Hoho

Okej, vänner.. im in VÄSTERÅS på kurs! Det är asroligt. Jag och mina kurskamrater ska ut ikväll, Haha, jag vet inte hur detta ska gå, jag är på hotellet nu och dricker vin och diskuterar lite roliga saker.. klockan är typ 8 och jag är redan på pickalurven. Måste bara lägga in en länk http://www.youtube.com/watch?v=3tuvX_X7Rl, förlåt mr C men du vet att Julian.. ja... du vet. Haha, skojar bara. I love you!!!! Och du Julia, du kommer dö när du får reda på vem det är!!! Haha, säger bara en sak, nattstad-fotograf!!!!!!!!!!!! Puss på er! Tvingar alla att lyssna på Womanizer och dem kommer väl halshugga mig om 2 sek för att jag spelat brittan varvat med the strokes i typ en timma nu. Men jag gillar Västerås, har köpt ett par skitsnygga skor som jag ska visa sen när jag är hemma imorgon kväll. Har nåt kul hänt i Götet???

Kommentarer
Postat av: caroline öhling

Typ att jag är där över dagen imon! :D pickalurven, du är galen och aj löve you

2008-11-19 @ 21:58:27
URL: http://www.carolineohling.blogspot.com
Postat av: sofie

hej thinis! ringde dig i helgen utan svar...Kul med västerås...eller nåt. Ja, idag var jag och ac och axel på diamond dogs och drack och tjöta skit om alla på gamla donken. Det missade du! hade vart trevlig att ta en flashback på locatelli snart! saknar dig puss puss sofie o bella

2008-11-19 @ 23:26:47
URL: http://detnyasvart.blogg.se/
Postat av: röven

haha va?!?!? berätta då frö helvete, jag dör annars. och du bloggar roligt när du är full. fortsätt så, kräver fler fylleinlägg!!!

2008-11-21 @ 17:48:24
URL: http://heltfantastiskt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0