Yo mates!

Vaknade upp pigg och utvilad efter ca 9 timmars sömn. Det snöar och jag är på toppenhumör! Nu ska jag iväg och jobba, 12-19. Skön tid! Har med mig den lille lunchlådan för att jag åt på mcdonken cirka 7 gånger förra veckan på lunchen vilket resulterar i onyttig mat + förlorar jävligt mkt pengar på det.
Ha en bra dag, kramis!


Kommentarer
Postat av: Nickie

Jag kollar allt, jag är inte kräsen.

Jag sa upp mitt jobb i kungsbacka för att jag hade fått heltid på två butiker en minut ifrån mig, men efter en månad fick jag gå för att hon inte hade råd att ha kvar mig. Provjobbade i en butik två gånger (med 20 andra, gratis arbetskraft!) men hon som äger den vill att man ska sälja på ett sådant sett som går emot det jag tror på. Jag vill hjälpa folk, inte kasta på dem massa grejer tills de blir irriterade. Men det visade sig att hon hade bestämt sig för en som får jobba heltid, sen stod det mellan mig och tre andra som får komma in några få timmar per vecka. Två timmar per vecka går ju inte!

Men till det där med donken, jag åt hamburgare där varje dag när jag jobbade på bikbok. 10 kr (ibland 20, om jag var riktigt hungrig) och gott, det fungerade för mig.

Stuga låter riktigt mysigt, hade adam inte jobbat hade jag velat göra något mysigt. Jaja, vi får se hur det blir.

2009-02-11 @ 11:30:07
URL: http://nickie.devote.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0