Godkväll

Okej, vinet är på g, jag är på g, tentan är avklarad och det gick nog ganska bra! På pickalurven redan, det är bra jobbat, ikväll blir det fest! Wooohoo, fick en kommentar innan.. "Hej :)
Vill du få ett gratis presentkort på 150 kr hos KICKS eller Make Up Store? Bli medlem på denna sida och börja samla poäng: http://www.gratismakeup.se/Register.asp?r=139871

OBS! Det är viktigt att du använder just den där länken, du hjälper då mig att samla poäng också och det vore jag väldigt tacksam för :)
Ha en bra dag!"

Blev så jävla glad!! Nu ska jag dyka djupare in i vinflaskan, för det förtjänar jag.

Thursday

Hade körlektion imorse, kul som vanligt, köpte 10 lektioner till. Man blir ju ruinerad, men vafan, körkort is the shit. Tenta om 5 h, ska skumma igen lite anteckningar nu, kan vara bra att ha det färskt i minnet. Tydligen tentafest ikväll, men vet inte om jag är så himla sugen på alkohol över huvudtaget. Orkar inte vara bakis imorgon.


Väldigt rörigt och blandat, har mkt i huvudet

Sitter här, har snott mammas dator och lyssnar på Kleerup. Inget stort fan, men 3am är ganska bra.

Imorgon är det tenta, känner mig ganska lugn, ingen stress. Hoppas det kommer gå bra, det vi håller på med nu är väldigt intressant och lärorikt, hade varit härligt att sätta tentan.

Gick förbi en skylt idag, utanför ett ställe där de sålde gravkransar. Det stod "billiga gravkransar här". Det tyckte jag var väldigt sorgligt... vad tänker folk? "Oj, han dog, nu ska vi slänga dit en billig gravkrans". De hade kunnat utesluta "billigt". Ordet förknippat med döden är väldigt sorgligt.

Jag har olika Carolina Gynning-perioder. Ibland hatar jag hennes blogg och tycker hon är allmänt skrikig, men just nu älskar jag hennes blogg.. hennes ärliga sätt att skriva, hennes bilder, hon verkar så ärlig, passionerad med det hon gör.. och ärlig. Det gillar jag. Är så trött på alla ytliga människor i denna staden. Behöver inga såna i mitt liv. Flera Carolina Gynning till världen.

Jag har inget jobb. Vafan, tror inte jag varit arbetslös sen 2an på gymnasiet. Känns väldigt konstigt att bara plugga. Inget mer liksom. Vad gör folk på helgerna, slappar? Jag är van vid att jobba, upp på morgonen, lite plugg, sen slappa igen. Men nu, iaf för ett tag är det tydligen lite semester, ska nog bara bli skönt.

Haha

Ni ska se mig nu. Ljudet på min dator funkar fortfarande inte, så jag sitter här med min ipod.. vars ena hörlur inte heller funkar. Så jag försöker lyssna riktigt noga och koncentrerar mig. Det roliga är att jag inte kan sätta i andra hörlurar för att jag tappade ipoden i marken häromveckan och den liksom knölade ihop sig. Det går knappt att förklara, men jag känner mig iaf patetisk.

Planering/spontanitet

Jag har alltid varit en sån som levt i nuet. Verkligen. Att flytta till London hade jag alltid velat göra, men bestämde mig kanske 1 månad innan jag drog. Skulle bara stanna i 3 månader, men fann livet alldeles, alldeles underbart där.
Jag är som lyckligast när allt är väldigt "go with the" flow. Jag orkar inte planera, jag vet inte vad jag vill jobba med när jag är stor, jag har ingen aning om vad som händer på jul/nyår.
Blir därför frusterad av alla som planerar. Jag förstår dem, det gör jag verkligen, för jag kan tänka mig att det är skönt att ha framtiden utstakad framför sig. Jag vill egentligen vara likadan, veta exakt vad jag ska göra i vår t ex. Jag vill b la åka tillbaka till London, jag vill tågluffa i Europa, jag vill åka runt i USA, plugga franska i Paris eller plugga spanska i Barcelona. Men inser att jag har alldeles för många drömmar jag vill ska gå igenom så jag kan liksom inte välja något framför det andra.
"Vad ska du göra efter den här kursen?", "VAAAA, har du inte sökt nån utbildning i vår?", "Vad ska du göra efter jul då?". Saker och ting blir roligare när man inte planerar. Tycker jag. Eller så kanske jag bara är väldigt barnslig och borde växa upp.



Vackert




Balmain spring 09















http://nl.tinypic.com/

Vicky Cristina Barcelona



Såg den här igår. Den var inte jättebra, inte kass heller. 3/5 ger jag den!

Lite skoj mitt i allt


Haha, nej

Jag är inte sponsrad av Obama. Kolla dock in detta om ni inte redan sett det! McCain diskuterar homo-äktenskap hos Ellen.


Today

Äta frulle, diska, städa, plugga, föreläsning och kanske bio ikväll.



Skämsbloggar

har jag en del av bland mina bokmärken. Den värsta är inte Blondinbella, ja, då kan ni ju tänka er vilka skitbloggar jag läser varje dag om inte hon är värst. Nåt ännu värre. Blondinbellas blogg är den första jag läser dag. Haha, inte Jak&Jil eller COACD utan Blondinbellas. Jag vet inte, men jag har fastnat bara. Jag är lite impad, kan man vara det av en 18åring? Jag gillar driftiga människor helt enkelt.

Vilka är era skämsbloggar? (fiskar kommentarer)
Men alla kan inte vara så coola och läsa massa tråkiga "fashion"bloggar hela tiden?? Eller? Så jävla kul är det väl inte?



Ja, jag är trött idag

Låt mig nu berätta om kvällens bravader. Bowlade, (jag vann... en serie iaf) jag är ganska grym på bowling. Åt underbar oxfilé, blev lite full och kom hem kl halv ett. Ja, detta kommer gå bra, tänkte jag. Ska upp om 5 timmar, piece of cake. TILLS.. jag började höra en jävla massa stampande och sjungande. Lät bokstavligen som om nån stod på mitt rumtak och bara hoppade och skrek. Jävla idioter. Jag somnade, vaknade kl halv två, somnade om, vaknade halv tre, ja, så pågick det till kl halv sex. Sov alltså ingenting inatt. Mamma hängde med till jobbet imorse, vilket jag uppskattar då jag har blivit helt sjukt mörkrädd. Mitt framför ytterdörren (på insidan)nere vid huvudentrén LIGGER det en människa. Typ  40 bast, bor i huset, med sibylla mat över sig och bara ligger på magen helt chill och har antagligen däckat. Han var iaf inte död. Hoppas jag. Men liksom, vi bara gick över honom. Väckte honom inte. Borde vi det? Haha, gjorde det mest bara för att alla rika, uppsnosiga människor ska upptäcka honom när de går ut på sin morgonpromenad. Haha, jag kan verkligen se det framför mig, de typ står och skriker "men gud, kära nån", lite som Nasse ni vet. Ja, herregud, han får fan skämmas. Man däckar inte när man är 40+, så är det bara. Men lite synd var det om honom, tänk alla som bara stapplade över honom imorse.

Idag har jag ägnat mig åt att gå på stan med a, äta bakismat på donken.. vars personal jag bara ville bitchslapa för de var så jävla otrevliga mot ALLA, inklusive mig. Jag tar inte sånt! Inte från blonda, små, brun-utan-sol-längs-halsen-tjejer som är födda runt 92. När man är trevlig, vill man få ett trevligt bemötande tillbaka. Det trodde jag var allmän-etik. Men vad vet jag, dagens småbarn är ju inte så jävla brighta. Ja, kalla mig bitter.

Handlade iaf en fin fin kjol som jag ska ha ikväll. Kanske blir en bild eller två sen innan jag springer iväg. Blev även lite impad av nya Weekday, dock inte av nya Åhléns.

Middag med (f.d) jobbet

Ikväll alltså, om ca 1,5 h ska jag vara på väg till bowling/middag. Att jag sitter här i BH (jag slänger alltid av mig tröjan när jag går innanför dörren, kallas väl varm/svettig eller nåt) och läser kassa bloggar och håller på att somnar gör inte saken bättre. Jag har ingen lust att göra nåt ikväll.
Jag vill ligga hemma, plugga (!) och vakna pigg imorgon. Jobbar min sista helg, imorgon 06,30 och jag orkar inte vara trött hela dagen imorgon. Måste plugga som en gris, och sen blir det nog lite utgång. 80-talsfest tror jag det var tal om. Vad blir det då? Tajt fodral, turkos ögonskugga och guldsmycken? Jag är kass på det här med utklädningsgrejer, maskerader osv.

Jag borde ta en nap nu innan jag sätter igång och gör mig iordning, men risken är väl att jag inte kommer ur sängen då. Att jag somnar och tvingas skicka ett sms "jag kommer inte, är sjuk (lögn) eller nåt. Men orka vara en tråkmåns, det blir ju gratis middag (oxfile, min favorit) och det tackar jag inte nej till.
Min liv börjar se lite ljusare ut, ska förmodligen jobba lite hos mamma och det är sjukt bra. Allt annat än donken, tack! Fasar dock över att jag kommer behöva jobba lite i början av november. Men då blir det bara nätter, så att ingen kan komma in och kasta kassa blickar och säga "i told you so".

Ont i huvudet

Har haft det i 2 dagar nu och det är så jobbigt. Sov kasst inatt också, skulle upp och ha körlektion halv nio, vilket gick mkt bra idag också. Känns skönt att vara en bit på vägen nu iaf och inte sluta upp som en 90årig jävla surkärring som måste åka buss hela dagarna. Eller iofs, de är ju en trafikfara också... Ja, på tal om surkärringar, de flesta äldre är det faktiskt, iaf på bussen. TVÅ gånger flyttade jag på mig häromdagen för att ge plats åt tanterna. Inte ens ett tack eller leende får man, så nu är det slut med vänligheterna. Inget mer flyttande!

Har iaf malt i mig en halv B&J nu, halfbaked som är så jävla god, testa testa! Ska slänga mig lite framför teven nu och kolla om ellen har någon bra gäst. Annars blir det bara pluggande och lite Mr C idag.



Hett med väst!

Jag älskar när folk namedroppar

bara för sakens skull liksom.



Imorgon är det iaf torsdag, det betyder körlektion och föreläsning för mig. Är inte alls sugen egentligen, man tappar liksom sugen lite när man måste läsa typ 3000 sidor. Man hinner inte tycka det är roligt. Det gäller att bara mata in så mkt information som möjligt. Jobbar mitt sista pass på söndag, sen vet jag inte riktigt vad som händer, jobbmässigt.. Måste ut och hitta ett nytt jobb fort som satan!

Lite fräcka t-shirtar




Alla från www.barackshirts.com

Till er som gillar bloggar

utan en massa tjafs och text.


http://jakandjil.com/blog/



http://knighttcat.blogspot.com/



Godmorgon mina vänner

Schizo-Thina i know, men den här dagen började underbart! Bävade för körlektionen imorse för att det gick så jävla dåligt förra gången... men det gick superbra!!! Fick inget motorstopp vid några rödljus, krockade inte och allt gick smärtfritt. Har dock huvudvärk nu bara för att jag koncentrerade mig så mkt.
Idag shlappedag, inga föreläsningar, endast tentaplugg. Nästa är den 30e och den ska bannemej gå bra!


Vad tror ni?

När man vill få sin vilja igenom och ska vara lite sårbar, då är det väl drop-dead-gorgeous som gäller? Eller ska man köra på den snyftiga, ledsna tjejen? Både och?




Har precis kollat klart

på gårdagens avsnitt av The Hills. Förstår verkligen A, vem har inte varit i den situationen?

Bangar alla föreläsningar idag, orkar inte någonting, sitter här i morgonrocken och tänker sitta här hela dagen. Jag är så trött på allt, skolan, mig själv, allt, jag behöver nåt kul som händer, en resa, uppmuntran, nåt nytt. Är så uttråkad!!
Jävla depp-period. Allt går verkligen åt helvete, allt jag tar på.. allt jag gör!
Jävla fitta jävla fitta jävla fitta. JAG BEHÖVER LITE LONDON.

Nu ska jag lyssna på brittan, behöver lite girlpower.

Varför får Blondinbella

över 2000 kommentarer och jag inte får en enda?

Tur att jag har min riktiga dagbok att skriva i... ja, då jävlar hade ni kommenterat!

Denna dagen kommer iaf inte bli rolig...

Man kan väl säga såhär mkt, att jag lyssnat på Coldplay hela dagen.. och när man lyssnar på Coldplay, ja då jävlar är läget INTE ok.

Då var man arbetslös om typ 2 veckor

Ja, jag har sagt upp mig. Vi blev rånade igen förra helgen (inte jag denna gång) och det var några sjuka idioter och jag tänker fan inte riskera mitt liv när jag jobbar. Så, nu är man arbetslös och det kan jag ju fan inte vara, så nu jävlar behöver jag ett nytt jobb. Gärna inte nätter och gärna inte i områden med pundare eller dylikt. Tills dess blir det csn (öööh härligt) och inga jävla utgifter. Hur det här ska gå, vet jag inte. Funderar som sagt på att flytta tillbaka till london en kortis i januari och då behöver jag pengar. Får väl typ sälja mig själv eller varför inte min garderob?
Har varit ganska effektiv idag som sagt och pluggat lite, nu lite mer plugg och sen kolla på little miss sunshine. Den är söt!


Haha

Mr C trodde att min 8hourcream var från Elizabeth TAYLOR. Haha, sött, tyckte jag.

Jaja, gjorde massa go mat igår, blev sjukt mätta och päste ut oss över hela soffan och låg och garvade till the wedding crashers på ettan. Måste erkänna att det var första gången jag såg den, men den var så jävla rolig. Jag gillar Vince Vaughn, Will Ferrell och Owen Wilson.. och i samma film dessutom. Göttigt. Ledig idag som sagt, ska plugga röven av mig, tenta den 30e.


3e koppen idag

Har druckit en jävla massa kaffe idag. Men det är ju så jävla gott. Hade opponering imorse, gick bra, råkade dock klämma in ett "jävlar" säkert 2 gånger. Hehe. Men det gick bra och responsen på mitt arbete var bra, så det var skönt.
Ikväll blir det mys a la hemlagad mat och en het kille i soffan. Och lite glass på det. Men först ska jag hinna ner och handla lite mat, och hinna plugga lite. Ledig imorgon för första gången på säkert 2 månader, göttigt att sova ut ordentligt.
Ska kolla kontot nu, gör jag alltid innan jag handlar mat för det kan alltid spåra ur och jag tror helt plötsligt att jag är nån jävla gourmebrud och köper sjukt dyra och onödiga saker. Men jag gillar faktiskt att handla mat, mat är roligt.



Anja Rubik är min drömkvinna just nu.

Godnatt



Dags att krypa ner och försöka sova.. och försöka undvika att sova på stygnen inatt igen.

Snart börjar Lyxfällan

Vet inte varför, men jag har fastnat för det. Tycker dock att de förra programledarna var bättre.
Anyway, snart är det val i USA och det ska bli göttigt när Obama vinner. Kolla nyss lite debatter och vill man ha en ny Bush, ja då ska man rösta på McCain. Jag chockas av de som röstar på honom och jag blir rädd när jag hör hans anhängare tala. Vilken normal funtad människa är emot b la aborter och gayäktenskap? Jävla gubbstrutt. Det är 2008 nu. Tjatar på Mr C att han ska rösta, men det är ju lättare sagt än gjort när han bor här och inte i USA. De får helt enkelt klara sig utan hans röst.

Ps. Man har definitivt blivit en erkänd stammis på sushihaket när man numera får gratis dricka! ds.

1,2,3,4 just nu



1. Visar vad man kan göra med ett armband.
2. På armen just nu, helgonarmband och det nya från mapoupinette.
3. Min oseriösa halva av bokhyllan
4. Otroligt rörigt skrivbord.

Same, same

Nej, har inte flyttat mig från sängen ännu. Men nu ska jag det! Tvätta håret iaf, det klarar jag. Fast vet dock inte hur jag ska kunna böja mig över badkaret med min jävla rygg.
Tänkte fräscha till mig lite a.k.a sminka mig, springa ner och lämna tillbaka lite kurslitteratur (lyckades hitta alla på bibblan istället) och sen handla lite mat. Mamsen är borta i helgen IGEN, lite skönt, men ensamt. Tur att jag har Mr C.
Det värsta som kan hända nu är att jag får reda på tentaresultatet, vet att jag inte klarade det, men orkar inte det se det framför mig IDAG. Imorgon, men inte idag.



Fanfanfan

Världens sämsta dag hittills och klockan är bara 9,22. Började dagen med att vakna upp med världens ryggvärk. Var på le hospital igår och gjorde en liten grej och detta gör att jag inte kan sova på vänster sida. Försökte alltså undvika detta och vaknade upp med ryggont. Sen körlektion, gick åt helvete. Upp som en sol (förra gången) ner som en pannkaka (idag). Inte kul när man lyckas bra ena sekunden och sen går det pissdåligt andra gången. Försökte ringa Mr C för lite tröst, men han borstade tänderna så jag hörde bara en massa.. inget... och sen hade han bråttom. Så, nu sitter jag här och är pissförbannad på min rygg, min körlektion plus att jag känner mig asäcklig, men nej, jag får inte duscha ordentligt "du får helt enkelt hitta ett annat sätt under 14 dgr", sa sköterskan. Vadå annat sätt? Det finns bara ett sätt att duscha på.. vafan ska jag göra, duscha en kroppsdel i taget i handfatet, eller? Några förslag? Den här dagen kan iaf bara bli bättre.



Söt bild ialla fall!

Coming to you live from the bed

Nu ligger jag hemma i sängen, zappar bland bloggar och dör av genans när jag läser om Blog Awards som äger rum i morgon kväll. Jesus, det låter som om det är Oscarsgalan på g. Och "värsta grymma hummern ska vi åka i, man likzom dör, fan va ball". Nej, tacka vet jag min härliga dag imorgon. Inlämning av uppsats och körlektion. Ja, just det, sa jag det? Hade körlektion igår och det gick sjukt bra. Höll dock på att skita på mig när han sa att jag skulle köra tillbaka till skolan (tänk er ett smockat avenyn och johanneberg) Jag utbrast: Javisst, om du vill att vi ska dö!". Men det gick faktiskt bra. Förutom motorstopp vid grönt ljus (man känner verkligen att alla glor och pekar typ) och att jag inte vågade köra snabbare än 20km/h, men annars, ja, bra.

Nu ska jag fortsätta skriva lite till, sen sova.


Uppsats



Sitter hemma hos Lina och skriver uppsats. Stämningen är på topp, har slukat en del B&Js, men dock ganska segt med skrivandet.

Jag ångrar mig lite

att jag tog bort mig och mitt liv de senaste månaderna. Men bloggtorkan är stor och min kamera är sönder, så det blir inte roligare än såhär.

RSS 2.0