En uppmaning



Lyssna, speciellt på låtarna "entering white cecilia" och "go places".
upptäckte att jag visst är ledig imorgon, underbart!

En uppmaning



Lyssna, speciellt på låtarna "entering white cecilia" och "go places".
upptäckte att jag visst är ledig imorgon, underbart!

Vilken jävla deppdag

en av mina favoritlåtar, alla kategorier.



det här tittar jag på ibland, som en liten reminder



http://www.youtube.com/watch?v=R9ya9BXClRw

vafan

4000 papp fattigare. vaccinationer och ryggsäck. den var dock ganska snygg iaf.


har väldigt tråkigt

som ni märker har jag vaknat sjukt tidigt och har väldigt tråkigt. kollar igenom gamla bilder på datorn och fann denna. vad hände med håret? varför i stundens hetta tyckte jag att det var en bra idé att klippa av det?



jaja, idag ska jag handla en massa grejer jag behöver till resan. b la en sån där stor ryggsäck. ryggsäckar kan vara det fulaste som finns, men kan inte ha en rullväska i två månader kanske, så jag får väl följa med strömmen. men den ska banne mig vara snygg! over and out

gamla bilder (mest på hanna såklart) från sthlm

(vissa bilder går inte att lägga upp här)




















att köra bil

alltså, det här med att köra bil i mörker. det är inget för mig! ser sämre med linserna än med glasögonen så igår blev det typ en vansinnesfärd genom göteborg. hehe. nädå....................

jag är en ganska aggressiv bilförare. hatar idioter som inte vet vad ett övergångsställe är, folk som inte blinkar och folk som kör för fort. vill ha en egen bil.. men med tanke på att det kostar typ 30kr i timmen att parkera i vasa plus att kön till parkeringsplatserna är ganska lång så kommer det nog inte hända på länge.



xc90 såklart. drömbilen.

utgång vände till soffhäng

jag och hanna skulle ut igår, det var tanken. jag var ganska uppstyrd, hade köpt chips och såklart tagit med baileysen. slutade med att vi konstaterade att vi var sjukt trötta. jag åt upp hela chipspåsen och däckade i hannas soffa. den var godkänd och lär bli ockuperad av mig fler gånger. var dock lite sleten ändå när jag vaknade upp halv åtta med sminket över hela ansiktet. ringde mitt favoritbolag minitaxi (något jag unnar mig ganska ofta, vardagslyx kallas det) det var bara att gå hem, käka frulle och sen vidare till jobbet. en ganska mysig söndag, helt enkelt.

hanna klagar på att det är för lite bilder på henne på bloggen, förvänta er därför ett bildspel lite senare.


yes

en liten minisemester är äntligen inbokad 7-9, nästa vecka, stockholm. ska bli helt underbart att gosa med min lilla systerdotter olivia. och så ska såklart lite shopping hinnas med också.

nu är snart lunchen över, det blir donken såklart, finns inte så mkt annat att välja på här ute på freeport.
tur att man har en jävla bra ämnesomsättning.

josefin, om du läser detta, du är sämst på att svara i telefon och jag hoppas att du har lite ledig tid för mig på onsdag så jag slipper strosa runt själv på stan. skippa föreläsningarna! kommer fram kl 13.

alltså

det här med kärlek. ett fenomen som jag ej kan förklara. trodde jag var bäst på det, men ack så fel jag hade. ack så fel saker kan gå! men jag tror på det. jag tror på livslång kärlek.

sitter hemma hos hanna och ska dricka baileys och gå ut och dansa lite. det var tanken! jag behöver det.

Tjopptjopp

är nu hemma från skåne, har flängt runt i skogen. var iaf ute i fredags, hur ball som helst, hemma kl fem och då jävlar är det lyckat.




Uppe med tuppen!

Klockan ringde kvart i sju, snoozade lite i vanlig ordning, sen släpade jag mig ner till tvättstugan. Jag tycker faktiskt det är kul att tvätta och diska. På riktigt. Städa kan dock vara det tråkigaste som finns. Jaja, börjar jobba kl 13, värsta slappepasset, 13-17, dock lönehelg och då öser det folk till freeport.
Ikväll blir det ausgang och det har jag sett framemot länge. jobbar ju som en gris som vi alla vet, typ exakt två månader kvar tills planet lyfter och jag ska ligga och götta mig på en strand hela vintern och bli härligt brun. så, ja, har inte hällt i mig vin på ett tag nu.

igårkväll hjälpte jag hanna att packa ihop sitt rum. hon har fått lägenhet!! (jag ska flytta in där när jag kommit hem hade vi tänkt) hanna är dock sämst på att slänga saker. hon vill t ex inte slänga pennor som inte funkar. bläckpennor alltså. hon ba: jo, men den är fiiiiiiin. haha, jag däremot kan slänga vafan som helst. saker jag inte använder liksom. har inga skrupler i kroppen, en present? skitsamma, släng släng.

Hej hopp

Sitter på jobbet, har inte börjat än. Ipoden är på och snart är det dags att börja dansa med dammsugaren.

Trött

Ok, jobbat hela dagen och det har varit superlugnt. Kom dock in kunder nån sekund innan jag skulle stänga och man kan ju inte direkt smälla igen dörren framför näsan på dem. Detta ledde till att jag fick springa till tåget.
har nu kollat på Idol och det är så mysigt så. Ska dock lägga mig snart. Ja, jag är faktiskt 23 och jag blir bara tröttare med åren. 8h sömn annars överlever jag inte.

På freitag blir det härlig fylla. Är ledig i helgen och det är så jävla gött. Ska därför ta vinet och styrbord babord med storm. med min sköne hanna såklart.




Godmorgon

Ok, jag är uppe. ganska frivilligt kl 8. Börjar inte förrän kl 11.45! Och då pratar jag inte Filippa, utan donken. Ja, har börjat knega lite där igen för att dryga ut reskassan lite. Två jobb. Som är totalt olika. Valet mellan att lukta lök och vara snygg på jobbet är ganska lätt, men ska sanningen fram är faktiskt inte grundlönen så himla olika, det är OB:n som är go på Filippa. Så, det är ett big no no för donken på helgerna.
Ska även hämta mitt körkort idag!! Är det någon som vill ha skjuts? Ring mig!! medtag även bil. jag får nämligen inte köra christophers! shysst va?

nu ska jag dricka kaffe.


ÄNTLIGEN

jag har tagit körkort!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jag är så jävla glad.

har jag berättat att jag bokat resa? tokyo, malaysia, thailand, bali, australien. hejdå sverige 24 november!!
framtills dess blir det jobb, jobb, jobb. alla vet ju att jag och sparande inte går hand i hand.

RSS 2.0