar, in i mitt rum, hugga ihjäl mig och min mams, eller varför inte kidnappa och våldta eller tortera? Sån blir man av CSI. Men jag älskar det ändå.

Nu hade jag tänkt att städa rummet deluxe, då det ser förjävligt ut. Springa till KTB och lämna böcker, orka en förseningsavgift, sen hem till mr C.


Gayklubb Gossip, lördagkväll






Okej!

Jävligt spontan utgång ikväll! Det är jag och S såklart. Det blir alltid så med oss!! Kajaven och klackarna är på, sminket likaså och jag ser inte så pjåkig ut.

Ses i vimlet!

Intervention

Har kollat hela dagen. Vet inte varför, för det är ganska sjukt, men man fastnar ändå. Intressant är det.  Finns massa på Youtube. Handlar om beroenden av olika slag. Jävligt bra är det!

Goddag lördag

Okej, idag ska bli en mkt göttig dag. Ska enbart ligga i sängen och bara njuta av att jag inte har något akut att plugga. Körkortsteori kanske, men det lämnar jag tills imorgon.

Har inte varit ute i helgen, men är halvpank och har verkligen ingen lust att gå ut.


Jävligt nöjd

Ok, med risk för att låta sjukt kaxig, min intervju gick jävligt bra och jag ska provjobba på torsdag!

Ikväll blir det mys med Mr C, vilket betyder att vi lyxar till det med chips och cola.

PUSS

Åldersnojan

Ok, jag känner den komma krypande. Fy i helvete, nu måste jag sätta fart. Känns lite hemskt att behöva säga det, men jag hade dött för att vara 17 nu!


Haha

Ok, tentan var ett skämt. Det gick åt skogen och det blir nog en omtenta. Så blir det när man pluggar i sista sekund och är med vänner och familj på jul och nyår. Helt sjukt att dem sätter en tenta så nära inpå.
Jaja, imorgon ska jag på arbetsintervju och hoppas det går bättre. Det hade varit gött med ett extrajobb, speciellt där.

Nu ska jag halvdeppa lite.


O.M.G

Haha, det är kan nog vara dem sjukaste föräldrarna någonsin. "We can name our kids whatever we want".
Eh, nej. Det kan man faktiskt inte alls.

Imorgon är det tenta, så nu jävlar är det slutspurt. Jävligt sista minuten, men det är så jag jobbar.


Jag ramlade in på Expressen

och fann en undersökning. Frågan var om man skulle sluta arbeta om man vann 110 miljoner! Blev lite chockad över resultatet faktiskt. Jag är nog inte så säker om jag skulle sluta! Klart det hade varit göttigt i början, men tänk efter ett tag.. Nä.

Anna kommer snart hit, pluggstuga at my place.

Later!

Härligt 90tal

Sitter och lyssnar på "Kiss me" med Sixpence None The Richer och tänker tillbaka på  Dawsons Creek-eran. Favoritprogrammet all times och jag älskade när Joey och Dawson blev ihop, ultimata paret liksom. Jag saknar 90talet. Jag saknar Pang i plugget! Det var så jävla bra och jag var så kär i Zack. Är det bara jag som minns och har alla andra förträngt?


Varning för starka bilder

Det här är min syster när hon var liten. Världens sötaste barn.



Degklumpen hon knappt kan hålla om på den här bilden heter Thina. Jag vägde typ 4,5 kg när jag föddes (inget krydd) och jag var sjukt tjock som bebis. Sen blev jag världens pinne som barn och det var ju tur. Inget fel med tjocka barn dock.



Jag kan nog ha varit den tjockaste bebisen som föddes i Sverige 1986.

Ok, here we go

One down, one to go! Så att säga. En tenta kvar. På torsdag. Sicket jävla tjat, tycker ni. Ja, kanske det.. Men jag är sjukt nervös för jag har inte pluggat mycket alls. Sen att det är på engelska gör väl inte saken bättre. Nej, det är liksom inte typ, hello-my-name-is-bertil-enkel engelska utan meningarna innehåller ord som corollaries, impetus, vested, divisive. I början var jag väldigt ambitiös och slog upp vartenda ord. Nu pallar jag inte längre och gissar mig fram i stället.

Jaja, jag har varit sjukt produktiv med plugget sedan 19.00. Notera att kl är 19.51 nu. Jag har däremot städat mitt rum ändå in i hörnen och där hittar man mycket kan jag säga.





Sofie Sofie! Fick värsta kärleksrycket nyss och kollade igenom alla bilder på oss genom året. På kanske 9 av 10 finner vi även billigt vin på bilden. Och två fulla damer. Vi är fortfarande 14. Alldeles för fattiga för att köpa dyrt vin (det ska ju ändå bara drickas upp) Nej, jag är fan 23. Jag kan inte dricka billigt vin längre. Mitt nyårslöfte är numera att alltid dricka vin ÖVER 55 kr. Att slänga på en femma har jag råd med.

Skeppohoj

Nu har jag precis mölat i mig en jävligt stor chipspåse (ville visa med bilden att den är jävligt stor, då min skärm är jävligt stor och påsen är större). Jag har precis haft tenta och det gick väl sådär, satt iaf kvar sist som ett jävla retard, så det kan ju inte gått helt åt skogen. Ska även festa till det med leverpastejsmackor och kaffe nu. Känner att min blandning är stenbra, chips, kaffe och leverpastejsmackor. Blir väl inte sådär värst gott om man blandar ihop det i en mixer liksom.



Jag ska städa rummet, fixa och dona och totalt glömma bort att jag har en tenta på torsdag. På fredag och lördag är det fest, ska fira att den här otroligt intressanta (ej ironi) men sjukt svåra (ej ironi)  kursen är slut och ni kommer hitta mig kravlandes längs avenyn vid 4snåret.

Ok, sen har jag tänkt på en sak. När jag var liten åt jag aldrig upp maten. Lämnade alltid och slängde i smyg när mamma inte såg. När hon väl såg skrek hon att jag skulle tänka på barnen i Afrika. Varför då? tänkte jag. Dem blir väl inte mätta bara för att jag äter upp. Jag fattade ingenting. Det slutade iaf alltid med att jag tvingades att äta upp. Grejen är att det här är fortfarande kvar. Lite ialla fall. Jag dricker aldrig upp mitt kaffe. Aldrig. Jag älskar kaffe och dricker några koppar om dagen men jag dricker aldrig upp. Mr C har försökt ge mig mindre koppar på morgonen, men det funkar aldrig. Likadant med smörpaket. Eller det kanske inte är likadant, men jag hatar att ta det sista som finns i smörpaketet. Det känns så jävla äckligt. Då slänger jag hellre paketet. Jag gillar inte att ta det sista av någonting. Mjölk, sylt, you name it som ligger förpackat. Sen gillar jag inte att testa nya maträtter. Jag har bestämt mig redan innan att jag inte gillar det. Man har så konstiga grejer för sig ibland va.

Herrå!


Det här gjorde jag igår kväll





Jag hade alltså väldigt roligt.

Just det! Fick en superb digitalkamera av mr C i födelsedagspresent. Pluspoäng till honom! Fin julklapp OCH en grym födelsedagspresent. Måste nog behålla honom ett tag till.

Nu snart iväg till biblan för ytterligare självplågeri. Notera, jag har inget liv fram till torsdag!


Nostalgitripp

Jag älskade Robyn. Jag klippte mig t om som henne. Ja, du kan ju tänka dig. En blattetjej i Robyn-frisyr.

http://www.youtube.com/watch?v=3svCzyFv-kY&eurl


Not a very pleasant day

Jag har en tendens att sprida ilska. Jag ringer mr C och är frenetiskt upprörd och skriker för att jävla fitt-expeditionen i skolan är stängd när den inte ens ska vara det. Lata jävlar. Mr C tröstar mig inte utan blir skitarg på MIG för att HAN inte hittar till det andra Weekday. Jag älskar vårt förhållande. Vi triggar upp varandra och skriker tills nån slänger på luren. Sen efter 2 sek skickar vi söta sms till varandra, "älskar dej, naawwwwwwww". Typ så. Jävla schizo-idioter, tänker ni. Kanske det, tänker jag. Men vafan, det är sånt som håller förhållanden i liv. Passion, lite ilska, kärlek i mängder och starka personligheter. Han är bra, den där Mr C.

Ok, panikläsa 4 böcker till på måndag + 600 sidor på akademisk engelska till nästa torsdag. Förvänta er mkt skitinlägg under denna vecka då jag vill göra allt annat förutom att plugga. Typ, städa under spisen eller räkna dammtussar under sängen.

Godnatt



Idag har jag gråtandes

försökt ta mig igenom några kapitel i boken. Inte det att skiten är übertråkig (vissa delar jo) men när jag måste plugga till något och har jävligt lite tid på mig så blir det tråkigt.

Mr C skulle kommit över, men är sjuk. Men kanske lika bra, då kan jag plugga, slipper borsta tänderna och sätta på deo och försöka som sagt, ta mig igenom den ena boken iaf.

Nu behöver jag lite Sex and the city.



Mr C, konstig min, barnslips

Ikväll har jag inte gjort speciellt mycket

Har tagit det väldigt lugnt. Klämt lite på näsan, så nu ser man ut som en fulare variant av Rudolf. Jag har även pluggat lite, men det är så jävla tråkigt så jag var femte minut funderar på att hoppa ut genom fönstret, skita i tentan, ringa min föreläsare och dra någon hemsk lögn så jag kanske slipper göra tentan, hur man kan göra en eminent och sjukt välgjord fusklapp och var man kan fästa denna på kroppen. Men kommer tillslut på att mina idéer faller på mållinjen (för dem är ju så jävla bra) och inser att jag nog måste göra dem där jävla tentorna ändå.

Nu ska jag kolla CSI och äta nån konstig variant av chips som lämnats kvar här på nån förfest för ett jävla tag sen. Och så lite apelsinjuice på det. Kan ju inte bli bättre!


Har ni tråkigt, kolla in alla fina Vogue-omslag genom tiderna



All Vogue Covers

Vardagslyx gånger två

Sprang till Jarl Sandin och bytte ringarna, sjukt snygga! Sen käkade jag på restaurang med lite peeps, hem och pluggade, sen bjöd jag mr C på restaurang, kinamat. Sinnes gott. Ekonomidelen i nyårslöftena går inte så bra, men what the heck.

Är en tråkig en idag och stannar hemma. Behöver plugga och kolla CSI såklart. Jag är en sån jävla CSI-tönt så det är inte sant.

Längtar till köpenhamn! Ska googla lite affärer och restauranger nu. Puss o hej

Det här inlägget gillar jag

http://bloggar.vulkanmedia.se/kalender2009/2009/01/02/mini-marklund-har-det-jobbigt/

Word!

Folk måste tro att vi är puckade här i Sverige

http://news.bbc.co.uk/2/hi/europe/7801156.stm


Förlåt, men jag ser det inte




Kalla mig tråkig, men jag gillar det klassiska.

Köpenhamn och nyårslöften

Ok, lite impulsgrej sådär. På onsdag är det min födelsedag och jag vill göra nåt kul, men inget som tar för lång tid då jag har skola och körlektioner och kan inte missa för mkt. Vad passar då bättre än köpenhamn?! Vi tänkte ta bilen till Lund på tisdag (träffa mr Cs kusin + brud), sen festa i köpenhamn på onsdagen och hem på torsdag. Har varit i k-hamn innan, men aldrig festat, så har någon nån snajsig bar/klubb att tipsa om, shoot!

Nyårslöften då ja. Har nog inga, mest lovat mig själv att;

- skaffa egen lägenhet
- få mindre bröst på ett eller annat sätt, kom ihåg att jag läste i tidningen fridas sexspalter när jag var yngre om tjejer som tryckte sina bröst mot en vägg med glasflaskor (öppningen mot bröstvårtan) och liksom "krossade brösten". dem var helt seriösa!
- odla längre hår på hjässan
- börja plugga ett program i höst, helst socionom eller juridik eller något liknande
- resa till USA
- inte impulsshoppa så jävla mkt
- vara duktig och spara kopiösa mängder med pengar
- dock köpa ny dator då min luktar bränt efter den har varit på i kanske 2 timmar (it´s not a joke)

Herrå!



MK och Ashley, Nylon Magazine
knight cat

http://www.theselby.com







2009

Nytt år, nya tag som det heter. Skippade hela nyårsfirandet i år. Jag och mr C frossade hemma hos honom, glodde på tv, lekte med katterna och tittade på fyrverkerierna genom fönstret. Hur mysigt som helst! Nyår är lite överskattat tycker jag.

Igår sov vi mest hela dagen och åt en massa. Idag, kom hem kl 9 imorse, mr C skulle jobba. Jag har sedan dess kollat CSI och säsong 9 är så jävla bra, så man ryser i hela kroppen i slutet av varje avsnitt.

Idag måste jag tyvärr ta mig till en brevlåda, ska skicka iväg skor jag sålt på Tradera och glasögonbågar jag beställt för provning. Blir dock inte några den här gången heller.

Ikväll ska jag plugga, plugga. Har två tentor kvar, den 12e och 15e. Imorgon blir det biblan för att plugga, sen stan en snabbis för att byta två ringar jag fått av mr C från Calvin Klein, de var för små! Sen har jag bjudit honom på middag kl 19. Blir nog kinamat.

RSS 2.0